En sommerdag | Kondomeriet

En sommerdag

"Vi har tilskuer sier du til meg, jeg har ikke merket noe men nå ser jeg en mann med kamera som knipser for livet."

Vi møtes på en café, som avtalt. Vi setter oss ute for det er sol og sommer, det er godt å varmt ute. Jeg har skjorte og shorts på meg, og du har en hvit bluse og et vidt sort skjørt og høyhælte sko på. Vi snakket en stund og du smiler det vakre smilet ditt til meg, og sier jeg må bare en rask tur på toalettet, du tar vesken din med, og går inn på kafeen til toalettet, der tar du av bhen og trusa, før du kommer ut til meg igjen, jeg ser med en gang at du har tatt bhen av og ikke kneppet alle knappene slik du hadde når du gikk på toalettet, du er fantastisk vakker der du sitter og frister meg, du vet hvor glad jeg er når du frister meg på denne måten. Vi fortsetter samtalen, men den glir inn på andre ting etter hvert, du spør om vi skal gå en tur i Vangen. Jeg svare ja det høres kjekt ut, vi reiser oss og går til bilen, og kjører til Vangen og parkerer ved lekeplassen.

Når vi skal gå ut av bilen passer du på å vise meg den truseløse musa, et kjapt glimt er alt jeg får se ,men du vet at jeg blir veldig kåt av det, du ser at jeg har bule på shortsen, du smiler det vakre smilet og vet at vi kommer til å friste hverandre på hele turen for det har du planlagt. Det er en lett bris ute og den kiler herlig med kjønnene våre og gjør oss enda kåtere mens vi går med armene rund hverandre, jeg med armen over skulderen din og du rundt livet på meg. Jeg klarer ikke å la være og klemmer litt på brystet ditt mens vi går på en sti som ikke er gruset, for da kan vi finne oss en usjenert plass slik at vi kan bli kvitt noe av kåtheten vår, skogen blir tettere og vi forlater stien og går inn i skogen, der finner vi en lysning uten så mye innsikt. Jeg omfavner deg og kysser deg grådig, du bare knepper opp shortsen min og slipper den i bakken og tar tak i kuken og runker meg deilig du bryter kysset og setter deg på kne og slikker på hodet før du tar og suger inn hodet og litt av kuken, du gjør det herlig det er så godt, men så tar du hele kuken inn, da vet du at jeg blir så kåt at jeg kommer fort.

Det er planen din og du får det som du vil og jeg kommer inne i munnen din, det kommer mye, men du svelger alt ikke en dråpe kommer på utsiden av munnen din. Vi kler av oss og brisen leker med kroppene våre, du legger deg på ryggen og løfter knærne opp og skrever slik at jeg kan slike deg over hele musa, jeg setter meg ned på kne og slikker deg rundt på fitte leppene og opp til klitten, suger på kliten samtidig som tunga danser over den, jeg trykker 2 fingre inn i musa og bøyer de litt oppover inne i musa, kjenner at det er noe litt knudrete akkurat der maserer det området nøye du stønner høyt og kommer skikkelig det spruter litt ut av fitta jeg prøver å fange det med munnen og får smake litt av det, det er fantastisk å se og smake på saftene dine, reiser meg opp og setter kuken mot fitta og trykker den inn til bunns i et langt støt hardt inn og sakte ut fortsetter slik du begynner å leke med klitten.

Jeg ser at du kikker mot den ene siden og du blir ivrigere med klitten, vi har tilskuer sier du til meg, jeg har ikke merket noe men nå ser jeg en mann med kamera som knipser for livet. Du smiler til meg og sier at du hørte klikkene fra kameraet, du vinker ham nærmere han har kuken ute og runker mens han har kamerat i en hånd. Han tar en runde rundt oss og tar noen nærbilder før du vinker på ham igjen, og du tar tak i kuken hans og drar ham mot deg, du kysser kuken først og suger den inn, du suger ham ivrig han stønner høyt og sier at han kommer, og det kommer mye ut av kuken du bare svelger det meste men det er endel som kommer på ansiktet ditt og på brystene dine. Jeg maserer det utover brystene dine og napper i vortene, du fortsetter å suge ham til den er stiv igjen, imens har jeg begynt å leke med rumpa og har 3 fingre inne i det lille hullet, jeg spør om vi skal bytte stilling og ber deg om å ri meg.

