Den første gangen

Endelig skulle vi få tilbringe en hel dag, kveld og natt sammen. Våre første dater hadde vært langt over forventning, og vi hadde drevet hverandre til kanten av stupet mang en gang, - det var ingen tvil om at vi spilte ett «loosing-game». I dag ville vi bli en...

Vi hadde avtalt at jeg skulle ta toget og møte deg på stasjonen i nabobyen din, hvor vi skulle dra sammen til hytta di i marka.Jeg fikk levert barnet mitt hos barnevakten tidlig, og rushet hjem for å pakke ferdig.Togturen var bare en times tid, vi chattet på Messenger hele veien, snakk om å sette hverandre i en sinnsyk rus av forventinger og begjær.«Kommer du snart nå eller?» skrev du på Messenger, -»jeg kan høre toget tute! - nå er du her hvert øyeblikk!» Sommerfuglene var blitt til flyvende elefanter i magen min.

Jeg visste at denne spenningen vi hadde bygget opp sammen, ville bli til en total overgivelse og en søvnløs natt.Jeg dagdrømte på toget, kikket ut av vinduet og tenkte at alt det jeg så nå, det så du hver dag på vei til jobb i byen.En skikkelig fjortisfølelse av å være hinsides all fornuft tok meg.

Vi hadde bare møttes 2 ganger før, og nå visste kun min beste venninne hvor vi skulle møtes og dra på hytta di langt fra alt og alle, det er ingen mobildekning på hytta di. - Var jeg blitt splitter pine gal?!?..Det sitret i hele kroppen min etter å få kjenne armene dine rundt meg igjen, dine ømme og hengivne kyss, de store sterke hendene dine som holdt mine kinn og kysset meg så intenst så at det føltes som om bakken forsvant under meg og jeg fløy rundt i dine armer.Jeg kjente det bli liv "der nede".

Jeg så deg sitte på benken og vente da toget kom inn på statsjonen. Du hadde rukket frem tidsnok etter å ha levert dine barn hos barnevakten.Fornuften min sa meg igjen at dette er galskap, det er jo ikke en gang mobildekning på hytta..Hva gjør jeg om han ikke er den jeg tror...

Da jeg gikk av toget med en altfor stor og fullpakket sekk, så du meg med en gang, og kom med taktfaste skritt mot meg, smilende fra øre til øre. Og da vi endelig møttes i hverandres armer, holdt du  meg så tett inntil deg, så intenst og hengivent at all min tvil og fornuft ble sent langt bort.Nå var det oss, og bare oss to de neste 21 timene.

Jeg kjente at du var like spent og klar som meg, hjertet ditt dunket hardt og fort da du tok meg godt inn i armkroken din.Vi la fra oss min alt for store og fullpakkede sekk i bilen din, og kjørte for å handle.Ingen av oss klarte å holde fingre, hender eller kyss fra hverandre mens vi gikk inn i butikken.Vi fant fort ut hva vi ville ha av mat og drikke. Vi kysset, koste, klemte og holdt rundt hverandre ustanselig i butikken, folk smilte og etter ett lett lekent dask på rumpa mi var det ett barn som løp og fortalte det til moren sin « mamma – hva gjør de?» Du tok meg bare tettere inntil deg, og kysset meg mer intenst enn noensinne.Vi lo og fniste, og skyndte oss til kassa for å betale.

Fra butikken til hytta var det en god halvtime å kjøre. Vi snakket om hverdagslige ting, mens vi begge fylte opp forventingsbegrene våre, vi tok på hverandre så mye som mulig, det er ikke særlig trafikkvennlig å kline mens man kjører bil, men det var vanskelig å la være.Fremme på hytta bar vi inn baggasje, mat og drikke.Det var så idyllisk og vakkert der, ingen strøm eller innlagt vann – for ett paradis!Jeg elsket det fra første sekund. Nå hadde vi bare oss to å tenke på, vi var inkommunikative til verdenen ellers, ingen mobildekning! - Fantastisk!

