Den nye kollegaen, Del 1 - Sviket

Det er en kald morgen i desember da en kvinne våkner av vekke klokken. Uff tenker hun da hu titter bort på natt bordet, klokken viser halv 5. ”Dette er alt for tidlig til å stå opp”, tenker hun mens hun sakte setter seg opp på sengekanten og skrur av klokken som piper høyt. Hun går sakte mot vinduet og titter ut, ”snø, snø og mer snø”, mumler hun mens hun titter på gradestokken som viser 15 minusgrader. Hun gjør seg klar for å reise på jobb etter en kort ferie, hun spiser den samme gamle frokosten og tar på seg de samme klærne som alltid, ”skulle ønske det skjedde noe nytt og spennende”, tenker hun da hun låser døren til leiligheten. Så kommer hun på at det begynte en ny mann på jobben, mens hun var på ferie.

Mens hun sitter i bilen på veien til jobb sitter hun og lurer på hvordan den ny ansatte personen er, hun håper også at han er litt kjekk å se på, litt krydder i hverdagen hadde jo ikke vært dumt. Når hun kjører inn på parkeringen skimter hun den ny ansatte på vei inn døren på jobben, litt spent skynder hun seg og parkere, hun vil jo hilse på han. Når hun åpner bildøren kjenner hun at den kalde vinter luften slår henne i ansiktet ” brrr, huff, kan det ikke bli sommer snart”, sier hun til seg selv. Hun skynder seg inn døren på jobben, der kjenner hun varmen og føler at hun blir rød og varm i kinnene. Ut fra garderoben kommer den nye mannen på jobben, hun blir satt ut da hun ser han. Han er høy og kraftig, selv under skjorten ser hun tydelig at han har store muskler, han har en kort og moderne sveis med lyse striper i det mørkeblonde håret, og et trimmet skjegg som får han til å virke mystisk. Han har på en mørkeblå skjorte og svart dressbukse.

Han går mot henne med et smil som er til å dø av og mørke, blå øyne, som man kan drømme seg bort i. Han strekker frem hånden og sier med en mørk og maskulin stemme ”Hei, Jeg er Kim, jeg skal jobbe på salg”, hun jobber hardt bare for å få frem ordene ”Hei, jeg jobber i resepsjonen”, med en skjelvende stemme. Han smiler og sier ” Koselig, gleder meg til å bli bedre kjent, men liker du ikke å håndhilse?”, med hånden strekket ut mot henne. ”Jo, jo” sier hun og tar tak i den kraftige men myke hånden hans. ” Jeg bare ble overasket av å se en ny person”, sier hun med et smil tilbake. Han smiler tilbake og takker for seg da han går inn på kontoret sitt. Dagen går sakte mens hun sitter og svarer på masse gammel mail som har kommet men hun var på ferie, men hun klarer ikke å gi slipp på tanken av Kim, han var både en sjarmør og en kjekk kar, mens hun sitter og dagdrømmer står han plutselig foran henne.
 
”Hei, kan du gjøre meg en tjeneste og sende disse brevene i posten for meg, hvis du gjør det skal du få disse blomstene”, sier han med det sjarmerende smilet sitt, mens han rekker henne blomstene som sto i kantina, hun begynner å le av den teite vitsen han, de ser på hverandre og brøler ut i latter. ”Ja det skal jeg, men de blomstene vil jeg ikke ha, de er jo av plast ”, svarer hun, han ler og sier ” Nei fy, plastikk bare ødelegger moroa”, hun tok den lille grove vitsen og ler godt, men kjenner at hun rødmer også. ” Men tusen takk” sier han mens han går vekk. Da studerer hun ham bakfra, han har en utrolig rygg, det er akkurat som en skjorten er støpt på han, øynene vandrer ned mot den stramme rumpen hans, hun får en klump i halsen mens han går vekk. ”Ja, dette var ikke vondt å se på?”, sier salgssjefen Erika, som plutselig dukker opp mens hun smiler og ser på henne. ”Hva, jeg veit ikke hva du snakker om, og hvor lenge har du stått der?”, svarer hun kjapt. Erika ser på henne og ler.

”Lenge nok til å se at du ble hypnotisert av Kim, men skjønner hvordan du har det han er utrolig kjekk, og for en sjarmør han er.” ”Ja jeg skal vel ikke lyve og si at han ikke er det” svarer hun. Erika løper etter Kim og viser klare tegn til at hun småflørter med han, ”ikke akkurat så veldig passende for ei dame som er gift” tenker hun for seg selv. Endelig er klokken blitt fire og det er på tide og reise hjem, alle løper ut for å starte de iskalde bilene og skrape is, selvfølgelig har hun glemt sin isskrape. Kim kommer bort. ”Ser du har glemt noe, jeg skal hjelpe deg”. ”Tusen takk, hvis ikke hadde jeg aldri kommet hjem”. Når Kim er ferdig med å skrape isen på bilen hennes, snur han seg og sier ”nå får vi komme hos hjem slik at vi kan reise på jobb i morgen”. De setter seg i hver sin bil og blikkende deres møtes når de skal rygge begge to.

