Hotellet

"Jeg elsker stor pikk. Som regel pleier jeg å gå ned på deg i denne situasjonen. Jeg elsker å suge pikken din. Men jeg trenger å bli pult hardt i den våte fitta mi.

Vi er på jobbreise igjen. Etter endt arbeidsdag er tradisjonen «øl og potetgull» på rommet, før vi går og tar en matbit og noen flere øl. Relasjonen som ligger mellom oss har bygd seg opp over tid. Den seksuelle energien mellom oss er veldig sterk. Jeg blir våt i fitta bare jeg ser på deg. Vi er profesjonelle ute blant folk, på jobb får vi ting gjort og har et godt samarbeid. Det er heller ingen planer eller forventninger til hva som skal skje når vi er på disse jobbturene.

Det er litt av spenningen – å bare være tilstede i øyeblikket. Når vi endelig kommer oss inn på rommet, slenger vi oss på senga, og diskuterer hva slags musikk vi skal høre på mens vi spretter den første ølen. Stemningen er alltid god mellom oss, vi snakker om alt og ingenting. Det spiller ingen rolle så lenge vi er sammen, vi ler høyt og du stiller ofte nysgjerrige spørsmål. Det er noe ved din personlighet som gjør at jeg synes du er så utrolig vakker og tiltrekkende. Jeg har lyst til å kjenne utenpå buksa di om du har ståpikk. Jeg tror du har det, men jeg venter.

Tankene mine vandrer til at jeg vil sette meg på deg, dytte fitta hardt ned på pikken din og gnikke meg på kuken med klær på. Jeg er så våt i fitta, kåt på deg, og jeg tenker på om du kommer til å kysse meg snart. Det er vanskelig å konsentrere seg om dialogen mellom oss. Fordi det dukker opp bilder fra tidligere turer. Jeg ligger der, knasker potetgull og drikker øl, mens jeg tenker på hvor mye du spruter når du kommer, når jeg suger deg. Sist sprutet du så mye i munnen min at jeg satte det i halsen. Det er så utrolig tennende at du kommer så mye.

Etterhvert sier jeg at jeg tar meg en dusj, «kanskje vi skal gå å spise snart?» Du prater videre og sier «ja, bare dusj du». Jeg kler av meg på badet og du følger etter. Mens jeg står i dusjen og vasker meg, står du og ser på meg i døra inn til badet mens du fortsetter å prate. Jeg vet ikke om du er klar over hvor opphissende og erotisk det er når du står og ser på meg sånn. Når jeg er ferdig i dusjen ligger du på senga igjen, jeg har kun et håndkle rundt meg. Du reiser deg og sier du skal dusje. Du går forbi meg inn på badet. Jeg er tørr og står nå kliss naken på rommet klar til å kle på meg.

Da kommer du ut fra badet, trekker meg hardt inntil deg. Det sitrer og renner fra fitta mi. Du stryker hånden din nedover langs ryggen min over rumpa mi. Så lar du hånden din stryke over hoften min ned over magen og rett inn i fitta. Du vet hva som skal til for at jeg kommer i fitta. Du kjører fingrene dine hardt inn i meg langt og dypt, inn og ut. Jeg kjenner det kniper rundt fingrene dine, du holder meg hardt fremdeles og jeg kommer.

Jeg tror jeg stønner høyt i det jeg når klimaks. Lurer på om du kjenner hvor kåt jeg er på deg siden du skjønte det var lurt å lette litt på trykket før vi går og spiser. Jeg har aldri i hele mitt liv opplevd noen som er så erotisk som deg. Du klemmer meg og går i dusjen. Vi tar turen ut for å få oss noen øl på pub og litt mat. Etter et par hyggelige timer er det igjen klart for en øl på rommet før vi sier god natt. Det har vært en flørtete dialog mellom oss mens vi var ute.

Jeg kjenner jeg gleder meg til å komme på rommet, ofte har det vært mest kyssing, fingring og oralsex. Jeg elsker å suge deg, det vet du. Men jeg har et håp om å få kjenne pikken din dypt inni meg. Jeg elsker å bli penetrert, og da går det for meg mange ganger. Jeg har nevnt dette noen ganger for deg og du vet jeg har veldig lite sex for tiden. Det tar ikke lang tid etter at vi har sprettet ølen, før jeg legger meg oppå deg, med klærne på. Jeg kjenner du har skikkelig stor ståpikk gjennom olabuksa di. Jeg gnikker fitta mi hardt mot ståpikken din og vi begynner å kysse. Du tar på meg forsiktig. Det er et deilig vakkert, erotisk øyeblikk. Vi lar tungene våre møtes forsiktig i munnen, det er så godt å kysse deg.

Du drar opp genseren min og suger på de stive brystvortene mine. Du suger hardt og jeg kjenner nesten at du småbiter meg litt forsiktig. Du ser på meg med et dyrisk kåt blikk. Du river av meg klærne mens jeg hjelper deg. Du ser på fitta mi, lar fingrene finne veien inn i meg også fingrer du meg hardt mens du ser opp på meg når jeg kommer, og ned på fitta mi mellom hver gang jeg når klimaks. Du gir deg ikke og kjører fingrene dine hardt og stødig med de sterke armene dine. Du gir så mye av deg selv og det kjennes ut som måten kroppen min reagerer på deg gjør deg veldig kåt. Du gir meg hvert fall fem orgasmer før du lener deg litt bakover.

Vi kysser og jeg kjenner på den store bulen på buksa di. Jeg må kneppe opp buksa di nå, slippe det store deilige lemmet ditt fri. Jeg løfter ut den store pikken din, drar i den mens vi kysser. Vi får av deg buksa og du ligger der med den deilige pikken. Jeg elsker stor pikk. Som regel pleier jeg å gå ned på deg i denne situasjonen. Jeg elsker å suge pikken din. Men jeg trenger å bli pult hardt i den våte fitta mi. Jeg spør forsiktig om du vil penetrere meg. Du svarer at du vil det, men er redd du er så overkåt at du spruter med en gang. Jeg sier det går bra.

Du støter inn i meg fra siden, så bytter vi til misjonær så du ser meg. Du liker å se på fitta mens du fyller meg med pikk. Jeg spriker og tar imot hele pikken din, jeg liker å se på deg når du knuller meg. Du kjører meg hardt. Så stopper du opp litt, trekker pikken nesten helt ut, og ser på den mens du kjører den inn igjen. Det er opphissende og utrolig deilig. Du gjør dette et par ganger, drar den nesten ut for så å kjøre den hardt i bånn av fitta mi.

Jeg kjenner at størrelsen på pikken din er helt perfekt. Den er grov og tykk og fyller meg helt opp. Jeg kommer på pikken din mange ganger, men jeg er så våt at jeg vet ikke om du kjenner at jeg kniper rundt skaftet ditt. Du tar meg litt bakfra før du bånner meg på nytt mellom beina mine i misjonær. Du holder lenge. Når du kommer spruter du mye sperm i fitta mi, og når du trekker deg ut av fitta åpner du fitta mi og ser på at spermen renner ut. En fantastisk tilfredsstillende jobbreise. Det finnes ingen som kan utkonkurrere din erotiske tilstedeværelse. Måten du begjærer meg på og tar på meg på er nesten surrealistisk. I tillegg er du min bestevenn.