En het kveld med Elise

Det var en vakker vårkveld. Solen skinte og vi var yre. Alle på vorspielet hadde såvidt begynt å bli småbrisne. Jeg hadde lenge vært småforelsket i Elise, men visste ikke hva hun ville. Plutselig sa hun at hun måtte dra. Jeg sukket tungt.... Plutselig hvisket en venninne til meg like etter at hun gikk: - Hun sa hun skulle hjem, men jeg tror hun vil ha selskap. Jeg skyndte meg ut, og så hun ikke var kommet så langt. - Elise? - Ja!? Hvem er det? - Det er Ole. Jeg kunne på avstand se det rødlige håret, og ansiktet hennes lyse opp. - Skal du også hjem? - Ja, orker ikke mer fest i kveld, svarte jeg. - Ikke jeg heller. Skal vi slå følge? spurte hun. - Gjerne det. Vi hadde ruslet et godt stykke uten annet enn å gi hverandre noen forsiktige smil. - Her er hybelen min, sa Elise. - God natt da, Elise, sa jeg og gikk videre. - God natt... Men Ole? - Ja? Jeg stoppet opp og snudde meg. Da så jeg Elise komme gående mot meg i den nydelige blomstrede vårkjolen hun hadde på seg. Et lite vindkast kom, og jeg kunne kjenne hvordan hun duftet av Lacoste pink.

Hun tok tak i hendene mine og hennes vakre mørkebrune øyne stirret inn i mine. - Du Ole? Jeg føler meg litt ensom.... Har du lyst til å holde meg med selskap i kveld? - Ja det kan jeg da, svarte jeg. Hun smilte, gav meg en lett forsiktig klem før hun dro meg bort til inngangsdøren. Der snudde hun seg fort rundt slik at kjolen fløy opp og jeg fikk et glimt av en svart og fiolett g-string. Hun låste opp og så var vi inne. - Her bor jeg, sa hun. - Bare slå deg ned i sofaen så lenge. Elise forsvant opp trappa og jeg ble sittende og vente. Det varte og det rakk, og jeg holdt nesten på å sovne da hun ropte: - Ole? Kan du hjelpe meg med noe? - Ja så klart, har du satt deg fast? Jeg hørte en lett latter før hun sa: - Neida, bare kom opp trappa og ta døra til høyre du. Jeg gjorde som hun sa, og kom inn på et bad med stearinlys og et badekar fylt med varmt vann. Slik stod jeg en liten stund og kjente en liten sitring og tenning bygge seg opp i kroppen. Elise var ikke å se. Så kjente jeg plutselig en varm pust i nakken og noen myke,deilige hender som satte bind for øynene mine. Hun snudde meg rundt og gav meg et lett kyss på munnen, før hun lot de varme hendene gli under skjorta samtidig som hun lot den silkemyke, bløte tunga begynne å leke med min.

- Jeg har bestandig hatt lyst på deg, helt siden du kom inn i klassen vår den vinterdagen i 2004. Det at du er 20 og jeg 18 gjør meg bare mer tent, sa hun. Jeg kjente så at skjorta varsomt ble kneppet opp mens tungespissen hennes gjorde brystvorte mine stive. Bindet for øynene ble fjernet og jeg så rett inn i de stjerneklare øynene hennes som lyste av ungdommelig lidenskap og kåthet. Jeg lot hendene mine gli over hennes rygg og lot glidelåsen varsomt åpnes mens den ene hånden masserte venstre rumpeball ømt og fast. Jeg lot kjolen gli ned på gulvet og dermed var det kun den lille stringtrusa som pirret den siste nysgjerrigheten. - Du er så sexy, og det jeg ser nå bekrefter bare det jeg også følte første gang vi møtes. Du skal bli min , sa jeg. - Takk i like måte, repliserte hun og kledde av meg siste rest. - Så vanvittig tent du gjør meg Ole, sa hun og smilte. Jeg gav henne et ømt, langt og kjærlig tungekyss mens jeg lot g-stringen falle, og kjønnene våre pirret hverandre. Vi la oss ned i badekaret, og lot kroppene våre varmes og vaskes samtidig som jeg masserte brystene hennes og vi kunne nyte smaken av hverandre.

Så åpnet hun et lite skap ved siden av og fant fram skum og høvel. - Vil du barbere kjønnet mitt? - Gjerne, svarte jeg og smilte. Hun reiste seg opp, og jeg lot hånden gli rundt over den mørkerøde dusken. Jeg kunne se hun nøt hvert sekund, og hun stønnet enda høyere da jeg lot tungespissen leke litt med klitoris før jeg fylte på med skum og barberte hver millimeter til det var silkeglatt. Noen minutter senere lå vi i en fløyelsmyk seng med stearinlys rundt oss. Vi lot hendene gli heftigere og heftigere rundt på hverandres kropper. - Ole, jeg vil ha deg nå. Jeg lot hånda mi gli ned mellom beina hennes hvor jeg kjente det var dryppende vått. Hun vred seg i nytelse og ba meg bestemt om å ta henne bakfra i doggy. Jeg lot kjønnet mitt gli inn og omsluttes av hennes varme og klissvåte lepper. - Du er sjefen, Ole. Ta meg hardt. Ahhh... Nå kommer jeg! - Jeg og, ah... Slik fortsatte natten, og dette ble ikke siste gangen jeg og Elise møttes det skoleåret!