En deilig hverdag

Sex i et forhold kan gå to veier: det kan enten bli kjedelig, forutsigbart og tamt, eller det kan utvikle seg til å bli bedre og sterkere. Jeg er heldig. Ikke bare fordi kjæresten min er en bra fyr som elsker meg, men fordi han kjenner kroppen min bedre enn jeg selv, og vet hvordan han kan gjøre meg gal. Hver eneste gang.

Han er kort sagt alt jeg kunne ønske meg. Snill, morsom, helt nydelig, trygg og spennende. Han kan være en stor romantiker, eller en skikkelig særing. Og kroppen hans.. Herregud, jeg blir aldri lei av å beundre den, ta på den, tilfredsstille den… Et ansikt med myke, gutteaktige trekk, myk hud, rufsete hår. En lang, slank kropp med stramme muskler, sterke armer og en deilig mage. Og lenger ned… En lang, perfekt kuk.

Torsdag, 05. Mars Jeg husker sexen like godt hver gang, til neste gang. Den ene gangen overgår hele tiden den andre. Hodet mitt hviler på brystkassen hans. Rommet er behagelig kjølig og den varme huden hans føles deilig mot min. Han kysser meg. Først forsiktig, leppene våre berører så vidt hverandre, så hardere, tungene våre møtes, jeg småbiter han litt i leppen. Vi puster begge hurtigere, hardere. Jeg stryker han nedover de perfekte magemusklene og tar på han, kjenner hvor hard han er. Jeg vil ha han inni meg, nå!

Det skal imidlertid bli en stund til. Han kysser meg på halsen mens han sakte beveger seg nedover kroppen min. Leker med brystvorten min, kysser magen, leggene, lårene mine, før han er like ved… Jeg kjenner den varme pusten hans lenge før tungen hans kjærtegner meg forsiktig. Akkurat som jeg liker det. Jeg mister nesten pusten av nytelse. Herregud, den følelsen. Det finnes ingen bedre. Han veksler på å slikke meg sakte, og fort, av og til suger han, kysser, hummer, ærlig talt så vet jeg ikke alltid hva han gjør der nede, men det føles alltid like deilig.

Jeg kjenner hvordan lårene mine spenner seg rundt hodet hans, hvordan orgasmen bygger seg opp. Han øker i styrke i takt med meg, og jeg kjenner orgasmen strømme gjennom kroppen. Jeg hyler alt jeg klarer, mister all kontroll, og rister. Lenge. Etter jeg ble sammen med han har jeg aldri klart å komme uten dette hylet. Jeg ligger utslitt på sengen og puster tungt. Den deilige orgasmefølelsen henger igjen enda. Han legger hendene rundt lårene mine og sprer dem på nytt. «Trodde du jeg var ferdig med deg?» hvisker han lurt.

Jeg begynner å knise, jeg elsker å bli skjemt bort på denne måten. Fjeset hans forsvinner på nytt mellom lårene mine. Når leppene hans på nytt treffer klitorisen min, skaper det frysninger i hele kroppen min. Før har han slikket meg til orgasme 10 ganger og mer, uten stopp. Å bli slikket er det beste jeg vet, så jeg er temmelig lykkelig. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan være flinkere med tungen enn han. Etter å ha kommet 5 ganger, vil jeg smake på han. Å suge han er en lidenskap for meg, jeg elsker å gjøre det, og jeg er temmelig god.

Jeg rører ikke kuken hans først, kysser han bare på magen og lårene, rett ved siden av den, puster på den. Dette gjør jeg lenge, kjenner hvor utålmodig og opphisset han er, men jeg venter. Så tar jeg hele han i munnen. Lar den gli ned i halsen så leppene mine lukker seg rundt hele skaftet hans. Han stønner høyt. Han elsker dette. Sakte lar jeg den gli ut og inn av den fuktige munnen min, slikker penishodet, lar tungen sirkulere rundt den. Av og til suger jeg på den. Hardt. Bruker hendene samtidig. Jeg leker med ballene hans.

Pusten hans blir tung og hyppig. Han griper håret mitt og styrer meg, han vil helt ned i halsen min, fortere, dypere. Jeg gjør med glede alt han ønsker, elsker at han bestemmer over meg. Etter en stund griper han leggen min og drar meg mot seg. Han vil slikke meg samtidig. Jeg setter meg gledelig i 69-stillingen. Jeg elsker denne stillingen. Den er så intim og deilig. Jeg fortsetter å suge han, så godt jeg kan. Det er litt vanskelig, med tanke på alle de deilige tingene han gjør med meg. Etter en liten stund dytter han meg nedover brystet sitt.

Nå skal han inni meg. Jeg klarer nesten ikke vente. Jeg kjenner den store kuken hans mot den våte, glatte fitta mi. Jeg glir sakte ned på den, og mister igjen pusten. Følelsen er alltid like ubeskrivelig. Som en deilig strøm igjennom kroppen min, GUD, så godt det føles. Som om jeg aldri har opplevd det før. Et nytt støt får meg til å stønne høyt. Jeg puster ikke i det hele tatt nå. Vi er koblet sammen som to puslespillbrikker. Vi passer perfekt. Jeg beveger hoftene og rumpen i takt med støtene hans, fortere og fortere.

Hver gang han på nytt trenger inn i meg slipper jeg ut et stønn. Jeg er så våt at jeg renner nedover kuken hans. Jeg snur meg rundt mens han er inni meg. Kysser han sultent mens jeg beveger opp og ned beveger hoftene i små sirkler, som jeg vet at han liker. Fortere, hardere… Han stønner mens han masserer brystene mine. Plutselig griper han armene mine og snurrer oss rundt, nå er han øverst. Han står på kne foran meg. Løfter beina mine til vers og glir inn på nytt, penetrerer meg dypt og hardt.

Herregud, så deilig, jeg kjenner en ny orgasme bygge seg opp. Han lener seg over meg, kysser meg hett og lenge mens han puler meg enda fortere. Han stønner høyere, kommer snart. Det er like før vi begge kommer. Orgasmen kommer nesten uten forvarsel, plutselig, og den får alle musklene mine til å spenne seg, neglene mine borer seg inn i ryggen hans, han stønner høyt inn i øret mitt. Kniper øynene sammen. Vi puster i takt, alt er et sammensurium av varme, tåke og han. Jeg ser bare han. Jeg elsker han.