Du tente opp i peisen, vi lot ikke en eneste mulighet til berøring eller kyss går i fra oss. Det var en ladet og opphisset stemning, vi visste begge to at vi veldig snart skulle gi oss hen til hverandre.Vi gikk en liten tur så du kunne vise meg ditt paradis rett ved ett vakkert tjern.Vi holdt hender, kveilet oss og dem rundt hverandre, kysset ustanselig.Du tok etter brystene mine, rumpa mi. Tok hendene dine under den tynne jakka mi, og jeg kjente dem kjærtegne min nakne hud.Mens vi sto der og så utover tjernet, tok du den andre hånden din ned mellom beina mine.Jeg gispet, jeg var våt for lenge siden. Du smilte lurt og lot så vidt en finger leke med åpningen min og med klitoris.Det var så ømt, så kontrollert og så godt! Jeg var så klar for at du skulle få utforske hele meg.

Tilbake på hytta tok du av meg ett og ett plagg, vi kledde av hverandre, mens våre kyss lekte med tunger, lepper, ører og hals. Vi gispet stadig begge to, og veien opp på hemsen var kort. Begge kledd i Evas og Adams drakt klatret vi opp den bratte stigen, det sitret og pumpet i hele kroppen, vel vitende om at du så hele kjønnet mitt da jeg klatret opp stigen foran deg.Du slang meg lekent ned på senga, kysset og kjærtegnet meg, brystene mine og den nakne kroppen min.

Munnen din lekte med ansiktet mitt, leppene mine, tungen min, brystene og brystvortene mine før du ga meg en opplevelse uten sidestykke med tungen din på klitoris og fingrene dine inni meg.Vi utforsket hver millimeter av hverandre, våre kjønn var mer enn klare, de sitret, pusten var tung, det var elskhov og pur kåtskap beyond hva jeg  noensinne har opplevd.Dine store deilige hender tok tak i hoftene mine, du førte ditt store dunkende lem inn i meg og vi smeltet sammen i endeløse stønn og ren nytelse.I 3 timer var hemsen vårt elskhovsrede, du hadde sagt den måtte innvies, og det gjorde vi så til gangs!

Vi grillet deilig enrecote til middag, matet hverandre med oliven, salat og tomater. Vi holdt ikke hender eller tunger borte fra hverandre mer enn noen få sekunder av gangen under måltidet.Så gikk vi en tur til svaberget ved tjernet, og hoppet uti uten en tråd på kroppene våre, det var iskaldt vann, men vi var så heite at varmen fikk vi tilbake umiddelbart.Tilbake på hytta tok vi frem jordbær og sjokolade. Vi spiste, kysset og kjærtegnet hverandre.Vi la oss på sofaen nakne, kjente mer på hverandre, kjærtegn og kyss var uendelige mange og intense, vi elsket uavbrutt hele kvelden og natten igjennom.

Vi lå tett omslynget hele natten i sengen, tettere enn tett inntil , - vi kunne liksom ikke komme nærme nok hverandre. Du bragte meg til høyder jeg ikke ante eksisterte. Aldri har jeg hatt slike vidunderlige orgasmer som du ga meg denne dagen, kvelden og natten. Vi kom igjen og igjen, og sank sammen i en deilig haug av svette, sitrende nyknulla  kropper som bare ville ha mer.Søvn var oppskrytt, en gang på morgenen måtte vi på do, vi gikk sammen ut av hytta til doen.Etter dobesøket, la du meg lekent over benken på utsiden av hytta, du førte ditt stive pulserende lem dypt inn i meg, og fikk oss begge i en sinnsyk deilig unison orgasme.

Vi spiste frokost, fremdeles med hender og kyss og kjærtegn all over hverandre.Så måtte vi reise tilbake til byen hvor du bor.

Disse 21 timene vil aldri bli glemt!