En het bursdag

Fredag, bursdag, og en herlig het sommerkveld! Jeg var akkurat ferdig på jobb da jeg fikk melding fra min beste veninde,Tina, som ba meg ta på noe pent, og være klar om en time time. Jeg hadde i flere dager vært klar over at det var noe hun hadde på gang, men hadde ingen anelse om hva. jeg skyndte meg hjem og hoppet i dusjen. varmen hadde gitt meg en deilig kåt sitring i kroppen, men en rask titt på klokka beviste at tiden ikke strakk til.

Min deilige , som hadde gitt meg mang en orgasme måtte pent ligge i nattbordskuffen og vente til kvelden var over. Jeg hoppet ut av dusjen, og tok på meg en lett småblomstrete kort sommerkjole, men kåtskapen min hadde gjort meg klam og svett, så jeg bestemte meg for å gå truseløs. Jeg rakk akkurat å sette meg på verandaen med et glass hvitvin, da det ringte på døre. Tina kom inn med et smil om munnen, og to billetter i handa. Bryan Adams konsert!! Min store helt gjennom mange år, og min favorittfantasi under utallige runder med min butterfly... Det var en liten stund til konserten skulle begynne, så vi satte oss ut begge to. Vinen hadde ikke akkurat dempet kåtskapen min.

Tina spurte meg hva det var jeg ønsket meg aller mest i dag. Svaret mitt kom for fort, jeg snakket før jeg tenkte. -jeg ønsker meg en kåt mann jeg kan ta med hjem! med ett ble jeg sprut rød, og Tina brast i latter. -Da reiser vi med samme mål i kveld, smilte hun. Vi kom oss i vei, fant ut at det var greit å ha god tid. rett før konserten skulle begynne kom vi i snakk med et par gutter. de så bra ut, men ikke helt min type, heller Tinas. Hun var helt i skyene, flørtet vilt, og hadde gutten helt der hun ville. hun kom bort til meg et øyeblikk senere, og spurte om det var greit om hun ble med han en liten stund. jeg sa selvfølgelig ja. Halveis misunnelig på hva hun kom til å få seg i kveld, men med full forståelse for at hun ble med.

Konserten begynte. jeg ville nærmere for i hvertfall å få sett min store helt, og havnet i trengselen helt fremst. Jeg tittet rundt meg, men det var ingen kjente i nærheten, så jeg ga meg hen til min kjære Bryan. Plutselig kjente jeg et par hender på hoftene mine. jeg forsøkte å snu meg, men en stemme tett inntil øret mitt sa med varm dyp stemme: -Ikke snu deg. Stemmen gav meg kriblinger langs ryggraden. Hendene hans strøk meg over hoftene, og det var så trangt at jeg kjente kroppen hans helt inntil min.Han var steinhard. Den høyre hånden hans bevegde seg nedover, fant kjolekanten og begynte å stryke meg på låret.

Først på utsiden, deretter vandret hånden hans bakover, strøk meg lett over rumpa før han fortsatte på innsiden av låret. -Jeg stopper når du vil, men jeg har aldri vært så kåt på noen i hele mitt liv. Den varme bassrøsten sendte bølger fra hodet, nedover brystene så vortene knoppet seg, ned langs magen, før bølgen til slutt endte i en dyp murring i underlivet. Jeg prøvde ikke å snu meg for å svare, bare ristet på hodet. Jeg kjente jeg var våt, tok en rask titt rundt meg og forsikret meg om at folkemengden var fokusert mot scenen, før jeg begynte å gni meg mot han. Jeg kjente det beinharde lemmet hans mot rumpa, underlivet mitt skrek etter det. Med ett kjente jeg fingrene hans inni meg,gled ut og inn, Med varme myke bevegelser befølte han meg med en slik dyktighet at knærne sviktet under meg.

Et stønn utslapp fra leppene mine, han bevegde litt på den andre handa, før han la den rundt midjen min, og holdt meg tett inntil den digre harde pikken sin. Med en lett bevegelse hadde han vippet opp kjolekanten, og jeg kjente virkelig hvor hard han var. han støtet seg frem mellom lårene mine, gled frem og tilbake og jeg kunne kjenne penishodet dyttet mot klitoris. Jeg støtet imot, skrek etter å kjenne han inni meg, ville knulle. Det var like før det gikk for meg, og en sang var akkurat slutt. Mens applausen pågikk sluttet han å støte, men hadde fortsatt pikken mellom beina mine. Jeg kjente det pulserte i oss begge. I det neste sang begynte,klarte jeg ikke vente lenger. Jeg fant meg tilrette med hånda, og førte kukken hans inni meg. Det brant der nede, da jeg kjente hvor dypt han nådde.

Han fortsatte å holde rundt meg, samtidig som han støtet dypere og dypere. Jeg var våt og varm, og idet støtene hans begynte å komme hardere og hardere eksploderte det inni meg. Jeg bøyde meg lett fremover så håret falt i ansiktet mitt, selv om de fleste var fokusert på koserten var jeg sikker på at de nærmeste kunne høre mine kåte stønn. Orgasmen er den dypeste og lengste jeg har opplevd, og da den nesten var over, rykket han til, og jeg kjente den varme strømmen av sæd langt inni meg, noe som bare forsterket slutten på min orgasme enda mer. Da den var over trakk han seg ut av meg, fortsatt stor og deilig. han gned meg noen ganger over klitoris, og ga meg noen siste hete skjelvinger.

Jeg rettet litt på klær og hår, før jeg snudde meg. Der sto det tre jenter som tydeligvis syns jeg var i veien. Ingen tegn til mannen som hadde pulsert inni meg for bare noen sekunder siden. Jeg begynte å gå bort fra trengselen, for å se om jeg kunne få et glimt av hvem det kunne være, og så etter menn som rettet på klærne, eller var ekstra svette. Jeg fant ingen, og bestemte meg for heller å finne et toalett der jeg kunne vaske bort blandingen av sæd og safter. Det fikk være det samme med resten av konserten. Jeg hadde fått meg en ny fantasi til min butterfly...