En god middag

Vi var en tur ute på en restaurant og spiste og koste oss. Det hadde vært en stund siden vi hadde hatt muligheten til å gjøre noe på egenhånd. Praten og vinen gikk derfor lekende lett unna. Godt ut i hovedretten lente du deg over og sa at du gikk truseløs for anledningen. Tanken på at du satt der, kun iført skjørt uten noe under fikk meg til å puste litt tyngre. “Jeg er også helt glatt” sa du med et glimt i øynene.. Jeg tok meg en ekstra stor slurk av vinglasset for å svelge unna opphisselsen som presset seg frem. Og det var ikke det eneste som presset seg frem.

Mens jeg kjente at jeg ble hardere og hardere ble vi avbrutt av en hyggelig servitør. “Noe til dessert”? Du så på meg og smilte. Og så bestilte du full dessert med kaffe og avec. “Du får holde deg i skinnet en stund til..” sa du med et flir. Det kunne bli vanskelig kjente jeg. Kuken var nå så hard, at kukhodet verket og presset mot buksesmekken. Godt det var lang duk der tenkte jeg. Etter en veldig lang og god dessert og et par kaffe med cognac til var jeg veldig klar for å få regningen. “Skal jeg bestille drosje?” lurte jeg på, mens jeg ventet på å få betale. “Jeg vil ikke hjem enda” svarte du kontant. “Jeg vil ta en drink et sted, kvelden er jo ung enda!”.

Vi kledde på oss og gikk ut fra restauranten. Det var en bar like ved som vi gikk inn på. Det var ikke fullt av folk der, men det var god stemning og musikk med atmosfære. Etter å ha fått det vi ønsket i baren, fant vi oss en ledig sofa med bord. Vi satte oss ned i sofaen, og satte drikket på bordet. Du tok høyrehånda mi og la mellom bena dine. “Kjenn så våt og glatt jeg er” sa du. Jeg skle hånda innenfor skjørtet og kjente den deilige glatte huden. Ingen truser som separerte hånden min og musa di var opphissende nok i seg selv. Så skilte du lett bena og lente deg over mot meg å hvisket inn i øret,”Kjenn hvor våt jeg er å sa jeg!”.

Jeg delte musa i to med peke og ringfinger, og gned langefingeren nedover klitten og inn mot åpningen. Fingeren forsvant lett inn i sprekken, og ble raskt våt. Øynene dine lukket seg litt, og underleppa forsvant inn i munnen. Jeg presset fingeren så langt inn jeg kom, og så at hodet ditt falt litt bakover. Jeg fjernet hånda helt, og du kom til deg selv. “Du får holde deg i skinnet en stund til” sa jeg og smilte. Du stønnet og sukket i samme pust. “Bli med meg!” du tok tak i hånda og dro meg opp fra sofaen. Du banet vei mot døra. Vi gikk ut og du dro meg rundt hjørnet. Det var en bakgård bak restauranten hvor vi akkurat hadde spist. Så rundet vi en container og du dyttet meg med ryggen inntil den.

Fort satte du deg ned på huk foran meg og fiklet med buksesmekken, vippet ut den harde kuken og stønnet idet du la leppene rundt den. Du sa ingenting, men bare kikket opp på meg med kåte øyne. Så lukket du de og presset kuken min bakover i munnen. “Fuck..” var det eneste jeg fikk sagt av lyd. Hendene dine tok tak i rumpa mi og presset kuken lengre ned i halsen din. Så slapp du kuken med munnen og tok tak rundt skaftet med ene hånden. Spyttet på kuken og runket hodet. Den andre hånda dro skjørtet ditt opp på hoftene og fingrene fant klitten. Kuken var nå dryppende våt av spytt, og du runket skaftet og kukhodet i raske bevegelser. Du gnidde hånda som var på musa fort frem og tilbake.

Jeg kikket ned og så du hadde presset tre fingre inn i musa. Det kom våte, nesten plaskelyder, av musa når du raskt fingerpulte deg selv. Så tok du kuken min i munnen igjen. Hele kuken forsvant ned i halsen og jeg kjente jeg knakk litt sammen i knærne. Hodet ditt gikk fort frem og tilbake, og du knullet kuken min med munnen. Fortere og dypere. Jeg kjente spyttet ditt renne nedover skaftet og dryppe ned på bakken. I et lite øyeblikk tok du hånda som fingerpulte deg selv opp til kuken og gned våt fittesaft over kuken. Før du dyttet fingrene inn i fitta igjen og fingerpulte deg enda fortere.

I det du presset den steinharde kuken inn i munnen igjen, kjente jeg det presset i ballene. “Jeg kommer snart” stønnet jeg. “Bare kom” mumlet du med kuken i munnen. Du tok ut den våte kuken av munnen og runket meg raskt og hardt. Det rykket i ballene. “Kom i munnen min!” stønnet du. Og så presset jeg øynene sammen. Du tømte kuken min i munnen. Sugde den helt ren mens du smilte. Etter å ha samlet oss litt dyttet du kuken tilbake i buksa og reiste deg opp.

Skjøret skled nedover lårene og skulte den glatte og hovne, fingerpulte fitta. Vi gikk inn igjen og fant sofaen og drikket vårt. Du tok en stor slurk, svelgte og så på meg å smilte. “Kvelden er fortsatt ung vet du..” hvisket du mens du så meg i øynene. Jeg gledet meg til fortsettelsen.