Hett møte i Narvesen-kiosken

Hun hadde sett på han lenge. Sett og lengtet. Lengtet etter å få ta på ham, kysse ham, kjenne smaken av ham og føle ham inni seg.

Nå stod hun foran speilet og forberedte seg på et møte han ikke forventet. Han jobbet på Narvesen-kiosken, rett nedenfor hvor hun bodde. Første gangen hun så ham var for snart ett år siden. Hun var nettopp flyttet inn i leiligheten sin og trengte en pause, så hun gikk ned på Narvesen for å leie en film. Og der bak disken stod han, den mest sexy mann hun noen gang hadde latt sine øyne hvile på!

Han så ut til å være i midten av 20-årene, var kanskje litt høyere enn henne, hadde grønne øyne og kort blondt hår i piggsveis. Han var tydelig veltrent for hun kunne skimte konturen av magemusklene hans under skjorten når han flyttet på seg. Og når han bøyde seg for å plukke opp noe fra gulvet, så hun en spretten, sexy bakende. Hun tenkte allerede da hvordan den måtte føles å ta på, og hun kjente hun ble varm over hele kroppen. Det ble ikke bedre da han sendte henne et nydelig perlehvitt smil og hun lurte på hvordan de leppene var å kysse og hvordan han smakte.

Etter det møtet hadde hun titt og ofte vært innom Narvesen og hun hadde blitt litt modigere og flørtet mer åpenlyst med ham. Hun følte selv hun ikke var så verst å se på med sin slanke kropp med en høyde på 1 meter og 68 cm. Hun hadde store brune øyne og langt brunt hår som hun likte å sette opp i en hestehale. Hun hadde vært singel i snart 2 år og lengtet etter et mannebein. Hun likte ikke slike en-natts møter, så det prøvde hun bare en gang og aldri mer. Det hadde vært godt, men utrolig kleint dagen etterpå da hun våknet med en fremmed mann i sengen.

Så da hun hadde sett ham i Narvesen-kiosken, hadde hun ikke vært i tvil om hvem hun ville ha. Hun hadde hørt fra en venninne som igjen hadde en venninne som kjente denne mannen. Derfra fikk hun vite at han var singel, men på jakt etter noe ekte, akkurat slik som henne. Han hadde visst et godt øye til en langhåret brunette, med hestehale, som ofte kom innom kiosken. Hun hadde smilt for seg selv når hun skjønte at det bare måtte være henne. Nå stod hun fremfor speilet og beundret seg selv. Hun hadde på seg en svart minikjole uten undertøy og håret hadde hun krøllet litt så det lå mykt nedover skuldrene hennes og omringet det diskret sminkede ansiktet.

Hun smilte for seg selv og så på klokken. Ikke lenge igjen nå, så hun tok på seg en lang kåpe og gikk ut. Det tok henne bare 5 minutter å komme til kiosken, og der var ingen andre der, noe som passet perfekt. Hun skulle til å gå inn, men ble stoppet av at døren var låst. Motet sank litt før hun så han dukke fram fra bakrommet. Han var tydelig opptatt med rydding etter stengetid. Hun så at han skvatt til da han fikk øye på henne. Han ble stående og stirre litt, men så smilte han og kom bort og åpnet døren.

Han fortalte at kiosken var stengt for kvelden og at han snart skulle gå hjem, men hvis det var noe hun trengte ville han gjøre et unntak, for hun var tross alt en god kunde. Hun smilte sitt mest sjarmerende smil og sa at hvis hun fikk komme inn skulle hun fortelle hva hun trengte. Han slapp henne inn og låste døren bak henne. I det han snudde seg mot henne tok hun tak i ham og trakk ham inntil seg. Siden har var litt høyere en henne måtte hun strekke seg på tå, men til slutt fant leppene hennes hans. Han nølte litt, men så besvarte han kysset så intenst og inderlig som om han hadde ventet like lenge som henne.

Endelig fikk hun smake på ham og han smakte godt. Leppene hans var superdeilige og han var en skikkelig god kysser. Hun hvisket hett mot leppene hans at det var ham hun trengte. Uten å slippe taket i henne, dro han henne med på bakrommet i kiosken. Der begynte hun å kneppe opp skjorten hans og da den var vekk, lot hun hendene leke over six-packen hans. Han var så myk og deilig å ta på! Og hun kjente hun ble våt mellom beina. Han kledde av henne kåpen og strøk henne over kroppen utenpå kjolen med begge hender. Han stønnet mot leppene hennes da han skjønte hun ikke hadde undertøy på. De slapp hverandre en liten stund bare for å se på hverandre.

Luften var spent og øynene deres lyste av begjær. Hjertet hennes banket fort og hardt og hun var andpusten. Hun kysset ham fra halsen og nedover. Han luktet så godt og hun ville kysse hver centimeter av ham, men det fikk være til neste gang. Nå fiklet hun litt med beltet hans før hun fikk åpnet buksen hans og dradd ned den sammen med bokseren. Et sukk slapp henne da hun så redskapen hans, for den var bare perfekt. Hun tok tak rundt den og dro hånden litt opp og ned før hun la leppene forsiktig rundt. Han stønnet høyt og nøt tydeligvis behandlingen hennes. Han smakte godt og hun fortsatte å smake på ham en stund til før han dro henne opp og satt henne på et bord.

Han dro av henne kjolen henne og munnen hans fant fort ene brystet mens hånden hans fant veien ned til kjønnet hennes. Nå var det hennes tur til å stønne da han fant godknappen og begynte å massere. Hun kjente hun var klar og ba ham om å ta henne. Han lot seg ikke be 2 ganger og stilte seg til rette. Mens han kysset henne heftig, sank han inn i henne i ett langt støt. Det var en fantastisk følelse for han fylte henne helt uten å være for stor. Hun hvinte høyt da han begynte å bevege seg. Sammen fant de en rytme og klamret seg til hverandre mens de befølte hverandre og kysset hett.

Rumpen hans var like god å ta i som hun hadde trodd, om ikke bedre. Han stønnet og støtte fortere og hun skjønte han kom, men i det samme hun kjente spruten hans, kom hun også i en orgasme som sendte henne inn i en fargesprakende verden. De holdt fast i hverandre til skjelvingene ga seg. Han så henne inn i øynene og smilte litt sjenert da han trakk seg ut av henne. De kledde på seg i full fart og etter han var slukket og låst kiosken, løp de hjem til henne hvor de fortsatte herlighetene til de små morgentimer.