Heisen er i ustand- min lykkedag

"Jeg stod på et par trinn bak henne og kunne se rett hjem. Hun fant frem nøklene.. det tok litt tid og jeg kunne kjenne at på null tid var det kommet en kul i joggebuksa."

Jeg bor hjemme og studerer som de fleste på min alder. Det er 12 leiligheter i blokka og vi bor i 4. etasje. Det vi deler er inngang og felles heis og det var slik dette eventyret begynte for meg. Jeg var tidlig ferdig og skulle hjem en tur for å slappe av før trening, jeg svinge inn hoveddøren og så at det hang lapp på heisen. Igjen, tenkte jeg og så akkurat snurten av et skjørt og noen bæreposer. Hm lurer på om det ikke var naboen Ida, moren til Mona, sine bein? De så like fine ut og jeg liker både dem og henne godt.

Fort som f var jeg like bak henne og kunne se såvidt nok under skjørtet til at jeg festet blikket. Å er det deg, sa hun og smilte det deilige smilet sitt. Ja ja, vi får trimme litt i dag da sa hun og gikk litt roligere. Lys og herlig dame på snart 50, jeg kåt 21 åring og konstant sulten. Kan jeg ta posene for deg spurte jeg og hun svarte så fint da, og bøyde seg rolig fremover og satte dem ned. Jeg stod som i transe bak henne.. blodetruse! Strømpene gikk akkurat under kanten og hadde fine blonder øverst. Wow! Hun bøyde seg litt til og rotet i den ene posen, fremdeles stående med rumpen til meg...

Jeg stod på et par trinn bak henne og kunne se rett hjem. Hun fant frem nøklene.. det tok litt tid og jeg kunne kjenne at på null tid var det kommet en kul i joggebuksa. Hun snudde seg og gliste, nå lyste det fra øynene hennes. Så fint at du kom hjem tidlig i dag. Etasjene gikk jo fort, sa hun. Hun gikk et par trinn foran og åpnet døren og ba meg inn. Sett posene på kjøkkenbenken så skal jeg finne frem noe godt til deg hvis du har tid sa hun og smilte. Jeg takket og sa at jeg hadde godt tid til så godt selskap.. Mona er ute og reiser så nå er det jo litt rolig her da sa hun. Cola eller kaffe spurte hun. Kaffe er fint sa jeg og satte meg på en kjøkkenstol.

Hun tok av seg jakken og en fin hvit bluse var under. Her kunne jeg se at de flotte brystene struttet mot stoffet, det var ny aktivitet i buksa. Hun så det kanskje ikke når jeg satt tenkte jeg og nøt synet av henne. Ny utfordring.. hun bøyer seg ned for å legge noe i en skuff.. hun står lenge og jeg har igjen innsyn.. hun smiler og ser på meg. Ut i stua med deg sa hun, jeg måtte reise meg og og kroket ryggen litt som for å skjule bulen litt. Jeg så at hun så.. det i seg selv var en deilig tanke, jeg har jo runket og drømt om å sprute på henne tidligere. Hun var en kort visitt på badet og kom tilbake. Nå glødet øynene og hun spurte om jeg ville være med på en gjettelek? Joda svarte jeg, med på det meste..

Da stilte hun seg opp like foran meg, gliste, snudde seg og bøyde seg fremover.. hun var uten truse.. det var vått mellom beina hennes og hun så mellom beina at jeg fikk hakeslepp og pusteproblemer tvert.. Ser du hva som mangler sa hun og strøk en hånd mellom beina. Tørr i halsen, stotrende og ikke erfaren med milf.. i det hele tatt. Kun drømt og ikke opplevd. Jeg bøyde meg fremover og nærmet meg stussen hennes.. Hun løftet skjørtet opp på hoften og stønnet.. slikk meg.. jeg er så kåt.. jeg var ikke sen å be. Frem med tungen og inn med den, slikk meg i sirkler, sa hun.

