Festen med en overaskelse

Det var lørdag, jeg var festklar, hadde tatt på meg den stramme korte, røde kjolen. Da endelig de 3 venninne jeg dro sammen med var klare, dro vi til et forsspill hos en kamerat av oss. Jeg satt å så på han hele kvelden. Han satt der med det mørke håret sitt og de brune øynene hans som innimellom møtte mine lyse blåe øyne. Jeg kastet litt på det lange blonde håret mitt og drakk videre på drinken min.

Da den var tom, gikk jeg opp på kjøkkenet, for å lage meg en ny, jeg hørte stillheten bre seg om meg på kjøkkenet, og nøyt den, og kjente at jeg var begynte å bli litt kåt. Noen kremtet plutslig bak meg, og forstyrret meg i tankene. Skrittene nærmet seg bak meg, pluttselig tok noen sterke hender tak rundt meg og dyttet meg mot benken og kysset meg i nakken, og visket inni øret mitt, hvis jeg ville ble med på do, hadde han er overaskelse. Han trengte ikke spørre meg flere ganger, jeg tok han i hånden og dro han med meg inn på do.

Hadde såvidt rukket å låse døren før han begynte å kysse meg. Inntense og kåte kyss og hender som befølte hele kroppen min. Jeg lot hendene mine undersøke hele kroppen hans, mens jeg dyttet han forsiktig mot doen. Han satt seg ned, jeg kneppet opp den hvite skjorten hans. Frem kom den veltrente og solbrune magen hans. Jeg kysset han raskt på leppene, mens jeg tok på bulken i buksen hans som plutselig haddet kommet. Jeg bet han forsiktig i øreflippen, før jeg kysset meg vei neover magen hans.

Da jeg kom til buksekanten, lot jeg tungen kjile han på magen. Og pine han litt, før vi sammen knepte opp buksen og dro den av han. Jeg tok tak i den stive pikken hans og runket den forsiktig, mens jeg kysset meg vei på innsiden av lårene hans. Mens jeg runket han, sugde jeg forsiktig på de pungen, før jeg lot tungen gli oppover den stive staken hans. Han stønnet av behandlingen jeg gav han, og jeg ville tease han litt, så jeg stoppet opp på tuppen, og lekte forsiktig med tungen på tuppen. Da tok han tak i hode mitt og dyttet meg forsiktig nedover på den stive. Det var like deilig som jeg hadde forestilt meg, jeg sugde han fort og dypt helt til han ba meg om å ri han.

Jeg reiste meg opp og stilte meg over den stive staken. Han maserte puppene mine, mens jeg forsiktig satt meg rolig ned. Begge stønnet i kor, og en lang og deilig orgasme var her på vei.

Dette ble ikke siste gang vi kost oss på badet eller andre steder. Men historiene om boblebadet og i kinosalen får vi komme tilbake til....