Kåt av trening | Kondomeriet

Kåt av trening

"hele kroppen hennes glinset av svette, blikket var vilt og neglene kloret seg fast i brystkassa mi. "

Karoline ble alltid så kåt av trening. Til vanlig var hun en rolig, ja, nesten litt kjedelig, jente med platt og livløst hår, et forsiktig smil og en dritkjedelig kontorjobb. Hun gikk aldri utfordrende kledd, selv om kroppen hennes var som skapt for det. All treningen hadde gitt henne flat mage, struttende pupper og sprettrompe, men hun skjulte det med halvslappe jeans og hettegenser. Men når hun trente, skjedde det noe... Hun ble til en helt annen. Hun ble vill! Vi hadde helt fast rutine. Karoline tok på seg løpetights, sports-BH, treningstopp og joggesko og satte håret opp i en stram hestehale før hun dro ut for å løpe. I mellomtiden måtte jeg gjøre meg klar. Jeg visste hva hun ville ha når hun kom hjem. Og at ingenting kunne stoppe henne fra å få det.

Jeg visste at hun ville sparke av seg joggeskoene og komme gjennomsvett rett inn på soverommet. Da måtte alt være klart. Ingen pleide å si noe. Begge visste hva vi skulle gjøre. Heldigvis var det ingenting som gjorde meg mer kåt enn synet, lukten, smaken og berøringen av Karolines kropp når den var dynket i svette og våt som en hund. Jeg tok av meg alle klærne og la meg naken på senga. Pikken stod allerede rett til værs og lengtet. Men jeg visste at jeg ikke fikk røre den. Jeg måtte bare vente. Bygge opp spenningen. Kjenne kroppen bli utålmodig og sitrende kåt. Der gikk det i ytterdøra. Jeg hørte Karolines dype, tunge pust fra gangen. Låsen smekket igjen og joggeskoene laget to kraftige dunk da de traff veggen. Jeg hørte raske skritt mot soverommet. Døra ble slengt opp.

Svetten rant av Karoline som satte det ville blikket i meg der jeg lå på senga med dunkende ståpikk. Jeg spratt opp og gjorde klar for neste steg: Full kroppsinspeksjon. Karoline dumpet ned på senga og la seg på rygg med bena litt fra hverandre. Hun hev fortsatt etter pusten da jeg satte i gang. Først tok jeg tak i den ene foten hennes og løftet den helt opp til ansiktet mitt. Den stramme lukten av den søkkvåte tennissokken fylte nesen min og ble forvandlet til en magisk kribling i hele kroppen. Sakte dro jeg av henne sokken og kastet den på gulvet. Jeg tok den svette stortåa inn i munnen og begynte å suge på den. Det var som å suge på salt lakris. En godtebit så fristende at den var umulig å motstå.

Etter å ha sugd på alle tærne, fikk den andre foten samme behandling før jeg beveget meg opp til tightsen. Jeg tok tak i kanten av tightsen og dro den av henne. Lårene var klamme av svette. Jeg startet ved anklene og lot tunga skli sakte oppover langs innsiden av lårene helt til nesetippen bare vare noen centimeter unna det aller helligste. Karoline løp aldri med truse, så jeg kunne se den glatte fitta og lukte de rennende saftene mens jeg kjente den salte smaken av lårene hennes i munnen. Men jeg visste at jeg ikke fikk røre. Ikke enda. Jeg flyttet meg helt opp til hodet hennes. Det kåte blikket stirret på meg fra det rødsprengte ansiktet mens svetten perlet seg i pannen. Jeg strøk henne gjennom det klissvåte håret og ga henne et heftig tungekyss før jeg begynte å kysse henne på panna, på kinnet og på halsen.

Åh, den deilige salte smaken, følelsen av den fuktige huden, lyden av den tunge pusten... Kåte bølger begynte å rulle gjennom kroppen min, pulsere helt ut i tuppen av pikken og kile så ubeskrivelig deilig i ballene. Og dette var jo bare begynnelsen. Jeg tok tak bak nakken hennes og løftet overkroppen opp fra senga så jeg kunne dra av henne den plaskvåte toppen. Hun la seg ned igjen med armene over hodet. Jeg smakte, luktet og kjente på henne. Kjente hvordan armhulene hennes var som fuktige jungelgrotter fulle av en berusende gass. I grottene var alle sanseinntrykkene tydeligere.

Lukten var enda strammere, saltsmaken enda sterkere og fuktigheten enda mer intens. Jeg elsket å begrave ansiktet i de svette armhulene hennes. Og hun elsket at jeg elsket det. Den tunge pusten var blitt enda tyngre. Hun stønnet. Jeg flyttet oppmerksomheten til det siste stedet på Karolines kropp som fortsatt var dekket av klær. Puppene hennes duvet opp og ned i takt med den tunge pusten. Det var som om de prøvde å sprenge seg ut av sports-BHen. Og da kom det vanlige sceneskiftet. Med en bestemt, nesten brutal bevegelse, tok Karoline tak i meg og kastet meg over på rygg i senga. Hun satte seg skrevs over magen min, så jeg kunne kjenne de klamme lårene og den våte fitta mot huden min.

Karoline tok tak i underkanten av sports-BHen og dro den sakte oppover. Og oppover. Og oppover. Helt til titsa droppa ut i den varme, tette soveromsluften og dirret som to helspente springfjærer før de fant sine struttende plasser. Karoline la seg ned så jeg nådde brystvortene med munnen. Jeg slikket, sugde, bet og nøt de svette puppene helt til hun plutselig satte seg opp, akte den våte fitta si bakover, tok tak i pikken min med hånda og kjørte den rett til bunns i den dyvåte fitta.

Karoline var så kåt at hun satte i gang og ri i et voldsomt tempo. Den stramme hestehalen hadde for lengst gått i oppløsning og det svette håret stod til alle kanter, hele kroppen hennes glinset av svette, blikket var vilt og neglene kloret seg fast i brystkassa mi. Rytmisk og rått red hun meg. Som en sexgal løvinne på jakt etter overjordiske orgasmer. Og hun kom! Hun skrek og hun kom! Og jeg kom med henne. Jeg eksploderte. Jeg sprutet fitta hennes full. Jeg tømte meg fullstendig inni henne. Og hun sank sammen over meg. Gjennomsvett. Utslitt. Og lykkelig. Vi pleide å la de svette kroppene ligge sånn på, over og inni hverandre en stund før vi gikk og dusja, tok på oss klær og Karoline ble sitt vanlige, rolige, ja nesten litt kjedelige, jeg. Men jeg gledet meg allerede til neste treningsøkt...

-Marius