Den frekke tvillingen - ut på tur i skjærgåden

"Jeg sprutet mer solkrem på rumpen og berørte fitteleppene hennes bakfra.. tommelen gled inn og hun stønnet tungt, med den andre hånden smurte jeg inn rumpen og rundt hullet med roterende bevegelser. Hun beveget seg og presset seg mot tommelen bak..."

Sommer og sol og godt selskap.. Jeg har tidligere skrevet om tvillingsøsteren til min kone og litt av våre hemmeligheter. Kort oppsummert, kone på besøk i annen by , jeg var ute og tok et par pils og tvillingen sendte melding i natt. "Skal vi dra ut på en øy i morgen? Bilde av M i bikini. Jeg må prøve denne. Smiley." Jeg svarte selvfølgelig ja og var klar som et egg. Jeg våknet med tidenes morgenbrød og det pep i telefonen "ser deg i båten om en time".  Det er mange fine små øyer i skjærgården og vi kastet dregg og vasset i land. Solen varmet allerede og det ble litt kaffe og frokost på teppet. "Så fint at du ville ta meg med på tur, kjipt å være alene på sånne dager."

Vi kjente på den deilige spenningen begge to, den deilge seksuelle spenningen, gleden av å vente på noe godt. Hun la ut teppet og la seg ned i den nye bikinien. Den var lyseblå, og synet var bare fantastisk! Jeg la meg på magen ved siden av henne, kuken hadde våknet til liv igjen og jeg gjorde ikke mye for å skjule den heller. Hun tok frem solkremen og gliste. "Nå skal jeg sprute på deg litt". Hun lo og sendte et par lange stråler over rygg og lår. M smurte solkremen godt utover og satt overskrevs på meg, hun dro ned badebuksen og smurte og masserte skinkene mine, og ballene fikk også litt før hun fortsatte med beina.  "Snu deg", sa hun. "Må jo smøre inn alt i dag".. Bulen visste vi begge om. Jeg snudde meg og hun hadde det kåteste blikket du kan tenke deg. Hun satte seg igjen over meg, hun gned musa mot bulen. Jeg kunne både se og lukte at hun var kåt. Bikinitrusen var våt, det lyseblå var nå mørkere. Konturene av våt, barbert mus skinte mot meg.

Hun forstatte å smøre og jeg var nær ved å komme av ren nytelse! Jeg trakk M ned til meg og snudde henne over på magen. "Din tur!" Hun var veldig enig. Jeg løsnet toppen og tok den av. "Vil ikke søle solkrem på den nye fine vet du", sa jeg og hun stønnet "mhmm" til svar. Jeg satte meg like bak de deilige skinkene hennes og smurte rygg og armer, og nøt synet. Jeg var selvfølgelig borte i brystene og hun snudde villig på seg. Jeg dro ned bikinitrusen litt og smurte den flotteste rumpen. "Jeg må nok ta av denne" sa jeg og hun stønnet og struttet med stussen..hun spredte beina og vinklene var et syn for guder! Jeg sprutet mer solkrem på rumpen og berørte fitteleppene hennes bakfra.. tommelen gled inn og hun stønnet tungt, med den andre hånden smurte jeg inn rumpen og rundt hullet med roterende bevegelser. Hun beveget seg og presset seg mot tommelen bak.. hun lirket kuken min ut nå og runket den forsiktig. "Du må knulle meg nå"...

Jeg var ikke sen å be og styrte pikken mot baken hennes, hun styrte den like inn i fitta og stønnet tungt. Jeg så kukhodet gli inn og fortsatte å bevege tommelen bak.. hun lekte med ballene mine og peste hest .."spruut inn i meg kom".. Det var på overtid så det holdt, jeg fikk tidenes utløsning og sank ned på henne som lå under meg og skalv! Hun fingret seg selv frenetisk og hun kom så det sang! Jeg snudde henne rundt og fortsatte å smøre henne inn med solkrem. Fitta var til de grader nybarbert, hoven og deilig nypult! Stemingen var like kåt enda. Jeg satte meg overskrevs med pikken ute av badebuksen. Etter litt smøring av mage og bryster begynte stemingen å stige igjen. M spredte beina og fitteleppene med en hånd og det var fantastisk deilig å se sæden min piple ut.. hun gliste og sa "jeg bruker pillen nå. Jeg har drømt om at du skulle sprute meg full"..

hun tok den ene hånden bak og lekte med sæden rundt rumpehullet. Pikken styrte jeg mot fitteleppene på ny og hun lekte med den i åpningen.. jeg stønnet. Vi stønnet og på ny styrte jeg den inn i henne. Jeg presset den helt til bunns og da kjente jeg en smurt langfinger mot rumpehullet mitt.. det var deilig! Jeg fikk tak i det ene brystet og småbet på den harde nippelen, det var nok til å sende henne ut i ny orgasme og trekningene i musa gjorde at jeg kom på ny! Pustende og glisende sa jeg -førstemann uti!