Vi skifter hurtig stilling slik at du sitter oppå meg du bøyer deg over meg og kysser meg heftig før du ber ham om å ta deg i rumpa, han ser himmelfallen ut med det samme men er raskt bak deg og setter kuken mot det lille hullet og presser forsiktig inn kuken i rumpa du sitter stille på meg nå mens han setter kuken i deg jeg kjenner at det blir trangere i fitta når han kommer inn i deg og kjenner kuken hans mot min inne i fitta, jeg maserer brystene dine og kjenner at de er glatte av hans sæd, han begynner å støte hurtigere i deg nå og du beveger deg bare litt over kuken min, mens du kysser meg og stønner inn i munnen min, jeg prøver og jukke i fitta men er ganske lite bevegelse jeg får til du reiser litt på over kroppen din slik at du klarer å bevege deg mere på kuken min mens han støter hardt i rumpa da suger jeg inn en brystvorte og leker med tunga på den, du hyler av glede og ekstase, jeg tar en hånd ned til musa og begynner å massere klitten hurtig og du kommer og får en skikkelig orgasme hele du skjelver og rister, og hullene dine klemmer kukene rytmisk han kommer og fyller rumpa med sæd.

Han reiser seg og bare forsvinner inn i skogen igjen, du skjelver fortsatt du ser meg i øynene og du har glitrende kåte øyne og begynner å ri meg heftig, vi stønner om kapp nå så herlig kåte begge to. Jeg kjenner at det renner noe nedover ballene mine, det er sæden hans som kommer ut av rumpa og renner ned på ballene mine, jeg kjenner at det er rett før for meg nå og leker heftigere med klitten din og sier til deg at jeg kommer nå, og når du kjenner kuken pulsere i fitta setter du deg hardt mot meg og, du får en liten orgasme sammen med meg, du beveger deg litt frem og tilbake over kuken hele tiden helt til jeg blir slapp og da bare legger du deg over meg og kysser meg ømt, vi holder rundt hverandre og ser hverandre i øynene og bare er her for hverandre og med hverandre en herlig følelse av tilfredshet som vi koser oss med. Vi ligger slik en stund og bare nyter dette. Før du reiser deg og begynner å lete etter klærne dine du tar på blusen og finner skjørtet, men det renner sæd fra begge hullene dine, jeg finner shortsen min og t skjorta jeg bruker den og tørker av deg alt som renner langs lårene dine, og tørker skrittet ditt nøye, du fniser litt og ler av meg.

Det var veldig nøye du var der da sier du og smiler det vakre smilet ditt til meg. Ja svarer jeg den er så herlig å se og ta på, og jeg blir aldri lei av den. Du tar på skjørtet ditt og er klar til å gå videre, jeg tørker av kuken og slenger t skjorta vekk og tar på shortsen og vi går mot bilen. Vi kommer til bilen og setter oss inn og jeg kjører, du er fortsatt kåt, og setter deg med ryggen mot døren og setter venstre fot opp i setet og skrever slik at musa er eksponert for meg, og du begynner å leke med klitten, du ser så herlig kåt ut, og kuken reiser seg i buksa. Jeg kjører hjem til meg, og vi stormer opp til leiligheten og inn på soverommet, der river vi av hverandre klærne, vi kysser hverandre heftig og hendene er over alt på kroppene våre. Jeg sier til deg at du har vært rampete i dag og jeg tror at du trenger litt straff for det, Jeg finner frem tau og binder hendene dine og fester dem til 2 kroker i taket slik at du står opp reist i sengen vår, finner frem en pinne og binder føttene dine til endene av den, slik at du ikke kan samle føttene dine.

Jeg stryker over kroppen din og kjenner den myke glatte huden din, du er vakker og sexy der du står. Når jeg nærmer meg skrittet ditt skyter du det frem mot meg, du er veldig kåt nå, jeg kysser musa lett og går og finner et skjerf og binder foran øynene dine, finner frem en skoeske med leketøy der finner jeg en butt plugg som kan pumpes opp, smører den inn med glidemiddel og smører inn rumpa, men det er vått av sæd som renner ut når jeg fører inn en finger, tar ut fingeren og setter inn but pluggen og pumper noen få ganger slik at den er fylt med luft men ikke vokst. Lar den være inne i rumpa og setter på vibrasjonene. Finner frem en ganske tykk dildo og fører den inn i fitta, og starter vibrasjonene på sakte fart og sier til deg at du skal passe på at den ikke detter ut av musa. Vibrasjonene er kraftige og store i denne dildoen du stønner nå og klarer ikke å stå i ro du jukker med hoftene. Jeg trykker på dildoen slik at den er helt inne i deg og holder den der begynner å suge på klitten din og da uler du ut en kraftig orgasme den holder på lenge. Jeg tar ut dildoen og skrur den av og legger den til sides.

