Hverdagsromantikk

Thomas og jeg hadde lenge hatt en god tone. Selvom vi hadde god kjemi hadde jeg alltid sett på det som usansynelig at det skulle bli noe mer. Jeg ble derfor svært overasket da det poppet inn en sms på iphonen min som nettop var fra Thomas. «finne på noe i morra?» leste jeg og kjente straks en svak kribling i underlivet. Thomas er den mest sexy gutten på skolen, sjarmerer alle med den herlige personligheten og den dødsdeilige, maskuline kroppen. Jeg legger ikke skjul på at den velformede, trente mannen var noe jeg hadde dagdrømt om mer en et par ganger og kjent fasinasjonen jeg følte for han utvikle seg til en volsom kåthet. Jeg var derfor ikke sen med og svare at jeg var alene hjemme dagen etter og at han bare kunne komme...

Thomas var på døra presis 1 minutt før vi hadde avtalt. Han gikk i en grå joggebukse og en enkel, hvit t-shorte. Han var åpenbart klar for en «chill» kveld. Jeg kunne ikke la være og legge merke til det som bulte litt ut i skrittet hans. Den gylne, solbrune huden var som et tegn på at nå var det sommer. Herregud, så kjekk han var! Han kom inn i den moderne, nyoppussede stua vår, og satt seg på den myke, hvite sofaen foran tven. Jeg var litt usikker på om jeg skulle sette meg ved siden av han eller i lenestolen som sto rett ved. Han gjorde valget enkelt ved å spørre om jeg skulle sette meg og klappet litt ved siden av seg på sofaen. Jeg gikk bort og satt meg nærme, men ikke for nærme Thomas. Vi snakket lenge om hverdagslige ting, uten og nevne hva vi begge tenkte på. Jeg så at den lille bulen i buksen hadde vokst til en stor bylt, noe som tydet på at kåtheten jeg følte ovenfor Thomas var gjensidig.

Jeg klarte ikke la være og se, noe han tydeligvis merket. Han tok hendene sine bak det glatte håret mitt og dro meg forsiktig mot han. Vi så hverandre kåte inn i øynene før leppene våre forsiktig møttes. Han hadde de deiligste, myke leppene jeg noen gang hadde kysset og da han strammet tungen å møtte min, fikk jeg straks assosiasjoner til den harde godbiten som ventet på meg lenger nede. For meg var det umulig og skule min opphissede tilstand. Jeg lot hånden min gli forsiktig nedover fra brystet hans mot skrittet. Han stønnet svakt av kåthet. Hånden min nådde sitt mål og jeg løsnet forsiktig snøringen som hadde holdt buksen hans på plass, han dro selv buksa ned etterfulgt av at jeg tok meg av og fjerne bokseren.

I det den hvite bjørn borgen datt ned på gulvet kom en hard, deilig ståpikk till syne. Å si at pikken hans var normal ville vært og underdrive. Den var mer en normal, den var den største jeg noen gang hadde sett. Jeg runket han svakt og økte tempo etterhvert. «ahhh, jeg har så sykt lyst til å knulle deg» stønnet han med den sexye stemmen sin inn i øret mitt. «kjør på» hvisket jeg og kysset han på halsen. «AAHHH» han stønnet høyt mens jeg runket det forteste jeg klarte. «Kle av deg» beordret han med et smil og jeg gjorde lydig som han sa. Jeg reiste meg, kneppet først opp et par knapper i blusen min å dro den deretter forsiktig av. Jeg lapdanset sexy mens jeg dro av meg shortsen og så beundringen lyse i hele fjeset hans. Han elsket åpenbart den han så. Deretter kneppet jeg opp Bh en min og kastet den vekk med en sexy håndbevelgelse.

For og pirre han litt behold jeg den mørkeblå blonde hotpantsen på mens jeg la meg ned på sofaen hvor han satt. Han strøk hånden forsiktig opp over låret mitt. Herregud, kan han ikke bare ta meg hardt tenkte jeg. Jeg kjente noe vått renne nedover låret mitt. Åh, jeg var så kåt.. Hånden hans nermet seg mitt helligste, han kjente det fuktige trusestoffet og dro den av. Vi stønnet begge da han følte den varme, våte fitta mi. Han fingret meg en stund, før jeg ville ha variasjon. Han gikk på eget initiativ lenger ned på meg, kysset brystene mine og var plutselig «der nede» med hodet. Jeg tenkte at det ble bedre hvis jeg satt meg opp i sofaen og han heller sto på kne foran. Så jeg gjorde det og han skjønte tegninga med en gang. «ta meg» mumlet jeg og dyttet hodet hans bestemt inn i skrittet mitt.

Den varme tungen hans begynte og leke med fitta mi og jeg stønnet høyt da den traff klitoris. «mmmm» hvisket han. Den deilige vibreringen fra den opphissede stemmen hans fikk meg til og komme hardt. Orgasmen spredde seg i kroppen min. Han pustet sprengkåt da han hørte jeg kom. Jeg legger meg ned på sofaen, nyter at Thomas begynner og kysse meg på magen, helt opp til halsen. Jeg vil ha han inni meg. Jeg løper og finner en kondom fra rommet mitt og går sexy tilbake til han. Han ser takknemlig på meg mens han med en kjapp håndbevegelse tar ut kondomet og drar det på penis. Jeg pirrer han og kniper litt igjen når han prøver og komme inn i meg. «aaaah» han stønner som en gal da jeg slipper taket og han endelig får støtet den deilige kuken sin langt ned i meg. Inn og ut. Inn og ut.

Sofaen knirker og stønnene våres blir høyere. Jeg kjenner de mandige hendene hans leke med klitoris samtidig som han penetrerer meg hardt. Han ruller over slik at jeg er på toppen. Jeg beveger meg opp og ned, opp og ned. Slik fortsetter jeg mens jeg betrakter den smilende, tillfretse, deilige mannen jeg har sex med. «jaaaaaaaaah, jaaaaaaaaaaaaah» han stønner i det jeg kommer for andre gang. Noen få sekunder etter kommer han. Kroppende våres smelter sammen til et fyrverkeri av orgasme.

De deilige miuttene etter orgasmen ligger vi bare og kliner. Helt til vi begge plutselig stivner til av en lyd fra gangen. «halo» mammas stemme skjærer den erotiske atmosfæren som et lyn. Vi får begge panikk. Thomas ser på vinduet over sofaen og møter blikket mitt. Vi åpner vinduet i en fei og plutselig er vi begge utenfor. Mørket har lagt seg og det lukter sommer. Jeg ser på Thomas og smiler. Ingen av oss rakk og få på oss noe tøy. Han tar hånen min og vi vandrer, uten mål inn i den varme sommernatten.