En drøm i oppfyllelse

Vi hadde blitt enig om å gå en tur sammen, så jeg satt med sommerfugler i magen og ventet på at du skulle komme bort til meg. Du var en av mine nærmeste naboer, så viste at det ikke ville ta lange tiden før du kom, og det på mange måter håpet jeg på. Det som var helt sykt, var at vi hadde møttes på en fest dagen før og der fikk jeg mitt første kyss av deg! Ble mo i knærne og våt i trusa av de myke leppene dine og det blikket du ga, og tross alt så hadde jo du vært min ”drømme prins”  i flere år.

Jeg stod og så ut av vinduet, når du eventuelt ville komme. Kjente jeg ble varm i kroppen, klam mellom beina å i hendene og en relativt høy puls der jeg stod og ventet. Da du var kommet, gikk jeg deg i møte. Kjente kulden trengte seg igjennom meg med snøen som dalte ned, men med en gang jeg fikk øyenkontakt smeltet jeg igjen, snøen også for den saks skyld. Blikket jeg ubevist sendte var ”jeg er KÅT, TA MEG!”, og jeg viste han kunne se det på meg, men han bare ga meg et smil. Han tok tak rundt meg sånn at jeg ikke skulle fryse, etter litt begynte han og stryke meg ned over ryggen og over rumpa, etter fulgt at et blikk som ikke går ann og ta feil av. Tankene klarte ikke helt å samle seg, men jeg tok tak i hånda hans og vi begynte å gå hjem over igjen.

Vi kom opp trappen og jeg skulle til å låse opp døra, han stod bak meg å gnidde meg mellom beina og små bet i nakken. Da jeg fikk opp døren, kjente en kraft som snudde og dyttet meg opp etter veggen! Det var råklining på høyt nivå, kjente det pulserte i fitta. Han løftet meg opp, og lente seg mot meg for å holde meg oppe. Jeg kjente den stive kukken hans, som bare lengtet etter å knulle fitta mi. Leppene våre var limt fast, hendene var litt overalt og beina bevegde seg mot soverommet.

Da vi kom inn på rommet, dyttet jeg han ned i sengen. Krøp opp over sengekanten og dro av både bukse og bokser, den store harde kukken hans stod rett opp foran tryne mitt. Gnidde ballene hans, mens jeg lekte med tungen min opp og ned, rundt pikken. Tydelig vis likte han å være sjefen, så ble kastet på rygg. Tok ansiktet mitt til siden kysset og bet opp over hals og øret, samtidig som han hadde den ene hånden masserende på puppene og den andre hånden masserende på klitten. Jeg var så våt som jeg aldri hadde vært før, kjente de to fingrene hans gli lett mellom leppene og lengre inn i musa mi. Han visket i øre mitt ”jeg er spreng kåt på deg, jeg DRITER i om du vekker hele nabolaget, i natt skal du stønne for meg jenta mi!”

I det han presset seg inn i meg, slo tanken meg, aldri før har jeg kjent en så stor og hard kukk før. Det kom et høyt stønn fra meg i det han presset seg inn i den trange fitta mi! Først tok han det sakte, men så kjørte han på, sånn som han vet jeg liker det. Pusten på begge gikk fortere, stønnene på oss ble høyere. Jeg kjenner musa mi trekket seg sammen, jeg trekker meg sammen og klorer meg fast i ryggen hans i det begge kommer likt, i en utrolig kraftig orgasme som jeg aldri hadde kjent maken til før. Da han trakk seg ut, kjente jeg den herlige blandingen av sæd og fitte saft renne ut mellom beina minne. Da vi hadde lagt oss og han var sovnet, kløp jeg meg selv i armen, for å sjekke at jeg ikke drømte, men nei! Det var en drøm som hadde gått i oppfyllelse!