Konsulenten

"Jeg grep rundt pikken hans. Dette var noe annet enn mannen min sin, han var mye større. Han beordret meg opp på alle fire, tok tak i pikken sin og presset den mot musa mi."

For rundt 18 år siden var jeg forholdsvis nygift og hadde fått meg ny jobb, med mange hyggelig og flotte kollegaer. Vi var en fin gjeng. En dag kom det inn en høy, lys mann med blåe øyne og et sjarmerende smil. Han skulle jobbe som konsulent, men tok seg tid til å hilse på alle. Jeg ble litt nysgjerrig på denne mannen. Etter noen dager fikk jeg vite at han var enkemann og hadde en liten datter. Måten han snakket om sin tidligere kone på og datteren sin, gjorde om mulig denne mannen enda mer sexy.

Jeg klarte å få tak i mobilnummeret hans via ei som jobbet på lønningskontoret, men jeg fikk aldri tatt mot til meg å kontakte han. Så kom sommerfesten, under lunsjen spurte en kollega om han skulle komme. Han smilte og sa hvis han fikk barnevakt skulle han ta seg en tur. Jeg dro hjem og tok meg en lang dusj, ba mannen min finne den kjolen han ville se meg i. Kvelden kom og konsulenten kom i en utrolig tøff lindress. Han var så sexy, alle damene uansett alder stoppet opp og kikket etter han. Han hilste på alle og ga komplimenter til alle han møtte.

Jeg sto sammen med ei jente fra Marokko, hun sa «han der gjør meg våt i musa bare ved å smile til meg». Jeg smilte til henne og tenkte i mitt stille sinn «du er ikke den eneste». Så kom han bort til oss. «Så fine dere er, vakre kjoler og flott oppsatt hår. Kos dere i kveld!» Han smilte til oss begge, før han gikk bort til ledergruppen. Hun som sto ved siden av meg sa «jeg er så klar at jeg vurderer seriøst å la han ta meg, men det går dessverre ikke, faren min ville drept meg». Så kikket hun på meg, «hva synes du? Hvis du ikke var gift, ville du ikke hatt han?» Jeg bare smilte. Så kom det ei dame rundt med velkomstdrink. Det var en musserende vin, den var god. Ettersom hun jeg sto sammen med ikke drakk, fikk jeg hennes glass også.

Jeg kjente alkoholen gjorde meg freidigere, så jeg gikk bort til konsulenten og spurte om han ville danse. Det ville han. Vi snakket, danset og lo. Plutselig hørte jeg meg selv si «alle damene her har lyst på deg». Han kikket på meg og smilte. «Ja vel, men hva med deg?» Jeg følte at jeg hadde satt meg selv sjakk matt, men fikk stotret frem, «jeg er ikke noe unntak». Han sa «takk, det er hyggelig med smiger». Han unnskyldte seg og fortalte han måtte på toalettet. Han kom tilbake etter en stund og han snakket litt med alle. Jeg kjente jeg ble litt sjalu. Når sommerfesten var over takket han for seg og sa «Nei, det ligger ei hjemme og forventer at jeg er opplagt i morgen». Jeg skjønte ikke at han mente datteren og ble rett og slett skuffet. Mandagen kom og vi fikk vite at konsulenten skulle ta en prat meg oss alle. Jeg gikk og ventet hele mandagen, men mitt navn ble ikke ropt opp. Neste dag ble på nytt navn ropt opp, men ikke mitt. Men en time før lunsj hørte jeg endelig mitt navn.

Jeg kom inn på kontoret til konsulenten. Han sa takk for dansen og hyggelige ord. Så fortsatte han «jeg må hjem i lunsjen, kan vi ta samtalen i bilen fram og tilbake?» Jeg skvatt litt til , men tenkte «er dette en invitasjon?». Jeg satte meg inn i bilen hans, og han trakk meg mot seg. Han kysset meg lett på munnen så, sa han «vi reiser hjem til meg. Jeg bor bare 5 minutter unna». Da vi kom inn i leiligheten hans satte han på en vaskemaskin, deretter satte han seg ned i godstolen sin. Jeg gikk mot han, og han tok meg i hånda og dro meg ned i fanget sitt. Vi begynte å kysse intenst. Jeg kjente pikken hans vokste mot rompa mi. Jeg kunne se rett på senga hans. Jeg reiste meg opp og tok han i hånden og leide han inn til dobbeltsenga.

Han skjøv meg ned og kysset meg intenst. Jeg klarte ikke lenger å tenke klart og rasjonelt. Klærne våre ble regelrett revet av. Vi lå ved siden av hverandre og hendene våre utforsket kroppene. Plutselig kjente jeg en finger som gled inn i musa mi, jeg var så kåt og våt at det gikk veldig fint. Han sa jeg hadde en deilig trang mus. Jeg grep rundt pikken hans. Dette var noe annet enn mannen min sin, han var mye større. Han beordret meg opp på alle fire, tok tak i pikken sin og presset den mot musa mi. Samtidig vetet han fingrene sine og begynte å masserer lett på klitoris. Jeg var så kåt at jeg var som gelé, og jeg sank ned på magen, men han bare fortsatte å massere og ta meg hardt bakfra. Den andre hånda masserte han brystene mine med. Jeg skrek ut og kom i en kraftig orgasme.

 Han fortsatte og banke løs på musa mi, før han ropte ut, «nå kommer jeg!». Han tømte seg langt inni musa mi. Plutselig kikket jeg på klokken, jeg var snart ferdig på jobb. Mannen min skulle hente meg. Jeg hoppet inn dusjen, løp for å kle på meg. Han sa «hva drikker mannen din av brus?» Jeg kikket forundret på han, «Coca Cola» datt det ut. Han gikk i kjøleskapet og hentet en halvliter. Deretter kjørte han meg til butikken like ved jobben. Så ga han meg brusen og sa, «du har vært og kjøpt brus til mannen din, derfor måtte han vente». Jeg gikk ut av bilen, øm i musa etter den deilige, men litt for korte seansen. Det skulle heldigvis komme flere muligheter…