Den beste fredagen

Fredag er en av de beste dagene i uka, jeg og min mann satt og så på en film. Jeg satt i hans armkrok og han holdt sin hånd på mitt bryst, jeg satt selv og strøk han på låret. Jeg merket at han ble utrolig pirret så jeg forsatte å stryke han over den deilige kuken hans. Jeg kjendte den ble hard og stiv så jeg kneppet opp buksene hans og dyttet dem og bokseren forsiktig ned. Jeg begynte å runke han rolig og han ble mer og mer kåt. Etter en liten stund løftet han meg opp på fanget han og dro av meg t-skjorta. han kysset meg ned på halsen og på brystkassen, han kneppet opp bhen min raskt og begynte å kysse mine bryster. jeg pustet tungt og nøyt alt.

Han la meg ned på sofaen og kysset meg ned til bukse kanten, jeg merket at jeg ble mer å mer våt og klitoris dunket omtrent i buksene mine. Han kneppet opp buksen og dro både buksen og trusen av samtidig, jeg kjendte pusten hans mot musa mi. Jeg var så spreng kåt og klarte ikke vente lengere så jeg ropte:"hva er det du venter på?" han begynte å slikke meg rolig men intenst og jeg merket jeg ville ha ham mer og mer, han slikket meg fortere og forter og jeg ble mer og mer opphisset.

Jeg måtte ha ham nå! Jeg dro min manns hode vekk fra fitta mi og sa jeg må ha deg nå! han smilte lurt og ertet meg litt ved å bare kni kuken intill den våte musa mi. Da han førte inn den harde kuken sin ble jeg utrolig ivri, han tok den først sakte ut og inn før han økte og økte og økte farten. Jeg ble så utrolig kåt og pustet enda tyngere og fortere og fortere.

Da jeg begynnte å stønne merket jeg han trykket den hardere og hardere inn. Jeg fikk en ekstrem orgasme som bare varte og varte. Jeg stønnet høyere og høyere, det var himmelsk jeg merket han var på nippe til å komme han også så vi byttet stilling, jeg la meg på toppen og jeg merket han strammet alle musklene å begynte å stønne han også.

Vi begge stønnet og stønnet og orgasmen var så ekstrem. Da vi begge hadde kommet lå vi bare der. Det var den beste fredagen hitill.