En våt velkomst! | Kondomeriet

En våt velkomst!

Jeg satt på soverommet i studentboligen min og hørte på regnet den kvelden, den kvelden jeg ventet spent på beskjeden om at han nærmet seg togstasjonen. Jeg klarte ikke helt å tro på at han skulle komme og besøke meg, ikke før jeg fikk meldingen om at han satt seg på toget tidligere på dagen, og faktisk var på vei til meg. Da jeg fikk beskjeden om at han nærmet seg togstasjonen, kjente jeg at hendene mine ble klamme og hele kroppen min dirret. Så spent var jeg på hvordan denne helgen skulle bli. Jeg klarte nesten ikke vente, så jeg bare slang på meg yttertøyet for å gå ned på stasjonen, hvor jeg skulle møte han. Jeg følte jeg rødmet og at alle på stasjonen kunne se hvor nervøs jeg var. Kunne det være så åpenbart at jeg skulle møte en mann, at det bare strålte ut av meg hvor nervøs, men samtidig så utrolig kåt jeg var?

Da jeg endelig fikk øye på han, der han kom gående opp trappen fra togsporene og mot meg med de vakre brune øynene sine, la jeg ikke lenger merke til de andre menneskene rundt oss på stasjonen. Jeg brydde meg ikke lenger om hvor nervøs eller kåt jeg så ut til å være. Det eneste jeg kunne tenke på var at jeg ville kysse han, gi han et skikkelig saftig og hett kyss, mens han legger de store muskuløse armene sine rundt meg. Jeg ønsket bare å føle kroppene våre mot hverandre, med varmen og spenningen fra hverandre. Jeg ville bare smelte inn i han. Etter møtet på stasjonen, gikk vi de fem minuttene det tok å gå til leiligheten min. Det var de lengste minuttene i mitt liv. Jeg kunne bare tenke på én ting når vi gikk, og det var hvordan skulle jeg få han fortest mulig ut av klærne sine, og ned i sengen min. Jeg hadde lengtet etter dette øyeblikket i en hel uke nå, og hvordan skulle jeg nå til slutt gjøre det? Jeg følte meg ivrig etter å gi tilbake og gjengjelde den tjenesten han hadde gjort ved å ta toget helt opp hit til meg. Jeg lengtet etter å suge kuken hans, som jeg visste han elsket. Jeg elsket det bare enda mer når jeg visste hvor mye han satt pris på at jeg tok den deilige kuken hans i den våte, varme munnen min. Jeg var så nervøs, og kunne nesten ikke bestemme meg for hvordan jeg skulle gå frem. Egentlig hadde jeg mest lyst til å bare kaste meg over han, så vi hadde fått av oss yttertøyet raskest mulig. Men kunne jeg gjøre det? Vil han det samme som meg tro? Jeg følte meg plutselig så usikker.

Jeg åpnet døren til rommet mitt. Det var ikke så stort, siden jeg bodde på et studenthjem, men det kom til å bli intimt og koselig med to personer der inne. Han kommenterte hvor godt han syntes det lukter på rommet, mens han tok av seg yttertøyet og satt ned tingene sine. Jeg klarte ikke å respondere stort til hva han sa, da jeg var mer opptatt av å bestemme meg for hva jeg skulle gjøre med min egen kåthet og situasjonen. Jeg hadde en lav dobbeltseng, så det falt seg naturlig at han satt seg på sengen mens han tok av seg skoene sine. Da kunne jeg ikke la være å tenke at dette var muligheten min til å ta kontrollen, og bare gå for det jeg ville ha. Jeg holdt på øyekontakten vår mens jeg forsiktig kledde av meg foran han. Han så litt overrasket ut, men virket like villig som meg der han satt, helt stille og lot blikket følge kroppen min opp og ned mens jeg kledde av meg. Jeg strippet ned til undertøyet, og så satt jeg meg skrevende over fanget hans. Jeg kunne føle pulsen hans øke når jeg lente meg fremover og kysset han forsiktig og vått på halsen.

