Gleden i sommerferien

Det var endelig blitt sommerferie, noe jeg hadde sett fra til lenge. Jeg hadde ventet på denne dagen veldig lenge, og gledet meg noe ekstremt, samtidig som jeg gruet meg litt. Hun skulle komme med 14:10 flyet – kjæresten min altså. Vi hadde lenge snakket om å møtes, og ha den etterlengtede natten vi hadde gledet oss til. Det var det store høydepunktet jeg så fram til i sommer. Jeg kunne se flyet lande, jeg leste på skjermen for å finne ut hvilken gate hun kom gjennom.

Da kjente jeg at hjertet begynte å pumpe mer og mer, samtidig som at jeg fikk sommerfugler i magen. Du kom ut med verdens vakreste smil om munnen og fikk meg med en gang til å slappe litt mer av. Det var med det eg skjønte at det faktisk kunne eksistere noe så vakkert her i verden. Du så meg inn i øynene mens du småløp mot meg og slapp bagen din ved siden av meg og jeg omfavnet deg. Slik stod vi i sikkert et minutt før vi nesten slapp taket, og så på hverandre istedenfor, før vi omfavnet hverandre igjen. Da vi hadde hentet resten av bagasjen din, gikk vi ut for å sette oss i Limousinen eg hadde bestilt.

Bare det beste er godt nok for deg, sa jeg da jeg åpnet døren for deg. Vi hadde oss en drink og to i bilen før vi bevegde oss inn på hotellet. En av folkene på hotellet hadde strødd roseblader på sengen og i en sti bort til døren. Jeg løftet deg opp og bar deg gjennom døren og la deg ned på sengen, gikk bort for å lukke døren og dempe lyset. Jukeboxen spilte av en rolig mix av Bon Jovi. Du var så nydelig der du lå på sengen og bare ventet på meg. Det var så vanskelig å la være å se på deg, men hvorfor skulle jeg ikke se på deg? Jeg fant fram to glass og fylte de med den beste champagnen hotellet kunne tilby.

Vi snakket om alt mulig mens vi lå der og så på hverandre, og bare nøt hvert eneste sekund sammen. Men det var ikke det eneste vi skulle nyte i kveld. Jeg tok håret ditt vekk fra ansiktet ditt og kysset deg lett på dine smakfulle lepper. Jeg fikk ikke nok av deg! Vi begynte å kline, du rullet oppå meg og satt nå med beina godt spredt over meg og lente deg ned for å kysse enda mer. Det var ikke vanskelig å se at du nøt det, og at du hadde hatt lyst til det lenge. Du presset deg inntil meg og kysset meg så hardt at du begynte å småstønne. Det tok ikke lang tid før du begynte å kle av meg.

T-skjorten min forsvant, og toppen din også. Bare bh’en hindret meg i å se de deilige brystene dine. Den kneppet jeg raskt av deg, slik at vi kunne ligge med bar overkropp mot hverandre og føle hvor deilig det er. Du hadde helt perfekte bryster, som jeg ikke klarte å ta øynene av. Jeg begynte å kysse deg nedover på halsen, kysset deg lett på kragebeinet og fortsatte ned til brystene dine. Det var ikke vanskelig å se at du var kåt. Jeg slikket niplene dine litt, du bet deg i leppen og så ut til å nyte det. Magen din stod for tur, så stram og fin den var.

Jeg kysset meg nedover magen og stoppet ved buksekanten. Jeg kneppet opp knappen, drog ned glidelåsen og drog buksen nedover de lange vakre beina dine. Jeg gikk i sirkel rundt den allerede våte fitten din, bare for å terge deg litt ekstra. Stringen din forsvant ganske så fort, og det viste den våte, sultne fitten din. Jeg klarte ikke vente mer på å kjenne deg. Jeg smakte lett på deg, før eg tok en finger og tok den så vidt inni mens eg slikket klitten din. Du stønnet litt mer. Jeg stakk to fingrer sakte inn og ut igjen. G-punktet ble massert heftig før du sa til meg; Ta meg, nå!

Du klarte ikke vente lenger, så du tok av meg buksen, og nærmest rev av meg bokseren før du begynte å massere meg. Jeg fikk bare fram et lite stønn da kuken min var i munnen din. Du var flink til dette, for jeg trengte ikke lang tid før eg var klar til å ta deg, som du ville jeg skulle gjøre. Jeg løftet deg opp i sengen, klatret over deg og kysset deg et par ganger før jeg tok kuken min inn i deg. Du holdt fast i lakenet da jeg presset meg lengre inn, og gikk ut igjen. Du var så våt, og så klar for dette. Det gikk fortere og fortere, og du stønnet mer og mer.

Hånden din gled ned på klitoris og begynte å massere samtidig som eg tok deg, hardt! Stønningen din ble mer og mer høylytt, og til slutt kunne eg kjenne at du kom, og det gjorde at jeg kom også. Det var så deilig! Du pustet høyt, og jeg la meg ned ved siden av deg og stirret deg inn i øynene mens jeg tok håret ditt vekk fra ansiktet ditt. Jeg omfavnet deg, kysset deg godt og lenge, så hvisket jeg til deg; Jeg elsker deg !