Kapteinen og jeg | Kondomeriet

Kapteinen og jeg

Jeg hadde akkurat kommet meg på plass 1D i Norwegians forskinkede rute fra Bodø til Gardermoen. Det var varmt ute, nesten 20 grader, men i flyet var det uutholdelig varmt, og selv om jeg kun hadde på meg en kort sommerkjole, (som man egentlig kunne kalle en spøk av et klesplagg da den såvidt dekket rumpa mi,) var jeg fryktelig varm. Det lydde stønning og irritert småprat blandt mine medpassasjerer da de kabinansatte meddelte over høytaleren at det ville bli ytteligere forsinkelser, ettersom de ble nødt til å foreta et kaptein-bytte. Minuttene gikk, og de reisende, inkludert meg selv, begynte å bli utålmodig, tross vi var blitt servert gratis forfriskninger som plaster på såret.

Selv hadde jeg spurt etter øl, men de hadde høflig fortalt meg at de ikke kunne gi meg gratis alkohol. Så jeg kjøpte meg en, for å reparere fra kvelden før. Endelig kom kapteinen, jeg så opp og trodde jeg så syner, Brad Pitt og Johnny Depp hadde fått en sønn og her sto han rett foran meg. Han var høy og slank, og den mørke pilotuniformen dreide seg rundt kroppen, og da jeg senket blikket mitt nedover kroppen hans, så jeg hvordan buksa strammet seg rundt rumpa hans og lårene og... jeg så fort opp, og møtte blikket hans. Jeg var herved tatt i å stirre skamløst rett i skrittet på kapteinen, men evnen til å rødme hadde jeg aldri eid, og derfor smilte jeg heller frekt til han, og han smilte diskret tilbake til meg men som for å være sikker på at jeg skulle legge merke til det, senket han blikket og så ned i den dype utrigningen min. Alt dette varte i kun 10 sekunder kanskje, og han snudde seg etter dette mot sine medarbeidere og fortsatte den proffisjonelle praten dem i mellom.

Jeg derimot var helt sikker på at øyeblikket vi hadde var åpenlyst for alle rundt oss, men da jeg kikket rundt meg var det ingen tegn på det. Alle hadde visst nok med sitt. Gamlemor ved siden av meg var fortsatt opptatt av kryssordet sitt og drittungene i setet bak meg gråt og bråket like mye som før. Jeg presset lårene hardere sammen, men det var uutholdelig å sitte i setet. Jeg var blitt utrolig kåt, pulsen banket merkbart der nede, og en varme hadde spredd seg utover i kroppen. Kapteinen snakket nå over høytaleren fra kabinen, han sto fortsatt så nær meg at jeg kunne svakt kjenne den sexy duften av etterbarberingsvannet hans. - God ettermiddag, dette er kapteinen som snakker. Jeg beklager forsinkelsen, som skyldes at den opprinnelige kapteinen fikk et illebefinnende, og de måtte finne en erstatter. Vi skal straks ta av, men som plaster på såret, må gjerne alle barna som vil komme inn i cockpiten og se.

Hvis det er noen voksne som vil se hvordan utstyret fungerer og hvilke knapper vi trykker på der fremme, må de bare komme å se. Kapteinen så på meg da han sa det siste, om enn bare for et sekund eller to, skjønte jeg hintet. Jeg så på han mens han avsluttet talen sin, hva han sa videre forsvant for meg, for alt jeg kunne tenke på var hvordan han så ut naken. Da han hadde gått inn i cockpiten husket jeg de lysebrune øynene hans og hvordan de sto i slik kontrast, men samtidig harmonerte med det sandblonde håret hans. Han var uten tvil en av de kjekkeste mannebeinene jeg noen gang hadde kastet øynene mine på. Jeg så han for meg uten pilotlua, med et surfebrett under armen, dampene het, ri på bølgene utenfor en strand i Australia. Tankene vandret videre til det punktet der jeg var på stranden jeg og, halvnaken under han i sanda, mens han gjorde fantastiske ting med kroppen min.

Det var da vi var kommet opp i luften og merket med "fest setebeltet" var slått av, og jeg nesten ikke holdt ut opphisselsen mer at jeg bestemte meg for å kikke nærmere på dette "utstyret" han hadde pratet om. - Jeg kunne gjerne tenkt meg å sett inni cockpiten, hvis det er mulighet for det?, spurte jeg en av de langbeinte flyvertinnene om da hun kom forbi. - Selvsagt, svarte hun med en overentusiastisk stemme, - men det er ca ti minutters vente, for det er to før deg. Ti minutter gikk uendelig sakte og ble til femten, jeg rakk å drikke to øl underveis, og var på vei til å bestille den tredje da den blide flyvertinnen kom og hentet meg. Jeg var spent og nervøs og nesten på vei til å angre meg da hun viste meg inn i cockpiten. Hva faen holdt jeg på med, tenk om han egentlig ikke hadde flørtet med meg i det hele tatt? Jeg ble lettet, men plutselig beskjeden og følte meg undelig klossete da jeg kom inn i det lille pilotrommet. Han snudde seg og skulle til å si velkommen, men da han så meg ble han stum av overraskelse, og ble bare sittende å se på meg.

