Hjemmekontor og dagdrømmer - del 2

"Det var et syn å se for seg – her satt jeg i sofaen med kuken bankende i munnen til en deilig, veltrent 40-åring hvor venninna var med på FaceTime og nøt det like godt som oss".

Jeg har tidligere skrevet om den deilige nabokona Nina og hva vi gjorde sammen – etter den gang er det sendt noen frekke meldinger fra venninnen også. Det var jo egentlig bare en dagdrøm som ble til en ekte drøm, ja faktisk 2.

Nina & venninna har kjent hverandre godt og lenge. Nina flyttet sørover, og venninna kom noen år etter, med en sønn og ingen gubbe. Hanne heter hun og har sikkert nok å finne på som alenemor og i full jobb. «Det har ikke blitt noen fast kuk på meg», som hun så kulørt uttrykket seg.

«Det er bare å komme. Ser deg om en time». Meldingen lyste opp, pulsen steg, og fornuften var ikke til stede. Jeg satte meg i bilen og kjørte av gårde. Hanne sendte ny melding en stund etter. Et bilde sier mer enn tusen ord – barberhøvel og skum. Den banket godt i pikken – vel vitende om at her er det felles interesser. Hanne dro meg inn døråpningen og gav meg den beste velkomsten jeg kunne drømme om – uten fjas og small talk – buksa ned, kuken ut og sug.

Hanne gliste og stønnet. «Du sku faen mæ ha visst korr æ har drømt og brukt på batteria». Herlig Nordlending, klartekst og rett på sak. Jeg lo og sparket av meg sko og buksene. Det hadde sikkert vært et syn der Hanne leier meg innover etter kuken, og jeg hiver klær på veien bor til stuebordet hvor det står en pc.

Nina er på FaceTime. «Heeei, dere to kanina», gliser hun fra et hotellrom. «Æ måtte jobb litt sa æ te de andre». God pause på seminar. Hanne har lagt frem litt leketøy, og jeg ser at det ligger både buttplug og en grov dildo med sugekopp.

«Har du startet uten meg», sa jeg spøkefullt og Hanne svarte: «Jeg og Nina måtte varm opp litt». Nina løfter seg opp og viser at hun skrur opp hastigheten på sin reisevenn, en naturtro sak. Vi hører summingen, og hun stønner godt. «Ja, nå Hanne er det din tur å kjøre liveversjonen».

Hanne plasserer meg i sofaen og suger. Nina stønner. «Å, få se den deilige rumpa di, Hanne  – du e våt & barbert – æ drømme om å sleik dæ igjen».

Det var et syn å se for seg – her satt jeg i sofaen med kuken bankende i munnen til en deilig, veltrent 40-åring hvor venninna var med på FaceTime og nøt det like godt som oss. Hun satte seg opp og tredde seg nedpå kuken – det surklet, og vi stønnet godt alle sammen.

Hanne snudde litt på pc og viste Nina enda bedre hvor kuken min var plassert – hun var så våt at det plasket – deilige fittelyder! Jeg knadde rumpa hennes og lekte rundt hullet bak med et par fingre. Hun strakk seg etter buttpluggen og gav den til meg. «Knull mæ i ræva!» Det var ikke nei hos meg, og Nina var godt på vei i andre enden.«Ja, kjør den i ræva hennes nu!»

Jeg så skjermen, og hun hadde flyttet dildoen og lekte med den opp og bakover. Hun lå med beina langt bakover og holdt den mot sitt eget rumpehull og gnikket frenetisk på fitta! Det ble en del pesing & stønning før jeg kjente at ladningen var på vei. Hanne ristet og kløp meg hardt i brystet.  «Kom i mæ. Sprut som berre faaan». Jeg pumpet på, og hun skalv – Nina kom i andre enden, og Hanne rykket til …

Neste gang så er vi tre – det var vi enige om.