Jeg begynte å kle av han mens vi vekslet mellom våte kyss og øyekontakt. Det så ut til at han likte at jeg hadde kontrollen, og han ga villig etter når jeg dro genseren forsiktig over hodet hans. Deretter la jeg hånden min på det store, mandige brystet hans, dyttet han bakover og ned i sengen. Jeg lente meg over han, slikket og bet han forsiktig i brystvortene mens jeg lot hendene mine bevege seg nedover mot buksen hans. Jeg åpnet knappen, dro glidelåsen sakte ned , og dro buksen nedover de faste, store lårene hans. Nå hadde vi strippet ned til undertøyet begge to. Jeg tok av meg bh-en min, slik at han kunne få tatt en ordentlig titt på brystene mine. Jeg var så utrolig kåt nå, så jeg hadde både stive brystvorter og struttende bryster. Jeg lot han få se litt på meg, før jeg lente meg frem og kysset han igjen. Kyssingen hadde blitt ganske intens nå, så jeg merket at han også var klar for mer. Jeg tok meg god tid, kysset han nedover halsen til jeg kom til brystkassen hans. Så kysset jeg han videre nedover magen hans og mot kanten på undertøyet. Jeg masserte han forsiktig på innsiden av lårene, ganske nærme kuken, mens jeg lot tungen min leke seg litt ved kanten på undertøyet hans. Jeg kunne høre på pusten at han begynte å bli utålmodig, og jeg kunne se at han hadde blitt ganske stiv.

Jeg dro av han undertøyet, og der var den flotte, store og harde kuken hans. Jeg satt meg ned på kne, på gulvet, mens jeg dro han bestemt mot meg. Jeg var så klar for å få kuken hans i munnen min, at jeg nesten ikke kunne vente til han hadde kommet seg til sengekanten. Jeg lente meg fremover, tok et godt grep om kuken hans og lot de våte leppene mine gli forsiktig nedover kukhodet og skaftet hans. Jeg kjente med en gang at han vokste i munnen min. Det var en deilig og etterlengtet følelse. Jeg tok hele kuken hans i munnen min et par ganger før jeg konsentrerte meg om kukhodet hans. Jeg holdt et godt grep rundt kuken hans og runket han forsiktig, samtidig som jeg lot leppene og tungen min leke med kukhodet hans. Jeg lagde små sirkler meg tungen, og slikket strengen hans på baksiden av kuken, opp og ned. Jeg tok et par runder hvor jeg slikket helt ned til ballene hans, og forsiktig kysset de før jeg beveget meg opp igjen. Han stønnet tungt nå, og jeg merket hvor våt jeg var uten å engang måtte kjenne etter når jeg lot trusen min gli forsiktig av meg. Han satt seg opp i sengen, mens jeg reiste meg opp for å sette meg på fanget hans, slik at jeg kunne sette meg nedpå den harde kuken hans. Han la de sterke armene rundt ryggen min, og hjalp til mens jeg satt meg forsiktig nedpå den stive kuken.

Å, som det føltes godt å endelig kjenne han inne i meg igjen. Jeg kunne nesten kjenne oss begge pulsere mens han var inne i meg, og jeg stønnet av ren nytelse der jeg satt og red han. Det var så deilig å kunne kjenne hele han, kysse han, føle de store hendene hans presse av nytelse mot ryggen min. Jeg red han hardere og hardere, mens vi begge pustet dypere og dypere. Jeg lente meg litt bakover, og slapp hodet mitt tilbake og jeg nøt det hele. Han begynte da å kysse meg på halsen, og beveget seg nedover brystene mine. Han lekte med brystvortene mine, og det føltes så deilig. Jeg hadde aldri vært så våt før. Jeg merket jeg var nære ved å komme nå, så vi fortet oss og byttet til en liggende stilling på siden før vi avsluttet den hete og våte akten vår. Han visste jeg elsket at han masserte klitorisen min mens han penetrerte meg hardt i den våte fitten min. Nå var det han som hadde styringen, der han lå bak meg og penetrerte meg hardt og forsiktig, om hverandre. Samtidig holdt han et godt grep om nakken min og masserte klitorisen min. Jeg skalv av nytelse, mens jeg stønnet og pustet tungt. Jeg måtte holde meg fast i lakenet på sengen for å klare å ligge stille nok, mens han penetrerte meg hardt.

Tempoet økte nå, og vi nærmet oss klimaks. Vi stønnet mer og mer begge to. Det var så deilig, og jeg hadde allerede hatt flere orgasmer underveis, og nå var det godt å kunne kjenne at han også kom inne i meg. Jeg fikk da en siste orgasme, samtidig som han da jeg kjente at han kom. Han var alltid så deilig når han kom. Etterpå lå vi fortsatt litt i stillingen, tilfredsstilte og slitne begge to. Han holdt et godt grep rundt meg og kysset meg i nakken, mens jeg lå og tenkte at dette var akkurat som jeg hadde håpet det skulle være. Nå kan jeg nesten ikke vente med å se hva resten av helgen bringer av nytelser!