Fantasien min

Jeg tenker at jeg vil at du skal ta meg når jeg minst venter deg, du fanger meg sier at jeg skal ta det rolig og tar øyebind over øynene mine! Du masserer meg mellom de stadig våtere leppene mine, men du kommer ikke enda på innsiden bare for å erte meg. Du forlater rommet, og lar meg ligge der dryppende våt.

Etter en periode kommer du tilbake, etter at jeg har sovnet. Presser du den stive staken din inn i munnen min etter å sett på meg ligge der halv naken en stund. Du blir bare tent av tanken på hva jeg kan gjøre med deg. Det kommer som et sjokk, men når jeg ser at det er deg, tar jeg et godt tak om den og suger som du aldri har kjent det før.

Kysser meg nedover staken for å suge ballene dine, du skriker i nytelse . Nå er jeg lei av at du tar ledelsen og tar over. Slenger deg ned på senga og setter meg oppå deg du prøver å gjøre motstand men jeg fortsetter holde deg fast. Erter deg litt med å sette seg oppå kjønnet ditt sånn at du kan kjenne hvor våt jeg er. Jeg setter meg oppå deg og rir deg med et sakte tempo først, venner kroppen til din rytme. Så når du minst venter det gir jeg fult tempo, du sliter med å holde igjen. Du skal ikke komme før meg er ditt mål.

Du kaster meg av senga nå har du fått nok av lekene mine. Du fingrer meg og sleiker meg med full lidenskap, jeg kjenner at det er deilig og er svak for deg. Men når det er rett før jeg kommer tar jeg hodet ditt opp og kysser deg ømt. Du har ikke noe valg en å få meg i senga igjen tenker du, for du vil seal the deal, men allikavel vise at du er en mann. Du tar et godt grep om meg og tar meg oppå sengen mens du sier jeg må oppføre meg ellers så får jeg straff Jeg prøver å unnslippe grepet ditt, du spanker meg hardt på rompen. Jeg kjenner smerten så godt gjennom kroppen, vil at du skal gjøre det igjen.

Men du gjør jo aldri noe visst jeg ber om det, så jeg later som jeg rømmer du klapser til meg en gang til og du merker at jeg liker det. Det er da du stikker staken din i meg uten at jeg er klar over det og et orgasmehyl kommer ut, men det er bare starten av en deilig orgasme. Du gir ditt hardeste, jeg klarer ikke mer kjenner jeg. Men det er ikke lenge til at du kommer heller. Jeg klarer ikke mere jeg hyler ut i full nytelse, like etter kommer saftene dine i meg. Jeg kjenner den deilige følelsen, kysser deg og legger meg med håp på at mer skal skje senere .