Under turen hjem sitter hun bare og tenker på han, hvor snill og hjelpsom han er, hun klarer ikke helt å gi slipp på han resten av kvelden, hun bestemmer seg for å ta seg et bad før hun legger seg. Hun legger seg ned i badekaret og kjenner varme og boblene inntil kroppen sin, hun lukker øynene og lener seg tilbake. Da begynner hun å tenke på Kim på nytt, hun kjenner at hun får litt hjertebank og en klump i halsen, hun klarer ikke helt å motstå tanken på at han lå i badekaret sammen med henne. Hun fantaserer om de store, sterke armene og den fantastiske ryggen hans, mens hun kiler sakte rundt på brystene sine. Hun skulle ønske at det var tungen hans. "Lurer på om den er like godt trent som resten av han”, sier hun svakt mens hun puster tung. Hun fører hånden ned over magen og på innsiden av lårene, hun stryker ømt og rolig over leppene sine og tenker på ham. Hun kjenner at hun blir varm, bløt og myk like før hun rolig fører to fingre inn i seg.

Hun gjesper etter pusten og griper takk i kanten på badekaret, mens hun sakte beveger fingrene sine i det skjøre området, og tenker på ham. Rolig fantaserer hun om at det er tungen til Kim som kiler inni henne, nytelsen og tanken på han er så stor at hun blir nødt til å bite seg i leppen. Det er ingen tvil om at hun vil sove godt i natt. Dagen etter våkner hun på samme måten, en irriterende vekkerklokke, snø og kulde. Men i dag pakker hun også treningsbagen, hun kjenner at hun har ordentlig treningslyst, noe hun ikke har hatt på lenge. Hun kommer på jobb og hilser på alle de samme gamle kollegaene sine, men Kim er et høydepunkt ikke bare fordi han er pen å se på, men han er også en flott person som får alle rundt seg til å smile og le, ingen tvil om at han er en snill og morsom fyr. Erika løper etter han som en hund og sikler på han, hun kjenner at hun blir både irritert og sjalu på henne.

Kim kommer bort til henne og ser trenings bagen som står under pulten. ” Ja se her du, her er det noen som skal være sprek i dag” sier han med det vakre smilet sitt ” Ja ikke alle kan se ut som deg uten om å jobbe for det ” svarer hun rødmende, ” Tru meg jeg jobber hardt, jeg har ikke alltid sett slik ut, da jeg var ung var jeg ganske lubben, men har forandre meg betraktelig, men kan vel ikke si at du ser så ille ut selv, men bra at du trener uansett” svarer han med glimt i øyet. De ler godt sammen og begge viser tegn til at de liker hverandre. Erika kommer bort, ”Kim kan du jobbe litt overtid i dag? Jeg trener hjelp med å få ferdig en kontrakt til en kunde”, spør hun og hever frem kløften sin. ”Huff! Pakk inn de silikonbrystene dine som mannen din har kjøpt, Erika”, tenker hun. Kim svarer så snill som han er, ”Ja jeg kan vel det, er jo ikke akkurat noen som venter på meg hjemme, enda”, sier han og blunker, mens han snur hodet vekk fra Erika, og ser på henne istedenfor.

De ordene fyller henne med glede, det er godt å se at noen legger merke til henne, og ikke bare Erika med det korte skjørtet og kløften for å vise frem de falske puppene sine. Dagen går videre som alle andre dager frem til klokken tikker fire, men like før hun skal skru av PC-en kommer det inn en mail fra Kim, der det står: ”Hei, jeg skulle gjerne ha kommet bort å si ha det, men Erika holder meg igjen her inne. Men ha en fin treningsøkt og ser frem til å se deg i morgen”. Hun blir satt ut men utrolig glad for at han gir henne denne oppmerksomheten, hun forter seg å svare: ”Hei, jeg skjønner hvordan du har det, men takk for den koselige beskjeden. Jeg gleder meg til å se deg i morgen også”. Hun logger av og tusler ut døren fra jobben, og ut i kulden. Som alltid klarer hun ikke å gi slipp på Kim, selv når hun skifter i garderoben på treningssenteret tenker hun på ham. Mens hun trener ser hun på guttene som trener i trange singletter, og syntes de selv er guds gave til kvinnen. Ingen av dem er i nærheten av Kim. Etter hun er ferdig med å stå i dusjen, kommer hun på at hun har glemt noen viktige papirer på jobben.

