Hemmligheten

"Vi begynner automatisk å ta på hverandre og kysse hverandre. Det føltes pirrende, men samtidig godt og vått"

Jeg hadde akkurat tatt på meg den strammeste dongeribuksen jeg kunne finne i skapet. Tenkte at nå kunne jeg gi beskjed til pappa at nå kunne han kjøre meg til en venninne. I bilen satt jeg å så ut vinduet å fantaserte om hva som kanskje kunne skje i løpet av kvelden. Jeg hadde lyst til å fortelle henne at jeg er bifil, men viste ikke hvordan hun ville reagere. Jeg følte meg usikker. Jeg tenkte på de faste puppene, den slanke kroppen og det lange blonde håret hennes. Jeg ble helt galen av å tenke på det. Da jeg omsider var kommet til venninnen min, gav jeg henne en stor klem. Jeg nøt tanken av å kjenne den faste kroppen inntil meg. Kjente en slags pirrende følelse. Vi satt oss i sengen og tok opp pc'ene og gjorde det vanlige vi pleide å gjøre på en vanlig jentekveld.

Chips, snop, facebook og jentesnakk om alt mulig. Etter litt snakking og sånt, spør venninnen min ut av det blå om det er varmt her inne. Jeg tenkte at jeg pleide å ha det varmt på rommet mitt til vanlig så jeg sa overrasket, men glad at, "Jeg pleier å ha det så varmt på rommet mitt, men gjerne litt varmere:)". Venninnen min trakk på smilet og gikk bort til speilet og hadde litt hår spray i håret. Jeg kikket opp på henne og beundret hele henne fra topp til tå. Det jeg likte best på henne var de faste brystene og den stramme magen hennes jeg gjerne skulle ha byttet ut med min egen. Jeg kikket ned over meg selv sukker ett digert sukk.

Da omsider venninnen min var ferdig å ordne hår og sminke ser hun engstelig på meg med ett uttrykk i ansiktet som fikk meg til å skjelve litt, det var nå jeg endelig hadde sjansen til å "komme ut av skapet" og fortelle akkurat hvem jeg var og hva jeg trodde på. Jeg grublet litt på svaret mitt, men kjørte på allikevel. Jeg sa det forsiktig, men rett ut slik jeg mente det. Veninnen min sa ingenting men hadde et ansiktsuttrykk som såg ut til at hun likte det. Hun tok av seg jakken, så tok hun sakte av seg toppen. Deretter bh'en. Jeg stivnet plutselig til og følte nøye med på de stive brystvortene til venninnen min, likte liksom synet av hele overkroppen hennes av en eller annen grunn. Den var så perfekt bygd ra topp til tå. I neste øyeblikk sitter hun seg i sengen sammen med meg og sier at det er noe hun vil fortelle meg. Jeg sitter å smiler litt for meg selv innvendig, men prøvde å holde meg seriøs gjennom hele samtalen.

Plutselig kommer de ordene jeg aldri trodde jeg skulle ha fått hørt av henne. "Jeg har noe viktig å fortelle deg min kjære venn... Jeg er bifil og liker deg svært godt, spesielt brystene og magen og rumpen din, jeg er kåt på deg!, Vil ha deg her og nå!!!!" Jeg stivner skikkelig til og sier det samme at jeg ville ha sagt at jeg er bifil lenge jeg også. Venninnen min blir svært overrasket og ser på meg med store øyne og smiler bredt like etterpå. Vi begynner automatisk å ta på hverandre og kysse hverandre. Det føltes pirrende, men samtidig godt og vått. Vi begynner sakte men sikkert å legge oss opp på hverandre og ta på hverandre, vi lar hendene gli ned mot trusa, beføler litt på utsiden og begynner sakte å gå nedover til kjønnsorganene.

Venninnen min utbryter plutselig at jeg skal massere kjønnsorganet hennes hardere og fortere. Jeg gjorde det jeg fikk beskjed om og jeg ba henne om å gjøre det samme mot meg. Etter en stund reiser hun seg og går naken bort til kommoden og finner frem en og snur seg raskt mot meg og smiler og sier, "denne kan komme til bruk, jenta mi!". Jeg nikker og viser att jeg er enig i det hun sier. Vi eksperimenterte litt etter litt med leketøyet hennes inni kjeden og utpå. Det føltes så godt, føltes ut att noe kom til å eksplodere snart! Plutselig kommer det et høyt klynk i fra venninnen min, og må si det er det høyeste og mest deiligste klynket jeg noen sinne har hørt, nett som i en pornofilm, føltes ut at hun var medfødt med det.

Jeg kom like etterpå, men ville bare høre att venninnen min kom først slik at jeg virkelig viste hvordan hun hørtes ut. Vi la oss utslitt ned ved siden av hverandre og ser på hverandre med store glade øyne. Etter en time med kos og spenning i sengen tenkte vi at det var best å slutte av og heller gå å legge oss. Venninnen min hadde gjort klar en seng rett att med hennes men vi fant ut at vi sov i samme seng den natten. Den natten er noe jeg aldri kommer til å glemme, og det er ett minne for livet!:)