Den rosa vibratoren

«Jeg stønner høyt og dyrisk, før jeg kommer, akkurat slik som i fantasien min. Bare at nå er det virkelighet»

En etterlenget hyttetur. Alene. Helt til det banker på døren, og en gammel flamme står der, som om tiden har stått stille. David. Han jeg hadde hatt best sex med noensinne. Han som fikk frem følelser i meg jeg ikke visste at eksisterte. Kan vi ta med oss fortiden inn i fremtiden?

Jeg er i ferd med å få orgasme, med vibratoren godt plasser mellom beina, på klitoris. Jeg stryker meg selv over brystene, klemmer litt. Stønner av nytelse. Det er fantastisk å kunne oppleve dette, alene på en hytte, med bare sitt eget hode som selskap. Jeg fantaserer om forrige gang jeg var her.. Jeg tenker på David.

Det er lenge siden jeg har vært på hytta. Lenge siden jeg møtte David, som bor i nærheten. Vi pleide å dra til hytta hver eneste sommer da jeg var ung, men det var ikke før jeg var 21 at jeg møtte David for første gang, på en lokal pub. Han var en stor og høy mann, med solide armer, og stort skjegg. Det var umulig å ikke legge merke til han. Og han hadde en utstråling som fylte hele lokalet. Og jeg bare visste at han måtte bli min.

Jeg var selv en formfull kvinne, med selvtillit fra en annen verden. Vi fant tonen umiddelbart. Kjemien var god, flørtete og samtalen fløt lett. Han var ti år eldre enn meg, og det var merkbart. Han var den perfekte gentleman og gjorde aldri noen fremstøt, selv om jeg kunne se at han ville. Jeg ville også. Det var derfor jeg på slutten av kvelden lente meg godt inni armkroken hans, og kikket opp på han. Han kysset meg dypt, og jeg gjengjeldte kysset. Jeg ble nesten mo i knærne. Kjente blodet bruse i årene mine.

«Vi må møtes igjen», hvisket han hest. «Jeg skal være her i noen uker til», svarte jeg. Han kysset meg på nytt. «Kommer du tilbake hit i morgen?» «Ja», svarte han. «Gjør du?» Jeg var ikke akkurat vond å be.

Da jeg hadde sex med han for første gang, visste jeg at han var erfaren. Vi rakk å prøve en god del stillinger på de ukene, og vi fikk ikke nok av hverandre. Jeg var forelsket, men det var noe mer enn det. Han var så annerledes enn mine tidligere kjærester og sexpartnere. Han hadde store hender, og når han berørte meg, var det som om at han rørte hele meg. Han gjorde alt for å tilfredsstille meg, men det var ikke før den siste uken på fjellet at han virkelig overrasket meg.

«Jeg har kjøpt en gave til deg», sa han, før han tok opp en liten eske fra nattbordskuffen sin. Det var en vibrator. Den var rosa. Han åpnet esken og trykket på en av knappene på den, og la den i hånda mi.

Jeg kjente på vibrasjonene, kikket fortumlet på opp på han.
Jeg hadde aldri prøvd en før. «Vil du prøve?» spurte han.
Jeg nikket.

Han satte seg opp, og dro forsiktig av meg trusen, samtidig som han kysset meg nedover halsen, på munnen, på brystene.  Han klemte dem varsomt, klemte litt på brystvortene mine, før han kysset meg nedover magen. Han spredte beina mine forsiktig, kysset meg på innsiden av lårene, og før jeg visste ordet av det, kjente jeg de deiligste vibrasjoner på klitoris. Jeg stønnet umiddelbart.

Han la munnen sin over min, før han igjen begynte å klemme og kysse på brystvortene mine. Jeg stønnet høyere nå, kjente at orgasmen var rett rundt hjørnet. Beina mine begynte å riste. Og så kom jeg, imens en kilende følelse fylte hele kroppen min. Det var den beste orgasmen jeg noen gang hadde hatt.

«Var det godt?» spurte han hest, med tydelig ståpikk bak bokseren. «Ja», svarte jeg, litt ør i stemmen. «Tusen takk». Jeg bestemte meg for å gjengjelde tjenesten og lirket av han bokseren. Jeg kysset han nedover den stramme brystkassa hans, strøk han over ballene. Jeg skulle akkurat til å legge leppene mine over penisen hans, da han tok tak i skuldrene mine og snudde meg rundt. Jeg bøyde meg frem på alle fire.

«Du har så deilig rumpe», sa han og klasket den lett. Han tok tak i vibratoren og ba meg plassere den på klitoris. Jeg gjorde som han sa. Og så stakk han penisen sin inn i meg, og en kraftfull følelse fylte underlivet mitt. Jeg hadde aldri kommet vaginalt før, men nå kjente jeg at jeg kom til å komme, sammen med David.

Han penetrerte meg raskere, med et godt grep rundt midjen min. Stønnet høyt. Jeg stønnet selv, høylytt. Som et dyr. Og plutselig fylte en kraftfull orgasme kroppen min, og jeg skrek ut, og falt fremover. «Du er så stram nå», sa David, før han også fikk orgasme, liggende over meg. Da vi lå i hverandres armer etterpå, tenkte jeg på hvor heldig jeg var som fikk oppleve dette, sammen med en mann som David.