Hun forter seg med å bli ferdig slik at hun får hentet papirene og kommet seg hjem. Når hun kjører inn på parkeringen ser hun at bilene til Kim og Erika fortsatt står parkert på jobben, ”Huff stakkars Kim”, tenker hun mens hun går mot døren og låser seg inn. Hun går mot papirene og plukker dem opp, men hun syntes at det er så stille på jobben. Hun bestemmer seg for å gå inn der Kim og Erika har kontor, hun har en merkelig følelse inni seg, akkurat som om noe er galt. Hun går stille og rolig nedover gangen, til hun kommer frem til kontoret til Erika, der ser hun det hun fryktet. Erika henger rundt halsen på Kim og kysser han, ”Nei, Kim, hva er det du gjør”, tenker hun for seg selv. Kim tar tak i hoftene til Erika og løfter henne opp med de sterke armene sine, han setter henne på kontorpulten og fortsetter med å kysse henne. Han drar håret til Erika vekk fra nakken og kysser henne ømt og rolig i nakken. Erika gir fra seg små stønnelyder og gir klare tegn til at han skal fortsette, mens hun begynner å kneppe opp skjorten til Kim.

”Hva om mannen din viste hva du gjør”, hadde hun lyst til skrike ut, men hun fant seg fasinert av å se på de to. Erika får av skjorta til Kim, ikke bare har han flotte muskler, men han er flere tatoveringer som gjør han mer spennende. Han legger Erika på ryggen og begynner å kneppe opp blusen hennes, mens han kysser henne nedover nakken og magen. Erika låser lårene sine rundt hoftene hans og trekker ham inntil henne. Hun strekker seg opp å kysser han på nytt, men plutselig dytter hun han bakover. Kim blir overrasket av hva hun gjør. Hun reiser seg opp og går mot ham, men så setter hun seg ned på kne foran han og begynner å kneppe opp dressbuksen hans rolig. Hun drar ned buksen hans til anklene og starter å kysse han utenpå bokseren, man kan klart se at Kim liker det. Det er en kul som bare blir større og større i bokseren.

Erika drar den litt ned og kysser han på festet til den store og harde kjærligheten hans, noe som gjør den enda større og hardere. Erika tar av han bokseren og griper fatt i han, hun lar tungen sin leke rolig med tuppen på kjærligheten mens hun ser han i øynene. Rolig og forsiktig lar hun den skli lengre og lengre inn i den myke og varme munnen hennes. Kim stønner og puster dypt inn, mens Erika tilfredsstiller han. Plutselig sier Erika ” Kim, du er flink gutt i dag, og så stor du er. Det føles så deilig, men dette er det eneste du får i dag. Jeg skal gjøre meg ferdig, men du må gjøre deg fortjent før du får gledene av å kjenne innsiden av den bløte og fløyelsmyke esken min”.

Kim smiler, men sier ingen ting. Erika tar den store kjærligheten hans i munnen igjen og fortsetter med å bevege hodet opp og ned langs den lange stammen. Kim sier med en skjelvende stemme ”Erika, jeg klarer ikke å holde igjen lenger”. ”Det går bra, bare kommer når du vil”, svarer hun. Like før Kim kommer tar Erika ham ut av munnen sin og stryker hendene sine opp og ned den lange og store kjærligheten hans. Han klarer ikke å holde igjen og den herlige saften hans kommer på Erika. Hun blir truffet i ansiktet, på brystene og best av alt, i munnen. Erika slikker seg rundt munnen, mens hun sier ”Så flink du er Kim, du skal nok se at du får høyere lønn hvis du fortsetter å gjøre som jeg vil og sier. Men husk, dette blir vår lille hemmelighet, i morgen skal du få noe enda bedre”. Kim sto der med et ansikt som viste at han ikke følte seg helt bekvem, det var akkurat som om han ikke virket lykkelig. Brått forsto hun at Erika hadde presset Kim til å tilfredsstille henne slik at han kunne få høyere lønn.

