Høstkveld!

Det var mørkt og kaldt, en sen kveld i oktober. Jeg satt hjemme i stuen min og såg ut vinduet. Det var begynt å snø. Jeg satt å studerte snøflakene som stille og rolig falt ned mot bakken. Sjøen var helt stille, og det var ingen båter utpå. Nå skulle han snart komme hjem. Bare en time igjen å vente. "Hva skal jeg finne på mens jeg venter?", tenkte jeg. Jeg gikk ned på badet. Det var varmt og godt der. Jeg tok på springen og stirret på meg selv i speilet. Jeg såg trøtt ut. Var sliten etter en lang dag på jobb.

Fant frem barbersaker og gjorde meg presentabel for min kjære. Etterpå satte jeg på dusjen, og dampen seg ut i rommet. Tente noen duftelys som sto ved siden av vasken. Det luktet roser og røde blomster utover hele badet. Jeg hoppet i dusjen og vasket håret og kroppen og kjente hendene mine gled over kroppen min. Masserte nakken forsiktig, så skuldrene. Derretter brystene. Sakte, forsiktig, befølende. Jeg kjente hånden min gikk sakte nedover over magen, forbi den nakne nybarberte musen og fingrene strøk rolig rundt klitoris. Jeg kjente jeg ble varm og god i kroppen.

Sto der og koste med meg selv, i visshet om at min kjære snart skulle komme hjem. Tenkte på ham, og forestilte meg at det var hans hånd som forsikte kjelte med meg nedentil. Jeg kjente musen vokste og pulserte under den stødige hånden min. Nå måtte min kjære komme hjem. Nå hadde jeg lyst på ham. Jeg hadde lyst å kjenne ham inni meg. Kjenne den store, deilige kuken hans inni meg. Plutselig hørte jeg døren inn til badet åpne seg, og inn kom min kjære mann. Åååh, jeg var så klar for ham nå. Jeg hadde lyst å bare hoppe på ham og knulle ham hard å lenge.

Der sto han i uniformen sin, med styrmannstriper på skuldrene, og var så sexy som jeg aldri hadde sett ham før. Han stirret på meg med store, forskrekkede men kåte øyne. Begynte sakte å kneppe opp skjorten og tok den av seg, uten å si ett ord. Jeg studerte ham mens jeg fortsatt sto med hånden i skrittet og beveget hånden rundt og rundt, sakte, men bestemt. Nå hadde han kledd av seg nesten alt, og jeg håpet han skulle komme inn i dusjen til meg. Det var bare bokseren som manglet. Jeg var sprengkåt, og det samme var han. Så kom han nærmere, mens han samtidig tok av seg bokseren.

Han var klar, om mulig like klar som meg. Forsiktig kom han inni dusjen til meg. Kysset meg kjærlig og ømt nedover nakken samtidig som han befølte brystene mine. Knep litt, ertet meg. Kysset og lot tungen gli rundt brystvortene mine. Jeg merket at jeg pustet fortere og tyngre, og skalv litt i bena. Lente meg inntil ham, og strøk ham over kroppen. Han var kald, men samtidig varm og trygg. Kjente kuken hans komme borti musen og jeg kjente at jeg snart ikke orket vente lenger. Jeg måtte ha ham nå. Jeg måtte kjenne ham inni meg. Nå tok han kommandoen. Han holdt rundt meg, men hånden plassert nede på korsryggen, ertet meg enda mer. Streifet kuken ani meg, og vekk igjen.

Frem og tilbake, fort og bestemt, så sakte og ertende. Nå førte han meg slik at jeg sto med veggen i ryggen og ene foten oppå badekarkanten. Han hadde ene armen mot veggen og lente seg. Holdt fast, men kjærlig rundt meg og strøk meg forsiktig på ryggen. Jeg tok tak rundt den store, stive kuken og førte den inni meg. Rolig, men likevel fort. Det var nesten som på film. Dampen rundt oss, dusjen som sto og rant, lysene. Alt var perfekt lagt til rette.

Han førte kuken dypt og hardt inn i meg. Ut og inn, fortere og fortere. Bena mine skalv, men han holdt meg oppe. Bevegelsene var faste og bestemte. Vannet fra dusjen rant ned over kroppene våre, som samstemt beveget seg i elskovsakten. Jeg kjente varmen stige i meg, nå kom jeg snart. Kuken pulserte inni meg, og det gikk fortere og fortere, hardere og hardere, og akkurat samtidig kom vi begge to. Og jeg kjente orgasmen spredde seg ut i hele kroppen. Jeg skalv og ristet og kom enda en gang, denne gangen enda mer kratig og herlig.

Vi sank sammen, ned i badekaret som nå var fylt med vann. Det var fortsatt masse damp i rommet, og lysene brant stille ved siden av vasken. Han kysset meg kjærlig, og strøk meg ømt over ansiktet. Vi var begge utslitte og trøtt, med en herlig, deilig følelse i kroppen.

Endelig var mannen min kommet hjem til meg, og jeg nøt hvert sekund...