Hemmelig ønske i oppfyllelse

Vi kastet oss over hverandre som om vi hadde hungret for dette øyeblikket i flere år. Jeg kysset nakken hennes og videre nedover til de deilige brystene.

Hvert år samles hele vennegjengen i et eget julebord. Det er viktig for oss jentene å samles, spesielt etter at vi har flyttet til forskjellige deler av landet for å studere.

Vi var originalt fem jenter fra ungdomskolen som holdt sammen da ingen andre ville henge med oss. Vi var nok antagelig de største nerdene i ti sko med kviser og regulering. Vi dannet ihvertfall et tett vennskap og fant ut at i år måtte vi ha et eget jentejulebord. I løpet av årene har vi alle virkelig blomstret til noen skikkelig sexy babes. Det er ingen som snakker om det, men vi vet at vi er deilige.Siklende blikk fra menn, og misunnelige blikk fra kvinner snakker for seg selv.

Vennegjengen har vokst siden skolen og syv av oss kunne komme på julebordet. Alle hadde kledd seg både sofistikert og sexy og humøret var på topp. Jeg ble sittende ved siden av det siste tillegget til jentegjengen, Tina. Tina har bodd i Norge nesten hele livet, men er født i Sverige. Kort, blondt hår, lange ben, sprettrumpe, og en sterk og lattermild personlighet beskriver henne best.

Jeg har ofte tatt meg selv i å bare stirre på brystene hennes i ren misunnelse, ren ekstase. Jeg har alltid sett på meg selv som litt kjedelig. Jeg har hatt den samme typen siden jeg var femten og har ikke akkurat hatt de mest spennende, seksuelle opplevelsene. Da jeg var rundt fjorten år, oppdaget jeg at jeg hadde et øye både for gutter og jenter. Jeg har vært åpen om dette for både venner og kjæreste.

Middagen var utsøkt og da klokken nærmet selv tolv, bestemte vi oss for å prøve et annen utested. Det ble en skikkelig nedtur, ihvertfall for Tina og meg, så vi to bestemte oss for å forlate de andre, og dra tilbake til der vi hadde spist middag. Vi hadde bestemt oss for å bli skikkelig fulle denne kvelden, og da klokken nærmet seg to bestemte vi oss for at nå måtte vi skikkelig stå på.

Jeg var i det spandable hjørnet og bestilte fire shots og en drink til hver av oss. Alt gikk ned på helkant, og i løpet av en halvtime var vi begge ganske så fulle. Vi satt i et hjørne av restauranten og fniste og koste oss. Praten satt løst, og ganske uventet fortalte Tina meg at hun trodde at hun også var bifil. Hun fortalte at hun for ikke så lenge siden hadde endt opp i sengen med en gutt og en jente, og hadde overraskende følt seg svært tiltrukket av jenta.

Jeg fortalte at jeg desverre ikke hadde hatt noen opplevelser med jenter, men at det alltid har vært min hemmelige drøm. Tina hvisket at hun aldri hadde vært tiltrukket av noen av de andre jentene i gjengen, men det var noe annet hun følte når det gjaldt meg. Jeg så henne i øynene, og spurte henne om hun visste hva hun bega seg utpå ved å fortelle meg disse tingene. Jeg tok tak i henne og kysset henne. Hun virket ikke overrasket. Jeg kunne ikke tro det, jeg hadde kjent denne jenta i to år, og nå satt vi dypt omfavnet i et hett kyss.

Hun dro meg lenger inntill henne, tok tak i bakhodet mitt og kysset meg rått. Plutselig stoppet Tina og så rundt seg, vi hadde en del uønskede øyne stirrende på oss. Hun dro meg over restaurantgulvet og inn på nærmeste toalett. Vi kastet oss over hverandre som om vi hadde hungret for dette øyeblikket i flere år.

Jeg kysset nakken hennes og videre nedover til de deilige brystene. Jeg røsket av henne toppen og dro av henne bh`en. Brystene hennes struttet mot meg. Jeg satte meg ned på toalettet og ga brystene hennes en skikkelig omgang. Jeg slikket, bet og kysset alt jeg maktet. Hun stønnet deilig. Jeg dro hotpantsen hennes helt av, og en lekker g- streng viste seg. Jeg tok et godt tak rundt rumpa hennes, mens jeg kysset magen hennes og jobbet meg videre nedover til musa. Jeg dro trusa sakte av og blottet den våte, perfekte musa hennes. Jeg spredde beina hennes og førte tungen min inn i sprekken hennes. Hun ga fra seg et sukk. Jeg slikket hver av kjønnsleppene hennes omhyggelig og jobbet meg videre til klitoris. Den var skikkelig hoven, og deilig å føre over tunga. Hun stoppet meg. Nå er det min tur, befalte hun.

Tina rev av meg alle klærne. Hun så opp på meg før hun begynte å kysse brystene mine og fingre meg. Du er deilig våt, sa hun. Jeg var sprengkåt. Det er sjeldent jeg blir skikkelig kåt i fylla, så denne jenta har virkelig noe spesielt ved seg. Hun fylte meg opp med tre fingre og begynte å slikke meg. Kjæresten min er flink til å slikke, men han blir slått på bortebane. Musa mi sprengte og hun slikket lepper, lår og klitoris. Jeg dro henne ned på gulvet der jeg la meg oppå henne og fingret henne mens jeg kysset henne på munnen og de fristende brystene.

Vi beveget oss i takt med musikken. Queen med ”We will rock you” gir meg en ekstra iling i kroppen når jeg tenker tilbake på denne kvelden. Vi reiste oss opp igjen, og jeg presset henne mot veggen. Jeg førte to fingrer opp i musa hennes mens jeg masserte klitoris med tommelen min. Skjeden hennes strammen om fingrene mine. Hun stønnet, svetten piplet fram fra overleppen hennes og saftene rant fra musa. Hun satte en fot opp på toalettet. Jeg stelte meg på kne og slikket og fingret som en galing. Hun ropte ut at hun ville komme. Jeg stønnet, kom jenta mi, svarte jeg. Jeg kjente hvordan musa hennes strammet seg rundt meg, og hun presset hodet mitt mot musa hennes. Hun skrek ut, og rytmiske sammentrekninger skjøt gjennom hele kroppen. Musa hennes slapp taket rundt fingrene mine, og hun skled ned på kne foran meg. Hun ga meg et saftig kyss og slikket opp restene av saftene hennes.

Det banket på dodøren. Vi stirret på hverandre. Ehh.. vi stenger, hørte vi en tynn mannsstemme si fra den andre siden av døra. Vi hørte at han gikk ut av toalettet. Åh shit, hvor mye er klokken, spurte jeg. Kvart over tre svarte Tina. Faen, kjæresten min skulle hente meg utenfor restauranten klokken tre. Vi kledde kjapt på oss. Tina så på meg, dette er vår hemmelighet, sant? Jeg var glad hun sa det, om kjæresten min hadde fått vite dette, hadde han blitt forferdelig såret. Om du tillater meg, vil jeg gjerne fullføre dette en annen dag, sa hun litt flaut. Jeg fikk rosa kinn, og nikket ivrig. Jeg løp ut til bilen.

Hvordan har kvelden vært, spurte typen. Joda, bare bra, det vanlige, svarte jeg og så ut av vinduet. Om jeg og Tina holdt løftet om å møtes igjen er en hemmelighet, men jeg kan love at jeg dette ikke vil bli den siste opplevelsen jeg har med jenter.