En bevegelig forelskelse

Hun begynner å kysse mer intenst, hardere. Noen fingre smyger seg inn, og Anna puster tungt.

Etter to timers trening var det endelig klart for alle å dra hjem. Det å lede et hip hop kurs var ikke så lett, i alle fall ikke for Anna som hadde mye annet å tenke på. Under hip hop treningen gikk mye av stresset bort. Tankene hennes fløy bort på Karoline, som var en av deltakerne på hip hop kurset. Karoline hadde en utrolig fin kropp, lange ben, langt lyst hår og havblå øyne. Rytmesansen hennes var også veldig bra, og hun klarte trinnene Anna lærte dem fort. Anna var vel egentlig ganske betatt av henne, og mye av tiden under kurset uten om å lære de andre koreografien, var å se alt det perfekte Karoline fikk til.

Etter treningen tok turen hjem. Denne kvelden var Anna bedt på fest hos noen bekjente. Anna hoppet i dusjen, fant noen kule men samtidig avslappende klær, sminket seg og fikset det lange lyse håret. Kveldens drikke ble lagt i posen, de kuleste skoene ble plassert på føttene og hun var klar til å dra. Da hun ankom festen sto det flere bekjente utenfor, blant annet bestevennen hennes, Tom. Han fortalte at Karoline var på festen, så hun måtte prøve å endelig få henne! Anna følte jeg veldig usikker, og sa at hun skulle ikke prøve seg på noe enda, med tanke på at hun var "lederen" hennes akkurat nå. Tom lo, og sa at hun måtte bare kjøre på. Anna gikk inn døren, slengte fra seg jakken og gikk inn.

Midt i sofaen satt Karoline, i armkroken på en eller annen fyr. "Svarte" sa plutselig Anna, uten å tenke. Heldigvis var det ingen som hørte henne, så hun fortsatte inn. De fleste på festen var bare kjentfolk, så det var ikke så vanskelig å finne seg en plass å sitte. Først og fremst måtte Anna inn på kjøkkenet for å åpne ølflasken hun hadde med seg. Akkurat i det hun skulle snu seg sto Karoline rett foran henne. Anna ble skremt og hoppet rett bak i benken. - å shit, der skvatt jeg ass! sa Anna. De begynte å le, og Karoline gliste så hele rommet lyste. Det var ingen som sa noe som helst, de smilte bare. Anna kastet korken til ølflasken og gikk tilbake til stuen der alt skjedde. Etter noen timer gikk Anna og Tom innpå kjøkkenet. Anna satt seg oppå kjøkkenbenken og de begynte å snakke.

Plutselig kom Karoline inn. Tom så på Anna, gav henne et "go for it!" blikk og gikk ut i stuen igjen. - Er det her du sitter? spør Karoline. - Ja, vi endte plutselig her. De begge ler, har øyekontakt i et par sekunder før blikket til Anna går bort på vinduet. - Har du lært deg alle trinnene nå da? spør Anna. - Jo, ja. Tror jeg må trene litt mer på noen av dem, for de sitter ikke i det hele tatt. - Du har jo perfekte bevegelser! Skyter Anna ut, uten egentlig å tenke over hva hun sier. Karoline ler, og takker. Blikket deres møtes igjen, men nå holder det seg en god stund. Anna ser bort igjen og blir plutselig veldig nervøs. Karoline beveger seg nærmere, plutselig står mellom føttene på Anna. Blikkene møtes igjen og Karoline planter et kyss rett på munnen til Anna. Anna blir helt sjokkert.

Hun tar hendene rundt halsen på Karoline, drar hun tilbake til henne og fortsetter å kysse henne. Karoline tar hendene på låret hennes og går tettere inntil. De stopper opp en stund. Karoline tar hånden til Anna å drar hun inn på toalettet, låser døren og snur seg med et intenst blikk på Anna. De går tett sammen, kysser, og ender i veggen. De kysser mer intenst nå. Karoline stryker armen på låret til Anna, opp over magen og begynner å ta på brystene hennes. Anna stønner svakt. Karoline drar ned buksen på Anna, og deretter den røde trusen. Hun starter å kysse munnen, så halsen. River av skjorten og kysser videre nedover på brystene, over magen og setter seg ned på kne foran henne. Ømt kysser hun klitoris.

Hun begynner å kysse mer intenst, hardere. Noen fingre smyger seg inn, og Anna puster tungt. Karoline beveger tungen og fingrene fortere, pusten til Anna blir tyngre og tyngre. Pusten forsvinner og et svakt stønn kommer ut. Karoline slurper det i seg, stiller seg ansikt til ansikt med Anna og kysser henne forsiktig på munnen. Nå er det Karoline sin tur, så Anna legger Karoline ned, kler av henne tightsen og den utringete toppen. Blondetrusen trekker hun forsiktig av, kysser henne på halsen, magen, og nedentil. Fortere, fortere. Karoline stønner, nå nærmer det seg. Plutselig kommer det et høyt stønn ut av Karoline, hun vrir seg og puster ut. Anna kysser Karoline intenst. Plutselig banker det på døren, - Er dere ferdige snart, det er folk som må på toalettet! roper en mannsstemme.

Karoline og Anna kler fort på seg, ser seg i speilet, kysser litt til og åpner døren. Det er Tom som står utenfor. Han ler, blinker til Anna og lukker døren etter seg. Karoline og Anna går rett ut på gulvet sammen med klyngen som står å danser. De danser tett, hjertet dunker hos Anna. Karoline spør om de skal stikke her fra, hjem til henne kanskje? Anna smiler og takker ja til invitasjonen. Det ble mye kos hjemme hos Karoline, men det sluttet ikke der. Plutselig ble tankene til Anna helt annerledes, og hip hop kurset ble mye bedre, i alle fall når de kunne stå å se på hverandre, og kysse uten at noen sa noe. Litt klisje kanskje? tenker du sikkert. Neida du, det kalles kjærlighet.