Magnus i klassen

Jeg er en 16 år gammel jente, og er "forelsket" i en i klassen, Magnus. Jeg drømmer om og få de stive lange pikken hans hardt og fort inn i vaginaen min... Det var lørdag, lørdag kveld. Jeg er hjemme alene, og er i dusjen. Jeg elsker leke med meg selv i dusjen. Massere brystene mine, fingre meg selv.

Jeg tenkte på Magnus og brukte vibratoren. Kom etter fem minutter og lot vibratoren gli inn mellom kjønnsleppene, og inn i vaginaen. Jeg er kåt. Det banker plutselig på døra, jeg roper "kom inn! jeg er i dusjen".
 
Jeg var bombesikker på at det var Nora, bestevenninnen min. Døra åpner seg, inn kommer Nora. Hun lukker ikke døra etter seg, det kommer noen bak henne! Inn kommer Magnus i bare bokseren! Nora sier til Magnus at han skal kle av seg og komme inn i dusjen. "De har ikke mer varmtvann hjemme hos han, la han dusje her" sier hun, før hun går ut og lukker døren bak seg, mens hun smiler lurt.

Magnus tar av seg bokseren, og kommer inn i dusjen. Han begynner og kysse meg på munnen, og fortsetter nedover. Han stopper på brystene mine å suger, og masserer dem. Jeg lar hånden hans gli ned til den våte vaginaen min. Han begynner og massere, så stikker han først en finger langsomt ut og inn. Så to, og så tre. Nå kan han ikke få meg kåtere. Jeg setter meg ned på huk og begynner og leke med ballene hans. Så tar jeg forsiktig tak i pikken hans, og runker sakte, så fortere, og fortere. Han stønner, høyt! Jeg tar den stive pikken hans inn i munnen. Og suger han. Lenge.

Han tar meg opp, løfter meg, og låser beina mine rundt hoftene hans. Og presser meg oppover dusjveggen. Han lar pikken sin gli sakte inn i vaginaen min, mens det varmet vannet fra dusjen renner ned over kroppene våre. Jeg stønner høyt, og masserer brystene mine. Han går fortere og fortere, begge stønner. Plutselig setter han meg ned, leter i skapene mine. Han finner dildoen min, og gir den til meg. Han kler seg, og går ut "Hade, snakkes i morgen"