Jeg reiser meg opp og kysser deg, du er litt andpusten etter den kraftige orgasmen. Jeg gir deg en klem og kysser deg på halsen du vrir hodet mot meg og leter etter munnen min du vil ha mer kyss, jeg lar deg finne munnen min og vi kysser lidenskapelig mens jeg holder rundt deg. Du spør om du har vært så slem at du skal få ris på rumpa? Jeg svarer at ja du har nok det jenta mi jeg slipper deg og finner frem en ride pisk, og jeg stryker deg over brystene med tuppen av pisken og fortsetter ned til musa og kiler rundt den litt før jeg går bak deg og kiler rundt på rumpa og ned til musa, gir deg ett lett slag på hver rumpeball du skyter rumpa mot meg og stønner du vil ha mer, og det får du jeg spør deg hvor slem har du vært, du svarer 20 jeg slår 10 ganger på rad veksler mellom rumpeballene og stopper opp og kiler rundt musa og klitten din du stønner høyt og prøver å gjøre musa mer tilgjengelig for meg det klarer du og fitta er søkk våt og står litt open og ser litt hoven ut du er virkelig kåt jeg slår på klitten veldig forsiktig og du stønner høyt og sier mer gi meg mer, jeg slår på samme forsiktige måten flere ganger og da stønner åå ja det er godt Geir.

Jeg forsetter på rumpa og når de 20 som du ba om. Kiler fitta litt igjen du stønner og ber om at jeg slår litt på klitten jeg gjør det du ber om og slår veldig forsiktige hurtige korte slag og du får en orgasme, jeg slipper pisken ned og kysser deg på halsen og klemmer rundt deg og masserer brystene dine og fører kuken inn i musa bak fra, støter lange rolige støt i deg og jeg løser hendene dine og du legger deg på kne med meg inne i deg hele tiden og du bøyer deg frem og jeg kommer lengre inn i deg og jeg støter hardt inn og sakte ut, og jeg pumper pluggen du har I rumpa opp litt det blir herlig trangt i musa jeg ber deg leke med klitten. Du legger overkroppen ned på senga og skyter rumpa mot meg og begynner å leke hurtig med klitten og du finner pumpa til pluggen som dingler mellom lårene dine og pumper enda mer, du er ikke så forsiktig som jeg er og jeg ser at hullet utvider seg du stønner ned i dyna musa er virkelig trang nå og jeg har ingen tjangs til å holde meg jeg kommer inne i deg spruter lenge og det er så godt at det sortner for øynene mine, og du kommer igjen jeg jukker hurtig igjennom hele orgasmen din slik at den kanskje varer lengre, men jeg begynner å bli slappere og du presser kuken ut av musa med sammentrekningene inne i deg.

Jeg løser føttene dine og legger meg på siden av deg og holder rundt deg og kysser deg ømt vi ligger slik og koser litt, og så spør du om jeg ikke kan hjelpe deg å ta ut butt pluggen jeg setter meg mellom benene dine og begynner å tappe luften ut av den, da sier du nei ta den ut slik den er jeg ser forundret på deg og sier at den er veldig stor inne i deg, du smiler og sier la oss prøve I hvert fall. Jeg tar tak i den og drar den sitter godt og plutselig begynner den å komme ut og den er stor og nå bare glir den ut av seg selv, og detter ned på dyna rumpa er et stort hull nå jeg bøyer meg ned og slikker deg rundt hullet langskantene inni hullet da stønner du og begynner å leke hurtig med klitten din og du putter 3 fingre i fitta og pumper hurtig med dem jeg fortsetter å slikke rundt og inni rumpa og huller trekker seg langsomt sammen jeg er blitt kåt igjen nå og setter kuken mot rumpa og trykker den inn til bunns. jukker på som en kanin mens du leker ivrig med klitten og fingrer fitta skikkelig det er dømt til å gå fort dette og det varer ikke lenge før vi kommer samtidig jeg har ikke mye sæd igjen men det er da noe som kommer i rumpa, vi faller sammen og bare holder rundt hverandre helt utmattet og sovner slik.