Vi har det ikke travelt.. Jeg adlød og prøvde meg søkende å slikke leppene som var våte og hovne.. Ida stønnet og struttet med stussen. Hun sa hold meg her og tok hendene på skinkene sine.. hun ledet hendene til å skille skinkene. Nå kan du slikke meg enda bedre. Jeg fortsatte og merket at hun holdt en hånd på hodet mitt og med den andre masserte hun seg selv.. hun stønnet godt og sa hest, slikk meg mer .. bakover. Jeg adlød. Å få slikke denne deilige musa var topp og bakover var helt nytt for meg! Kuken banket og jeg var kåtere enn jeg noengang kunne forestille meg. Ida stønnet mer og fingrene hennes gikk raskere.. slikk meg mer!

Hun stønnet og jeg begynte å slikke fra fittelepper og bakover.. hun stønnet og skalv i beina.. jaa mmjaaa kom det fra Ida. Hun presset hodet midt hardt mellom skinkene og tungen fikk kjenne rykningene hennes og det rant vått og deilig mellom beina hennes. Hun satte seg ned på huk, hun svettet og lyste av kåtskap. Hun snudde seg så og sa nå skal du få. Hun kommanderte meg; opp å stå! Hendene på ryggen. Jeg adlød og hun utførte. Joggebuksen gikk av i en fei og hun holdt i den harde kuken med en hånd og slikket seg rundt munnen.. De deilig leppene omsluttet hodet..

Jeg stønnet og kjente den deilige tungen lekte rundt pikken.. hva drømmer du om da, sa hun med et glis.. eh, stotret jeg frem.. jeg har lenge drømt om å få sprute på deg.. Hun kneppet opp blusen og tok av en fin blomstret bh, brystene var deilige og niplene var mørke og harde! Hmm tenkte du her først? spurte hun og så ned på brystene.. Jeg var mer enn klar til å sende stråler av gårde.. jeg rakk såvidt å svare ja før det skalv i hele meg og hun styrte kuken mot brystene- det svartnet for meg og strålende ble sendt av gårde til hese ja ja lyder og en runkende hånd som ikke var min..

Å herreminn, sa hun. Du må jo ha drømt om dette lenge og gliste og brukte pikken min til å smøre sæden rundt og imellom brystene.. Hun gliste godt og sa.. det jeg liker med dere smågutter er jo at dere er så harde og klare.. hun runket meg et par tak og sugde ut siste rest fra kuken før hun lot den skli mellom brystene! Hun visste hva hun holdt på med! Legg deg på ryggen sa hun, jeg var i ekstase, dette var jo mye bedre enn jeg kunne forestille meg! Hun tok av seg alt utenom strømpene og ålet seg katte aktig rundt meg. Lukk øynene, sa hun og jeg adlød igjen. Hun satte seg over meg kjente jeg.. de deilige lårene var nære og det luktet fitte.. våt deilig fitte.

Hun tok pikken min i munnen og sugde rolig, samtidig presset hun seg bakover slik at fitta var åpen og klar for å bli slikket på ny. Jeg tok hendene på skinkene som hun hadde vist meg. Flink gutt, sa hun og fortsatte. Jeg slikket henne grådig og kuken min var knallhard igjen! Hun ålet seg nedover og stønnet... Jeg tror du er klar for å få fitte nå. Hun tok full kontroll og ledet pikken inn i musa si! Det var vått, varmt og drømmende deilig! Jeg kunne se når hun tredde seg på og rumpehullet trakk seg litt sammen når hun forsiktig gynget frem og tilbake...Jeg tok hendene på skinkene hennes igjen og hun masserte seg selv med en hånd og holdt rolig rolig tempo.

Jeg stønnet hardere og kjente at jeg igjen var på vei. Hun peste tyngre og masserte raskere. Så vippet hun seg av kuken og lot den skli mellom skinkene! ÅÅh, stønnet hun kom .. kom nåå.. jeg var ikke til å stoppe og sprutet så det skvatt i rumpesprekken hennes! Hun stønnet høyt og trakk den ene hånden min mot fitta si.. fingre meg nå! Jeg adlød raskt og presset flere fingre inn i fitteåpningen.... hun tok tommelen min på den andre hånden og presset mot det bakre hullet.. den gled inn og nå var det som om hele henne skalv og ristet.. jeg hadde nesten hele den ene hånden inne i fitta og den ble klemt & skvist i rykninger som var ubeskrivelige! Du lærer fort, sa hun til meg med et fornøyd glis, jeg nikket og sa at jeg må nok lære mer. Du får komme på ekstra undervisning på tirsdager, sa hun. Takk og pris for at heisen var i ustand.