Det er denne dagen jeg fantaserer om alene, så mange år etterpå. Fordi jeg og David endte den sommeren, og det hadde aldri vært noen som kunne sammenlignes siden. Avskjeden hadde vært vond. Jeg hadde blitt så knyttet til han på de få ukene. Jeg har nylig vært igjennom et samlivsbrudd, det er derfor jeg nå valgte å dra til hytta i utgangspunktet. Jeg trengte litt andre omgivelser. Men jeg visste ikke at det å komme hit, vil ta meg rett tilbake den sommeren.

Det er fortsatt vibratoren jeg fikk fra han jeg bruker, også denne kvelden. Den har jeg bare brukt sammen med han, eller alene. Beina mine begynner å riste, og jeg kjenner at orgasmen fyller kroppen min. Jeg stønner, og stryker meg over kroppen. Så deilig det er å bare slippe alle hemningene løs, så deilig det er å bare tenke fritt, fantasere fritt, uten dårlig samvittighet.

Plutselig banker det på døren, og den første følelsen som inntreffer meg er frykt. Jeg drar på meg trusa og tar en morgenkåpe rundt meg. Det banker på igjen. Jeg prøver å se ut av vinduet, men jeg kan ikke se noen. Jeg står med hånda over dørhåndtaket, vurderer fremdeles. Men så tar nysgjerrigheten overhånd, og jeg åpner opp. Først blir jeg overrasket, så nesten litt sjenert.

«David..» «Amanda..» «Jeg.. hva gjør du her?» spør jeg, 
og tenker på at jeg akkurat har fantasert om han, og nå står han her.

Jeg kjenner at jeg rødmer litt. Han skulle bare visst hva som akkurat har skjedd her. Hva jeg tenkte på.. Han er helt lik seg, som om tiden har stått stille. «Kan jeg komme inn?» Jeg flytter meg fra døra, og slipper han forbi meg.

«Vil du ha en øl?» spør jeg, og han nikker. Jeg henter en til han, og vi setter oss i sofaen på stua. Han hadde sett meg på den lokale nærbutikken og tok sjansen på at jeg var her alene. Håpte på det, i alle fall. Vel, han hadde rett.

Vi snakker om livene våre, imens en øl blir til både to og tre. Jeg forteller om samlivsbruddet mitt. Han er «evig» singel, som han kaller det. Latteren sitter løst, og kjemien er der fremdeles. Det er som om at vi bare tok opp tråden der vi slapp. Intensiteten i øynene hans, måten han smiler til meg på, måten hånden hans berører armen min...

Jeg reiser meg opp for å se etter noe å servere, og leter i kjøkkenskapene da jeg plutselig kjenner to sterke hender rundt midjen min. «Amanda..» hvisker han i øret mitt, og stryker leppene sine over halsen min. Kroppen min tennes umiddelbart. «Jeg har savnet deg», sier jeg ærlig, uten å snu meg. «Og jeg har savnet deg».

Han drar morgenkåpen ned over den ene skulderen min, gjør den bar, og kysser den. Det er som om at det strømmer elektrisitet gjennom kroppen min. Jeg må ha han. NÅ. «Ta meg», sier jeg. Jeg snur meg rundt, og vi kysser som desperate. Han river av meg morgenkåpen, og jeg drar av han skjorta og begynner på olabuksa. Han løfter meg opp på kjøkkenbenken og drar av meg trusa. Han drar frem penisen sin, og stikker den inni meg, der den passer perfekt.

Vi stønner av nytelse, begge to, og han kommer fort, pesende over meg. Han trekker seg ut umiddelbart, og legger en tommel på klitorisen min. Masserer, imens han suger på brystene mine. «Du er så deilig», mumler han, før han begynner å kysse meg nedover kroppen, helt til han kommer til klitorisen min og begynner å slikke meg. Jeg stønner høyt av nytelse, holder meg hardt fast i kjøkkenbenken.

«Vibratoren», hvisker jeg hest. «Den ligger på senga.» Han ser overraskende opp på meg, før han løper for å hente den. Han har allerede skrudd den på da han kommer og plasser den på riktig sted. Han holder den der, imens han penetrerer meg med to fingre.

Jeg stønner høyt og dyrisk, før jeg kommer,
akkurat slik som i fantasien min.
Bare at nå er det virkelighet.

Jeg ser at han har ståpikk igjen, og jeg legger beina mine rundt livet på han. Han bærer meg bort til sofaen, løfter beina mine opp til værs, over skuldrene hans, gir meg vibratoren og glir lett inn i meg. Han penetrerer meg hardt, helt til jeg kommer på nytt. Kjenner at orgasmen min strammer rundt penisen hans. Jeg flytter beina, dytter han bakover, og setter meg over han.

Jeg begynner å ri han, imens han holder meg på rumpa. Det kribler i underlivet mitt for hvert eneste støt. «Ah, jeg kommer», sier han, andpustent. Han masserer klitorisen min med rolige bevegelser, imens han støter penisen sin inn i meg, hardt. Idet jeg kommer, og jeg kjenner fitta mi stramme rundt pikken hans på nytt, kommer han også. «Du er fantastisk», sier jeg. Han kysser meg lett på munnen. «Du også.»

Vi ligger nakne sammen på sofaen, jeg i de store trygge armene hans. Han småkysser meg lett i håret. «Aldri dra fra meg igjen», sier han. «Egentlig, så har du på en måte vært med meg hele tiden», svarer jeg lurt, og kikker bort på den rosa vibratoren min. «Men jeg har ikke tenkt til å dra denne gangen. Jeg blir her med deg.»