Godteposen for voksne

«Han tar frem blindfold og plasserer det på meg (...) De store arbeidshendene hans klemmer på puppene mine mens han får smake på niplene».

Det er en helt vanlig eksamensperiode. Jeg sitter inne og sturer mot kjøkkenvinduet. På bordet står det tent to stearinlys. Det er mørkt og kaldt ute, og tåken ligger som et tungt skydekke. Jeg folder morgenkåpa godt rundt meg mens jeg drikker en varm kopp kakao med deilig krem. Jeg går for å fyre i peisen da det plutselig tikker inn en melding. Det er fra Andreas som spør om jeg er hjemme og vil ha besøk.

Jeg biter meg i leppa mens jeg svarer «ja, når vil du komme?». Ingen svar. Etter litt tikker det inn en ny melding. Andreas spør «er du klar?». Klar for hva da, tenker jeg.. Jeg får et blunkefjes. Hjertet begynner å banke fortere og jeg kjenner pulsen stige. Jeg går inn på soverommet og finner frem et par knestrømper og en stor ettersittende genser, så vidt at niplene synes. Akkurat nok for å gi en smakebit.

Det ringer på, og jeg åpner opp. Der står han i skjorte, genser og jeans. Håret er rufsete, og jeg ser et kåt blikk studere meg fra topp til tå. Jeg ser han har en pose med seg, og jeg blir nysgjerrig på hva det er. Jeg prøver å ta tak i den, men hånden blir fort klapset til. «Gå inn på rommet, og legg deg på senga og lukk øynene!» kommanderer han. Jeg gir han et raskt kyss før jeg gjør som han sier.

Jeg kniper igjen øynene, men må ta en titt. Der står han kliss naken foran meg. Kuken hans er stiv som faen, og jeg ser det glinser saft ut av penishodet. Jeg kjenner det kribler inni meg og vil bare hoppe på han. Jeg lukker øynene og later som jeg ikke har sett, men det er for sent. Før jeg rekker å lukke øynene sier han strengt «sa ikke jeg at du skulle lukke øynene? Reis deg opp!».

Jeg spretter opp av senga og stirrer han rett inn i øynene. Han plasserer hendene på hoftene mine og tar av meg genseren, løfter meg opp, og hiver meg i senga. Han tar av meg strømpene med tennene og streifer fort munnen over fitta mi.. Jeg kjenner det er fuktig og varmt der nede og presser fitta mot ansiktet hans. «Jeg vil ha og jeg vil ha nå», stønner jeg.

Han ser på meg lurt før han rasler med posen. Han tar frem blindfold og plasserer det på meg. Jeg kjenner leppene hans mot mine før de beveger seg nedover halsen. De store arbeidshendene hans klemmer på puppene mine mens han får smake på niplene. Jeg begynner å stønne og vri på meg. Niplene blir stive som istapper. Jeg drar han litt i håret, men han rikker seg ikke nedover. Han tar tak i hånda mi og binder meg fast til sengekanten. Pulsen stiger mens han binder den andre. Tauet er stramt, og jeg merker han har laget en ordentlig knute. Jeg prøver å komme meg løs, men det nytter ikke.

Plutselig kjenner jeg det kiler oppover låret. Er som en fjær streifer kroppen min. Jeg kjenner pusten hans nærme seg fitta mer og mer. Endelig får jeg det jeg vil. Han finner klitoris og leiker seg mens han putter to fingre inn i den våte fitta. Det renner nesten over. Han starter med et rolig tempo før han øker. Jeg begynner å riste av glede. Han løsner det ene tauet. «Fortsett å ta på deg selv», sier han.

Jeg ligger og nyter mitt eget selskap før jeg høre det dure. Er det Mr. Rabbit jeg hører? Jeg kan ikke se. Lyden blir sterkere, og jeg kjenner det dirrer på innsiden av låret. Han dytter bort hånden min og plasser vibratoren på klitoris. Fy faen så deilig. Jeg klarer ikke holde kjeft. Jeg sparker med beina og klarer ikke holde meg lengre. Jeg kommer som en foss. Jeg skjelver mer og mer mens jeg hyler av glede.

Jeg hører han stønne,
han tar på seg selv.
Jeg klarer ikke vente.

Jeg river av meg blindfoldet og ser den veltrente kroppen hans. Den store, harde kuken hans glinser. Jeg er sprengkåt. Jeg røsker av meg det andre tauet og plasserer kuken hans godt inn i kjeften. Jeg leker med ballene hans og stryker han på låret. Tungen leker lett med hodet. Fy faen så hard han er. Jeg slikker han opp og ned på skaftet og bytter på å suge hele og leke rundt, samtidig som jeg runker. Jeg kjenner han kommer. Han fyller kjeften min med sæd og snur meg rundt på alle fire. Min favoritt, og det vet han godt. Jeg får belønning.

Han masserer rumpehullet mitt med fingeren før han forsiktig presser den inn. Etter litt oppvarming finner han frem buttplugg. Det er en diamant. Han plasserer den godt inn før han sprer rumpeballene mine. Han er på jakt etter mer fitte. Han steller seg på kne og banker kuken inn i fitta mi.

Jeg står på alle fire mens han spanker meg og nyter hvert eneste sekund. Jeg maserer klitoris mens jeg snakker dirty til han, og merker han nærmer seg klimaks. Vi kommer på likt begge to. Vi er skitne, men er mer sulten på «godteposen». Han tar frem en terning som beskriver hvor neste stopp er.

Vi beveger oss mot badet. Han skrur på dusjen, og jeg ser vanndråpene danse på brystet hans. Han holder frem en fotlenke som han plasserer rundt anklene mine. Det er vanskelig for meg å bevege meg. Akkurat som han liker det. Han liker å ha kontroll. Han sprer beina mine helt ut og drar meg i håret. Han drar meg helt ned så jeg skræver over kuken hans. Jeg rir han som kun en rytter kan.

Etter en stund løfter han meg av kuken og snur meg rundt på alle fire. Beina blir godt spredd og lenka sitter stramt.

Han tar frem «godteposen» igjen og drar opp en pisk.

Han pisker meg lett på rumpeballene mens han gir ett lite smask… Det er ømt og godt på samme tid.

Jeg hører det rasle nok engang. Jeg kan ikke se hva det er, men kjenner fort to kuler inni meg. Han sier ømt «gå og legg deg på sofaen». Jeg går til sofaen med kulene godt plantet mellom beina, og det er en utrolig rar, men digg følelse. Jeg legger meg ned på rygg, og han lener seg over meg. Starter å kysse meg på munnen før han forsiktig vrir hodet mitt til sides med et lite rykk i håret.

Leppene hans beveger seg nedover halsen min og over fjelltoppene. Han teaser med niplene før han sakte jobber seg nedover mot fitta mi. Han stryker meg på innsiden av låret før han begynner å massere klitoris. Jeg kjenner kulene inni vagina trykker på, og følelsen er helt vill. Han starter først å sleike meg sakte før han øker tempo. Jeg tar tak i bakhodet hans og presser det lett ned. Jeg vil kjenne mest mulig.

Han tar forsiktig ut kulene og putter to fingre inn. Han sleiker og fingrer meg samtidig helt til jeg skjelver av nytelse. Beina rister, og jeg kjenner det strømmer på. Jeg stønner høyt før jeg kommer. Han kryper oppover mens han kysser meg og legger seg som en stor skje og folder hendene rundt meg. Jeg griper tak i et teppe, og jeg sovner helt utslitt i armene hans. Jeg har virkelig fått meg en ny «godtepose»-favoritt.