En lørdagskveld med erotisk underholdning | Kondomeriet

En lørdagskveld med erotisk underholdning

En lørdagskveld er vi to aleina hjemme å ser på film. Vi sitter i stua på sofaen og ser på en komedie. Du kjenner plutselig at henderne mine begynner å være mer rundt puppan og lårene dine. Ellers pleide jo jeg og holde deg rundt magen, men nu var det litt rart. Du spør hva jeg egentlig driver med. Jeg hvisker inn i øret ditt at jeg er kåt på deg. Du smiler og kysser meg. Vi begynner å kline. Intens. Det er deilig. Vi blir begge kåte. Jeg tar på puppene dine utenpå den trange toppen din. De er deilige, tenker jeg. Jeg løfter deg opp og bærer deg inn til soverommet. Jeg legger deg ned på senga.

Betrakter den deilige kroppen din, mens du tar av toppen din. Jeg ble kåtere av å se mer hud. Jeg tar av meg genseren og skjorta. Du reiser deg opp å tar på kroppen min. Du tar av deg buksa, før du så tar av min. Boxern er litt våte. Jeg er visst veldig kåt tenker du. Man kan se kuken min er stiv. Du drar ned boxern, og kuken kommer til syne. Den er hard Du begynner å suge den. Jeg stønner. Du sleiker litt på hodet, sædet smaker litt salt. Du nyter det. Du åpner munnen din og tar kuken inn og suger den. Du drar den ned i halsen din. Jeg stønner. Du klemmer litt på ballene mine samtidig. Du suger mer og hardere, mens du runker meg.  

Etterpå legger du deg ned, med ryggen ned, i senga. Jeg kysser deg. På munnen. Nakken. Kragen din. Samtidig som jeg stryker lårene dine. Stryker oppover. Kommer til rumpa de. Den er deilig. Jeg sier du er deilig. Du kysser meg. Ser at du er blitt veldig våt og kåt. Begynner å kysse deg lenger ned, mot puppene. Jeg sirkler rundt dem med tunga. Unngår brystvortene, for å irritere deg. Kysser nedover mot magen. Går videre, nærmer meg skrittet ditt. Jeg sakter ned på kyssinga. Nærmer meg fitta de. Sleiker en gang lett over sprekken. Hører du stønner. Jeg stopper. Kysser deg på munnen, så du kan smake litt av dine safter. Jeg kysser puppene dine, og sleiker rundt brystvortene dine. Biter litt på de, før jeg sleiker de.

De er harde som erter. Kysser meg nedover forbi magen din og til fitta de. Den er våt, Det lukter kjønn. Saft. Utrolig pirrende, men deilig. Jeg sleiker deg lett. Du stønner. Kjenner at du presser deg mot ansiktet mitt. Jeg sleiker hardere. Leker hardt med kjønnet ditt, du stønner. Jeg stopper. Begynner å masere klitorisen din.. Stryker på kjønnsleppene dine.. Drar 2 fingrer inn i deg. Du stønner. Jeg fingrer hardere og fortere. Kjenner du begynner å stramme musklene inni deg. En tredje finger går inn. Du er trang, men deilig. Leker lett med klitorisen, med tommelen. Kjenner musklene dine strammer seg, du nærmer deg orgasme. Jeg øker farten litt. Ut og inn. Hardere.

Du kommer med et høyt stønn. Jeg går opp til ansiktet ditt og kysser deg. Jeg smiler lurt. Jeg gnir sprekken din med kuken min. Du beordrer meg med å stikke den inn og kjører for harde livet. Jeg kjører den sakte inn. Saktere enn normalt. For å irritere deg. Når jeg har kommer halvveis inn drar du deg inntil meg, så den går helt inn. Vi begge stønner når den bunner deg. Jeg starter sakte. Ut og helt inn. Hver gang jeg bunner deg stønner du lavt. Jeg kjører deg i et lavt tempo, for å kunne kjøre deg hardt seinere. Jeg tar kuken ut, og du stiller deg på alle 4. Tar på rumpa de, Deilig. Gnir på fitta de med kuken.

Den er våt. Stikker den så inn. Jeg fylte deg. Du stønnet. Jeg starter igjen litt forsiktig  - Aah, hardere! sa du. Jeg økte tempoet raskt. Trengte ut og inn i deg i harde støt, og raske bevegelser. Jeg kjenner du begynner å stønne mer og fortere. Etter litt ekstrem hard pumping, kommer du. Du blir totalt utmattet og ligger helt lam på senga. Stønner, og hever etter pust. Du bare ligger der utmattet. Men gjør meg ingenting, å måtte gjør all jobben selv. Jeg setter meg foran fitta de.. Stryker kuken min på den, du stønner litt. Så drar jeg den inn, du stønner igjen.

Jeg kjører deg hardt. Du bare ligger der og blir kjørt. Du stønner høyt. Jeg kjører hardere og fortere. Jeg kjører deg fortere og fortere. Du nærmet deg orgasme. Samme gjorde jeg. Jeg kom før deg, men pumpa deg så videre, ville at du sku få orgasme også. Du kom like etterpå. Jeg var så sliten. Stønnet og pustet mens jeg lå med min tunge vekt oppå deg. Du var sliten selv. Jeg la meg ned ved siden av deg, kysset deg, Smilte. Og der lå vi å pustet og hvilte. Og til slutt sovnet vi begge, nokså glade etter en erotisk og herlig opplevelse.