En het sommerdag

Jeg våknet en sen sommer dag, solen skinte og det var utrolig varmt. Dama mi ligger så fredlig vesiden av meg. Men som alle gutter våkner jeg med et "morra brød." Jeg kysser henne lett på den nakene ryggen hennes, hun vrir seg mot meg og smiler å sier: vil du ha meg så ta meg. Hun ga meg et skittent blikk før hun la seg opp på meg. Jeg merket at jeg ble mer å mer kåt der hun lå å gne seg inn mot meg. Hun kysset meg fra halsen og ned til bokseren.

Hun utbrøt et lite: Oii, ja den har jeg lyst på nå. Hun dro bokseren av med tennene, og kysset meg opp igjen til halsen før hun sa: så ta meg da. Jeg trengte ikke trykke for å føre den inn, den gle like godt inn som det skulle vært glidemiddel på, den våte fitta hennes var like deilig og trang som alltid. Vi startet rolig som alltid, med hun på topp, hun holdt hardt rund skuldrene mine mens hun trykket seg ned for å få den lengere inn. Jeg elsket når hun gjore det slik, jeg pustet tyngre og tyngre.

Hun vet akkurat hva som skal til for å pirre meg. Til slutt la jeg meg på topp og økte, økte og økte farten. Hun begynte lett å stønne. Jeg viste selv da at jeg var på rett kjør. Jeg holdt hardt rundt henne jeg var nesten i mål, jeg merket at hun strammet alle muskelene i kroppen og stønningen hennes ble høyere. Jeg stønnet like høyt som henne nå og jeg kjendte at nå kom det for meg.

Jeg fikke en helt syk orgasme å samme gjore hun. Det var akkurat som om vi ikke klarte å stoppe. Hun bare lot meg være inni henne, hun gjore alltid det. hun bare lå å bevegde seg sakte opp å ned, og førte den inn og ut av fitta, slik som hun alltid gjore. Å jeg, jeg bare nøyt det, noen ganger fåt hun den opp og vi startet på runde to.