Jeg bestemte meg derfor for at jeg ble nødt til å bryte isen. - Så det er sånn det ser ut her inne... bemerket jeg mens jeg lot øynene vandre overdrevent interessert rundt i rommet. Han nesten studerte meg, det merket jeg, så jeg turde la blikket mitt møte hans. Han smilte hjertelig og frekt på en og samme tid, og utilslørt kikket han nok en gang på i utringningen min, og deretter ned på de bare beina mine. - Jeg trodde ikke du kom til å dukke opp her inne, han tok en pause og jeg tok et skritt nærmere han, men jeg er glad du gjorde det. Jeg ble mo i knærne, og lette etter ord. - Hvordan kan du sitte å se på meg, burde du ikke holde øynene på... skyene? Han lo en hes latter og fortalte meg at han hadde på autopilot. - vil du gjøre en ting for meg, spurte han så, jeg nikket. - ta av deg trusa? Jeg ble fryktelig perpleks, men gjorde det. Snek hendene inn under kjolen og tok tak i trusekanten på hver side og prøvde så elegant jeg kunne å la det lille plaggen skli nedover de glatte brune beina. Han uttrykte et halvkvalt stønn og grep hånden min og dro meg mot han.

Han snudde stolen og plasserte meg bestemt ned i fanget hans, jeg kunne kjenne han var hard mot rumpa mi, og det sendte skjelvinger gjennom kroppen min. Han mumlet noe uforståelig mot leppene mine før han kysset meg hardt og intenst, som om han skjønte at han tok litt for hardt i, myknet han leppene og lot meg føre. Vi strøk hverandre over alt, jeg gned meg inntil skrittet hans og lengtet etter å kjenne han inni meg. Hånden hans var hele tiden på vei opp under kjolen min, men provoserende nok stoppet han alltid før han nådde helt frem. Da jeg til slutt prøvde å føre hånden hans opp, lo han lavt og triumferende mot munnen min og ba meg om å reise meg. Han reiste seg også, og etter å ha plassert meg tilbake i stolen, satte han seg mellom beina mine på gulvet og løftet kjolen. Han kysset meg oppover på innsiden av lårene. Jeg kastet hode bakover og stønnet av fryd da han begynte å slikke meg. Han var flink med tungen og førte den rytmisk over klitten min, og jeg var i ekstase, akkurat da jeg ikke trodde det kunne bli bedre førte han en finger inn i meg, og jeg kom hardt og overraskende.

Mens jeg pustet ut etter en av de beste orgasmene jeg noen gang hadde opplevd, kysset han meg oppover magen. Jeg kikket ned på han og han så på meg med en spørrende mine. - Hva, hvisket jeg mer enn sa. - Hva heter du, frøken? - La oss ikke vite noen ting om hverandre, ikke mer enn vi må hvertfall, sa jeg og smilte flørtende til han. Han fikk et overrasket uttrykk i ansiktet, men tok det i seg, og smilte så med et djevelsk smil, som var så sexy at jeg ble tent igjen med en gang. - Frøken, kan jeg ta deg her og nå, sette deg over meg, spurte han og dro de åpne beina mine nærmere kroppen sin. - Lett! gispet jeg. Han senket stolen jeg satt i til den var på høyde med livet hans, og jeg hjalp han fort opp med glidelåsen. Han trengte så inn i meg med en pikk av perfekt størrelse, mens han kysset meg på halsen og sugde brystvortene mine. Han var flink, visste akkurat hvordan han skulle ta meg, vekslet mellom hardt og mykt, sakte og fort, med hvert støt han gjorde stønnet jeg og bet meg i leppa for ikke å hyle og dermed vekke mistanke.

Jeg kjente han var nærme, og jeg begynte selv å nærme meg et nytt klimaks, da det banket på døren. Vi skvatt begge til og han trakk seg ut av meg. På et øyeblikk hoppet jeg ut av stolen og han opp i den, jeg rakk akkurat tak i trusa mi og han opp med glidelåsen da døren åpnet seg og den blide flyvertinnen stakk inn hode. Jeg visste det stinket av sex på det bittelille rommet, og jeg så at hun også lot merke til det. - Det er flere som vil treffe kapteinen så hvis vi skal rekke alle, må dere nesten avslutte, har du sett nok, hun så på meg meg med et ansikt som viste at hun var forvirret og sint. Plutselig svartnet det for meg, både den deilige kapteinen og den nå irriterte flyvertinnen forsvant for meg.

Men like fort som det ble mørkt, ble det lyst igjen, og da jeg åpnet øynene, så jeg igjen flyvertinnen, denne gangen var hun like blid som jeg husket henne. Hun ristet lett i meg og jeg skjønte ingenting, men da jeg kom til meg selv nok til å se rundt meg, forsto jeg at jeg satt tilbake på sete 1D, jeg var så forvirret at alt jeg kunne gjøre var å se spørrende på henne. - Beklager at jeg vekker deg på denne måten, men den nye kapteinen har endelig kommet, og vi skal ta av fra Bodø nå, så du må rette opp stolryggen, sa hun med et bredt smil og snudde seg og gikk. Tilbake satt jeg skuffet, skuffet over å finne ut at det kun hadde vært en drøm, men samtidig spent på å se den nye kapteinen.