Lenge siden sist

Det er lenge siden sist nå. Et halvt år siden du ga meg blikket. Øynene dine gnistret av begjær, av lyst! Du ville ha meg, men du sa aldri noe. Jeg tenkte lenge på den 3 timer lange togturen, på hva som skulle skje. Og nå er vi her, nå kan vi endelig få det vi begge vil ha! Du kysser meg på halsen, fortsetter nedover magen min. Jeg nyter det, jeg vet hva som skal skje. Jeg blir våtere.

Du knepper opp buska mi med tennene, så slikker du meg. Jeg klarer ikke annet enn å nyte det. Jeg puster tungt og du ser på meg med blikket. Jeg stønner høyt nå, og du slikker fortere og fortere. Jeg skriker ut i en orgasme. Du snur meg så jeg står på alle fire, stiller deg bak meg og kjører det harde lemmet ditt inn i meg. jeg stønner høyt i det du går inn i meg. Du leker deg litt, og teaser meg så godt du kan. Du gir et lite klask på rumpen min, og jeg stønner. Du knuller meg hardere og hardere, og det er like før både du og jeg kommer. Du trekker deg ut og legger deg på ryggen.

Jeg setter meg oppå deg og rir deg hardere og hardere. Jeg er lei av lek nå, jeg vil at også du skal komme. Du stønner høyt nå, og jeg vet det er like før du kommer. Du brøler ut i en orgasme. Du sier du trenger en pause, men det tar ikke lange stunden før jeg setter meg oppå deg igjen. Med ryggen til deg denne gangen. Jeg kjenner at du stryker hånden din over ryggen min. Du løfter meg av den harde kuken din, snur meg mot deg og setter meg oppå igjen. Du bærer meg bort til bordet ditt, mens du fremdeles er inni meg.

Du legger meg på ryggen og kjører meg hardt og lenge. Jeg skriker ut i orgasme, men det stopper ikke deg. Du vil ha mer, og senere bryter du selv ut i orgasme og trekker deg ut. Jeg reiser meg, og drar deg med inn på badet, inn i dusjen. Jeg suger deg hardt og lenge, mens vannet renner nedover ryggen min. Jeg leker litt med klitten min og fingrer meg selv. Vi bryter ut i en felles orgasme som forsterkes begges orgasmer. Så dusjer vi lenge sammen.

Mens jeg sitter på toget hjem, kan jeg ikke annet enn å tenke "det var verdt det!"