Hund på vift i sommervarme.

"Anne stilte seg foran meg og fristet med den deilige stussen sin. Fitta var våt så det rant allerede og hun stønnet "ta film nå.. " Jeg holdt kuken mot den glatte åpningen hennes og lot den gli sakte inn.."

Endelig fridag for å male og fikse hjemme -sommer- det er varmt og rolige dager på jobb. Jeg var godt i gang med maling av hus når jeg så nabohunden snuse rundt i hagen. Den hadde vært her tidligere samme uke og den var kjent. Jeg tok en pause og fant en liten taustump og bandt den fast, vasket av litt maling og tenkte at jeg stikker opp til Anne med den.

Anne er 42 år og skilt, og har et særdeles godt glis når vi treffes på gaten eller på løpetur. Da blir det en liten small talk, men jeg har alltid tenkt at hun tenker det samme som meg. Klokken var bare 12 og solen sto høyt på himmelen. Jeg tok en kjapp vask og byttet klær før jeg tok med hunden. Hun åpnet ikke når jeg ringte på. Jeg hørte latter i hagen bak huset og gikk rolig " Det høres helt herlig ut, du bare erter" hørte jeg Anne sa. Jeg gikk litt roligere og kunne se over le veggen.. hun solte seg naken!

Hun hadde ikke hørt meg enda, og fortsatte samtalen " du må sende bilder når du har fått deg noe, det er så lenge siden jeg har fått pikk" lo hun og fniste. "Ok, du må jobbe litt du da", sa hun og la på. Jeg ventet litt før jeg rundet le veggen. Hagen hennes er godt skjermet for innsyn og hun ventet nok ikke besøk. Hunden rundet hjørnet først, så kom jeg rundt.  "Å å ehh", begynte jeg. Hun ble litt satt ut først, men satte seg opp uten å gjøre annet enn å glise. Hun holdt en arm over puppene og en mellom beina.

"Han var i hagen og .. " begynte jeg og hun lo litt. Jeg tok et håndkle og gav henne. "Ja ja, nå har vi vel ikke noe hemmelig lenger, sånn har jeg det her", sa hun og tok imot håndkleet. Hun slapp hunden inn og lukket døren, "jeg burde kanskje sterilisere den lille hingsten", sa hun og gliste. "Sikker lurt, da blir det ikke valper i hvert fall", sa jeg og satte meg på en stol like over henne. "Vil du ha noe farris å drikke? " spurte hun med et smil, jeg kunne kjenne lukten av solkrem og noe deilig.. Ja takk svarte jeg. Hun gjorde ikke tegn på å kle på seg. Handkleet dekket så vidt rumpeballene og når hun bøyde seg for å skjenke opp i glassene så jeg en deilig våt glinsende fitte.. Hun vrikket kanskje litt ekstra på baken, det var noe ekte og ertende som foregikk.

Hun var på jakt og jeg var byttet. Lett bytte for å si det sånn. "Sterilisere ja, hva vil du anbefale som mann? " sa hun lurt. Jeg svarte litt for raskt kanskje "sterilisere er jo helt topp- samme glede bare uten sæd i spruten" sa jeg og tok meg i det. Hun løftet på solbrillene og så på meg. "Av egen erfaring tenker du? " "Ja, eh det stemmer" sa jeg. "Jeg klippet den for lenge siden". Interessant sa hun og kom nærmere. "Kommer det like mye som før også? " Jeg svarte at trykket er det ikke noe å si på, heller ikke evnen og gliste.

Det banket godt i den lette shortsen og jeg gjorde ikke noe for å skjule det heller. Deilig samtale sa Anne og lettet på håndkleet, "betyr det at du kan sprute meg så full at det renner ut av meg? "

" Eehh stotret jeg- ja det gjør det". Hun tok vekk håndkleet og viste alt- niplene var harde og mørke- busken var liten og trimmet. "Sånn", sa hun, "få av deg shortsen du". Jeg nølte ikke. Den forsvant fort og kuken vippet i rent kåtskap. Hun masserte brystene med en hånd og fingret seg selv litt med den andre. Jeg vil at du skal ta mobilen min og ta noen bilder sa hun hest. Jeg tok selvfølgelig mobilen og hun satte seg foran meg og tok kuken i munnen. Jeg tok et par bilder når hun sugde. "Ta litt film" sa hun hest. "Jeg vil nyte senere.. " jeg adlød.

Jeg gryntet tungt og sa at hun måtte ta det rolig "mhm" sa hun. "Jeg vil at du skal sprute meg full så det renner". Her var det bare å handle, tenke var det ikke tid til. Anne stilte seg foran meg og fristet med den deilige stussen sin- fitta var våt så det rant allerede og hun stønnet "ta film nå.. " Jeg holdt kuken mot den glatte åpningen hennes og lot den gli sakte inn.. Anne stønnet grådig og det rykket i henne flere ganger.. Vi stønnet og peste godt nå.. Jeg holdt mobilen med en hånd og masserte skinkene hennes med den andre.. god deilig rytme.. jeg kjente at det nærmet seg og hun ristet og fingret seg selv frenetisk nå. Jeg presset kuken i bunn og sprutet så jeg så stjerner!

Hun rykket og presset seg mot meg, jeg kjente orgasmekrampene hennes - og jeg tømte alt jeg hadde i henne.. Jeg trakk ut pikken og smørte spruten utover rumpen hennes, over og rundt hullet bak.. hun stønnet og klemte med skinkene. "Der skal du også få" sa hun og snudde seg mot meg med et nypult glis. Spruten rant på innsiden av lårene til Anne, det var et deilig syn.. Jeg satte meg glisende i stolen og kunne ikke være mer fornøyd med dagen.

 Få se filmen sa hun og ledet meg bort til utesofaen "jeg har aldri sett meg selv på film- venninna mi snakket om det like før du kom. Det var en ny opplevelse for meg også. Hun runket meg rolig når vi så filmen først en gang så for andre gang ble det liv i leiren! Kuken stod igjen sulten og klar. Anne satte seg oppå og tredde seg ned, vi fant fort en god rytme og jeg klemte skinkene hennes hardt! Hun reagerte med å erte.. "å liker du rumpa mi du.. " jeg svarte med et grynt "mhm" og klemte til på ny. Da snudde hun seg på alle fire og styrte pikken mellom skinkene.. Jeg klemte rumpeballene fra hverandre og hun styrte kukhodet i ring rundt hullet.. "ikke inn.. " stønnet hun.. "bare .. litt til.. " jeg stønnet og lot henne styre. Hun stønnet hardt og kom når kukhodet stod mot hullet. Jeg sprutet et par ladninger oppover og det var utrolig! Vi sank sammen og lo litt. "De gale har det jammen best! "