Forundringspakken

«Da vi snakket om våre fantasier tidligere i år, så kunne jeg bare ha drømt om dette (...) Han vet akkurat hva han driver med, for teasingen gjør meg vill, og jeg har så lyst til å komme».

Jeg sitter fortsatt på jobb når jeg får en melding fra Posten om at pakken fra Kondomeriet har kommet. Jeg kjente med en gang at det kilte i magen. Jeg vet ikke hva som er i den, da det er William som har kjøpt den. Han ville at det skulle være en overraskelse på vår etterårsdag.

Jeg kommer hjem fra jobb og finner en konvolutt med navnet mitt på og noe innpakket i silkepapir. Jeg åpner først konvolutten, og der står det: «jeg er hjemme klokken fem, vær klar i dette antrekket da. Klem fra kjæresten din». Jeg åpner silkepapiret og finner en nydelig rød gjennomsiktig babydoll. Jeg tar på meg dette og har sjeldent følt meg så sexy. Nå vil jeg bare at kjæresten skal komme hjem så vi kan starte denne fantastiske kvelden.

Klokken er fem, og jeg hører at William kommer hjem. Jeg sitter klar og veldig kåt i senga. Vil bare bli tatt her og nå. Han spør hvor jeg er, og jeg svarer at jeg er her inne på soverommet. Skrittene hans nærmer seg, og jeg kjenner at spenningen stiger. Han kommer inn i rommet og gir meg et kyss. Han setter fra seg forundringspakken, og jeg er så utrolig spent på hva som er i den. Så ber han meg reise meg opp og snu meg. Elsker når han tar kontrollen.

Jeg får plutselig et blindfold over øynene, og jeg kjenner at jeg får høy puls. Jeg er så klar til å gi meg hen til sansene og ha null kontroll. William begynner å kysse meg på halsen mens han masserer brystene og niplene mine. Mens han masserer så fører han sin hånd ned i trusa mi og begynner å leke med klitoris. «Så våt du er», hvisker han i øret mitt. «Ja, ta meg nå», sier jeg. «Ikke enda».

William tar tak i meg og fører meg bort til senga. Jeg blir bedt om å legge meg på ryggen og legge armene mine rett ut over hodet mitt. Han tar et silkebånd rundt håndleddene mine og binder meg fast til sengegavlen. Jeg kan ikke tro at dette skjer. Da vi snakket om våre fantasier tidligere i år, så kunne jeg bare ha drømt om dette. Jeg tar et dypt åndedrag og gjør meg klar.

Jeg hører plutselig en lyd. Jeg skjønner ikke helt hva det er før jeg kjenner deilige vibrasjoner på niplene mine. Det er en vibrator! William forsetter å bruke den på niplene mine før han forsiktig tar den nedover magen min, glir den over klitoris for så å bruke den på innsiden av lårene mine.

Han vet akkurat hva han driver med,
for teasingen gjør meg vill, og jeg har så lyst til å komme.

Vibratoren føres endelig tilbake til klitorisen min, og de sterke vibrasjonene gjør meg helt gal.Jeg kjenner at pusten går fortere, og hele kroppen min reiser seg. Jeg merker at dette er opphissende for William, for jeg kan høre at han puster og skrur vibrasjonene høyere. Dette gjør at jeg slipper alle hemninger og støyer høyere enn jeg noen gang har gjort. Jeg får endelig kveldens første orgasme, og jeg vil ikke at det skal ta slutt.

«Jeg må ha deg nå med en gang», sier William og kaster klærne sine. «Nei, nå er det min tur», sier jeg. Jeg har nytt at han har tatt kontrollen, men nå vil jeg være den dominerende. Jeg ber han om å slippe meg løs, og legge seg på rygg. Jeg fører silkebåndet rundt håndleddene hans og strammer til. Han slipper ut et tilfredsstillende stønn. Jeg begynner med å kysse han nedover magen mens vi har øyekontakt, og han gir meg et smil som det er umulig å ikke bli sjarmert av.

Penisen hans er så stiv, og jeg begynner å suge han. Ingen smaker som min William. Jeg ser at han lukker øynene og biter seg i leppa. Kjenner at nå må jeg føle han inni meg, så jeg reiser meg opp i senga, sprer beina og setter meg på hans erigerte penis. Jeg setter armene mine på brystkassa hans, og begynner forsiktig å ri han. Jeg kjenner at han fyller meg mens jeg rolig fører underlivet mitt fram og tilbake.

Jeg hører at han stønner, og det er en av de fineste lydene jeg vet om.

Fy faen så deilig han er der han ligger. Jeg må bare være nære han nå, så jeg bøyer meg fram og kysser han på halsen. Jeg rir han fortere og fortere mens jeg fortsetter å kysse han på halsen. Jeg kjenner at vi begge nærmer oss klimaks, så jeg reiser meg opp og plasserer vibratoren på klitorisen min igjen. Følelsen av verdens fineste fyr inni meg og vibrasjonene fra vibratoren er helt fantastisk, og jeg kommer. Igjen.

Nå har jeg så lyst til at William skal ta på meg, så jeg slipper han løs fra silkebåndet. Han reiser seg opp, og drar meg i håret. «Fy faen Emma, du er så jævlig bra og deilig», sier han før han begynner å bite meg forsiktig i halsen. Det er noe av det aller beste jeg vet. Så begynner han å slikke og kysse på niplene mine. Dette gjør meg så utrolig kåt, så jeg løfter hodet hans og vi begynner å kline.

Han plasserer hendene sine på rumpa mi, og dytter den hardt mot sin penis. Igjen. Igjen. Og igjen. Så slipper han ut et helt fantastisk stønn, og jeg kjenner at han kommer inni meg. Han tar sin penis rolig ut, legger meg på rygg, og går ned på meg. Han slikker meg helt til jeg stønner og kommer for siste gang denne fantastiske kvelden.

Så ligger vi i armene til hverandre. Det er ikke et annet sted jeg heller vil være. Ett år sammen, og inn i evigheten. Du og jeg William, du og jeg.