Eksotisk tilfeldighet

"Han fikk løsnet bh’en og dermed veltet de deilige puppene hennes ut…. Med nesten svarte deilige brystvorter. Han fikk smake, og hun stønnet."

Det var midt på 90-tallet. Atle var alene på hytta denne fantastiske juli-uken. Foreldrene og småsøskene var på biltur i Danmark. Og Rebekka hadde akkurat forlatt Atle noen uker før, til fordel for den amerikanske flygeren Josh. Det hadde kommet brått på Atle, så at han fikk være alene ute i havgapet i 25 grader og vindstille var bare vidunderlig. Han hadde vært på sjøen og fisket litt, uten hell. Han hadde ordnet noen gjerdeplanker for sin far og vurderte om han skulle klippe plenen eller gå å bade….? Men først hadde han satt seg ned i solen, og spilte noe 80-tallsmusikk fra kassetter han hadde funnet i en kartong.

Den gamle kassettspilleren gjorde jobben den, og Atle hadde skrudd opp lyden. Hytta lå usjenert til, så han plaget ingen….. I det Samantha Fox avsluttet hiten sin, med «….AH! Touch me now…!» Hørte han en kvinnestemme: -Bjarne!? Kåre!? Bjarne var Atles far, og Kåre var onkelen som var kjøpt ut av hytta for mange år siden. Han reiste seg, og kikket over leveggen og så en silhuett mot ettermiddagssolen. Og det var en perfekt kropp som stod der, med langt mørkt hår… Han klarte ikke se fjeset helt pga. den sterke solen. Han fikk stoppet musikken. Hun var kommet lengre ned, og han mente han kjente igjen damen…. -Min far Bjarne er på ferie i Danmark, og min onkel Kåre er sjelden her lengre, sa Atle. –Og ut ifra farmors gamle fotoalbum må du være Anne Mari?

-Ja det stemmer, men jeg har nå tatt døpenavnet mitt Ana Maria, svarte damen. –Jeg har vært i området og besøkt tante Olga, og så bilen her, så jeg ville stikke innom og si hei. Ana Maria var Atles fars kusine, en av de første som ble adoptert fra Colombia til Norge på 50-tallet. I farmors album var hun en lubben liten jente, sikkert 10-12 år yngre en Atles far. Mens nå var hun en gudinne. Rett og slett kjempedeilig! Og Atle, som stod der kun iført en liten badebukse, ble ganske forfjamset….

Hvordan skulle han ta imot denne damen, som stod der og smilte og fortalte at hun ikke hadde vært der siden hun var 14 år, og da var Atle liten…. -Ja, nå er jeg 24, sa Atle. -Og jeg er 37, svarte Ana Maria. -Du holder deg godt, datt det ut av han. -Åh, tusen takk, smilte hun. –Det var snilt sagt, jeg prøver å trene litt iblant. Atle bad henne inn på et glass brus. Hytta var bygget om så hun var litt nysgjerrig på forandringene inne. Han kjente det allerede hadde vært bevegelse i badebuksa, for hun var så sexy. Brede hofter med en dongerishorts utenpå, og en superliten hvit topp som ikke engang skjulte blonde-bhen hennes som var pakket rundt de yppige puppene hennes. Og det lange svarte håret da…. Hun var «hot».

 -Skal jeg ta på meg en bukse og t-skjorte? Spurte han litt flau. Idet han tenkte at her skulle man jo vært nakne sammen i stedet … -Eller skal jeg ta badebuksen av? Prøvde han seg, før han sa at han bare tullet fordi de var jo i familie, så….. -Familie? Ana Maria lo. –Vi er vel så langt i fra familie som vi kan komme vi….., og siden du har vist meg sengen din, så får du vel vise hvordan den virker også da….. Atle ble helt paff. Selv om det var dette han ønsket, så var det jo uvirkelig. Han hadde ikke rotet med noen Latino før, og i alle fall ikke med noen over 30. Han og Rebekka hadde jo vært sammen i nesten 5 år, så han hadde knapt nok hatt noen andre enn henne. Han rygget inn soveromsdøren, og Ana Maria stod nå tett inntil ham. Hun strøk en hånd over de solbrune skuldrene hans.

–Men har du ikke mann eller samboer? spurte Atle. -Nei, jeg er skilt for 3 år siden, og jentene våre er på ferie med faren, svarte hun. Da var det jo egentlig ingen hindringer lenger, så Atle lot det bare stå til. Han lot badebuksa falle, som han så freidig hadde sagt. Og da vippet jo også den halvstive pikken hans frem også. Ana Maria tok av toppen og shortsen, og stod igjen med hvit blonde-bh og en stringtruse.. -Fy faen så deilig du er, bare datt det ut av Atle. Hun lo. –Ja, dere ungdommer får sagt det dere. Han tok tak i henne og trakk henne inntil seg. Hånden hennes fant pikken hans med en gang, mens Atle tok et godt tak i rumpeballen til Ana Maria.

De kysset så heftig og lidenskapelig som han aldri hadde gjort før. Men dette var jo også den mest eksotiske opplevelsen hans noensinne. Han fikk løsnet bh’en og dermed veltet de deilige puppene hennes ut…. Med nesten svarte deilige brystvorter… Han fikk smake, og hun stønnet. Hele tiden hadde hun holdt rundt pikken hans, som sannsynligvis aldri hadde vært så stiv før. De nærmest veltet ned i sengen, som Atle var vant til å dele med Rebekka.

Men hun kunne bare sprike for flygeren sin nå, for han hadde fått en gudinne i sengen. Trusa til Ana Maria forsvant fort, og de la seg i en 69. Atle hjalp til med hendene og skilte fitteleppene og slikket hele den våte sprekken hennes. Hun smakte så vidunderlig. Han puttet to fingre inn i henne, og brukte tunga mot klitten. Hun stønnet og pustet tungt. Mens hun gapte over Atle sin knallstive pikk. Hun lukket øynene og lekte med tunga rundt pikkhodet, før hun lot alle de 17 cm gli inn i munnen sin.

Atle måtte se, for aldri hadde noen fått hele pikken hans i munnen. Ana Maria var helt rå, og ikke bare så hun ut som en gudinne, hun sugde som en også….. Han ville komme ganske kjapt hvis hun fortsatte slik. På den annen side så gjorde Atle også en god jobb med fitta til Ana Maria, for hun kjente det bygget seg opp både i klitten og g-punktet…. Ingen av de klarte å stoppe eller be den andre om å stoppe, så det gikk som det måtte….. Atle kjente at Ana Maria begynte å knipe sammen fitta si rundt fingrene hans, og da klarte ikke han og holde igjen heller….

Orgasmene deres kom så synkront som det var mulig…. Ana Maria skrek og ristet og Atle skrek og sprutet. I munnen hennes, i fjeset, på puppene…., ja overalt. Og hennes safter hadde fordelt seg i fjeset, munnen og halsen hans. -Åååååååååååå, sa hun. –Dette var bare så heftig! -Heftig var jo bare fornavnet, parerte han. –Trodde ikke det gikk an å bli så kåt, så fort…. -Nei, svarte Ana Maria. –Men du er vel ikke ferdig ennå? -Ferdig nei….! Det kan du bare glemme! De lå bare og holdt rundt hverandre, med øynene lukket. Og pustet ut. Våt av svette. Ana Maria ble værende frem til søndagen, da jentene kom hjem. Og det ble hett, både værmessig og seksuelt ....

Skrevet av Kjæl Kosesen