Plutselig sier Erika ”Kim, vent litt, jeg føler meg ikke helt ferdig, jeg trenger noe mer før du får lov til reise, sett deg ned i stolen nå!”. Kim gjorde slik han fikk beskjed, Erika la se ned på pulten og begynte å ta av seg skjørtet sitt, Erika lå nå bare i underøyet på pulten. Hun begynte sakte å massere de store brystene sine, mens hun laget stønnelyder. Så sier Erika til Kim ”Ta frem staven din, jeg vil se at du leker med den mens jeg tenner deg”. Kim gjorde slik hun sa, han dro frem den store og harde staven og begynte å kose med deg selv. Det var en merkelig situasjon for henne å se på dette, men hun klarte ikke å gå vekk. Hun kunne kjenne at selv om hun var sint og skuffet, ble hun tent av å se på Kim. Hun bare måtte se på han, hun fikk vann i munnen mens hun så de store hendene hans skled rolig opp og ned staven. Den pulserte og ristet, og det eneste hun ville var å kjenne på den. Hun ville la den skli rolig opp og ned mellom hendene mens hun kysset toppen av den. Hun ville at den skulle skli inn i fløyelsesken hennes, kjenne at den pulserte inni henne.

I et par sekunder drømte hun seg helt bort, helt til hun hørte Erika stønne på nytt, Erika førte hendene ned i den sorte trusen sin mens hun vekslet mellom rolig og raske sirkelbevegelser rundt det som så ut til å være hennes lille kjærlighetsknott. Hun snudde seg plutselig rundt og stelte seg på alle fire med rompen mot Kim. Hun skled trusen sakte av seg og slikket seg på fingrene, hun begynte med føre fingrene sine inn i de bløte og saftige grotten sin mens hun bet i pulten, men så dro hun fingrene opp med den lille forbudte hulen mens hun sa ” Kim, se på meg nå, fingrene mine leker med det forbudte området, jeg vil kjenne at tungen din slikker meg der”. Kim satt der med en sjokk og sa ” Vil du at jeg skal slikke den lille grotten din?”. ”Ja, gjør det nå, jeg vil kjenne tungen din stryke over meg, jeg vil kjenne den inni meg også”.

Kim beveget seg nølende bort til henne, han lente seg frem og slikket rolig over inngangen. Det virket som om han likte det, han ble mer aktiv og beveget tungen raskere over området. ”Kjør den inn i meg!”, skrek Erika. Kim førte tungen så langt inn han klarte i den forbudte grotten. Erika skrek av nytelse og Kim tok et fast grep rundt kjærlighetsstaven sin, han var tydeligvis klar for henne, uten om å nøle tok han tak i benene til Erika og dro henne ned, la henne på magen over pulten og førte den store og harde staven inn i den lille grotten. Erika grep tak i kanten på pulten og skrek høyere en noen gang ” AAHHHH, auu, mmm ikke stopp, IKKE stopp, åhh det er så vondt, men godt samtidig. Ingen har gjort meg så lykkelig, fortere og hardere. Jeg vil, jeg vil ha”, Kim satt opp farten og viste ikke tegn til å slappe av uansett hvor mye Erika skrek. ”Nå er det min tur til å bestemte, du kommer ikke unna før jeg er ferdig. Snart skal jeg fylle deg av min herlige saft”, sa han med en røff og sexy stemme.

Selv om hun aldri hadde vært facsinert av kos med den lille, forbudte grotten, så ble hun utrolig lysten av å se på de to, selv om hun var fylt av hat for Erika. Så kjente hun en utrolig lyst inni seg til å prøve noe nytt hun begynte rolig kose med seg selv mens hun så på de to. Kun førte en finger rolig over den hennes forbudte grotte, og det føltes utrolig godt ut, der sto hun og lekte meg seg selv, mens mannen hun var forelsket i hadde seg med damen hun hatet. Så skvatt hun til da Kim sa ” Nå, nå klarer jeg ikke å holde igjen lenger”. Det var tydelig at han fylte henne opp med saften sin, når han skled ut av Erika falt han bakover i stolen helt utslitt. Erika hang over pulten og var i en annen verden mens saften til Kim rant ut av grotten hennes. Nå skjønte hun at de var ferdig, hun måtte komme seg hjem før de så henne, hun snek seg ned gangen og ut døren. Hun løp gjennom snøstormen, som hadde startet mens alt hadde foregått.

Hun var full av følelser, mens hun kastet seg inn i bilen og kjørte i full fart hjem. Når hun låste seg inn i leiligheten visste hun ikke hva kun skulle tenke eller føle. Hun satt seg ned i sofaen og tittet ut igjennom vinduet og utover alle takene som var dekket av snø. Mens hun så at snøstormen økte var det akkurat som hatet, sorgen og følelsen av svik økte inni henne. Hun skjønte plutselig at nå var det nok, nå skulle hun straffe både Kim og Erika, hvordan kunne Kim gjøre dette mot meg, og hvorfor må Erika slå klørne sine inn i alle menn. Hun visste akkurat hva hun skulle gjøre for å ta hevn.

Fortsettelse følger i del 2 - Hevnen.
Av Mr. Big.