Datekveld

«Hun klarte ikke å ligge i ro, så kåt var hun. Jeg åpnet nattbordskuffen min, og dro frem et bondagetau i silke, som jeg knyttet hardt rundt både hender og føtter(...)»

”Kommer du?” Det glimtet i de smaragdgrønne øynene hennes, og hun viste med hele seg at ordspillet var gjennomtenkt. Jeg måtte smile. Kvelden var tydeligvis bare så vidt begynt. Hun hadde kledd seg i en tynn, delvis gjennomsiktig bluse, og svarte tettsittende bukser.

Gjennom det lette stoffet i blusen, skimtet jeg en lekker blonde-BH, og da jeg omsider hadde klart å rive løs øynene mine, ble jeg møtt med et lekent smil og et utfordrende blikk. Vi hadde nettopp inntatt et bedre måltid, og drukket nesten to flasker med en forførende og deilig vin. Jeg kjente så smått virkningen av den, og hun viste tydelig at hun også gjorde det.

Jeg bøyde meg frem og kysset henne sakte oppover halsen, og hun la hodet bakover og stønnet lett. Før jeg nådde munnen hennes, hadde hun dyttet meg litt bakover med en finger midt på brystkassen min.

“Jeg har noe jeg vil vise deg”, fortsatte hun,
og åpnet sakte den øverste knappen i blusen sin.

”Noe nytt og frekt”. Jeg gispet lett, og kjente en sugende følelse i magen som raskt spredte seg nedover til skrittet og gjorde pikken hard på brøkdelen av et sekund. Så sterk effekt hadde den enkle bevegelsen og de få ordene hatt, at jeg måtte støtte meg til bordet når jeg reiste meg på skjelvende ben. Hun lot blikket gli søkende nedover kroppen min, og stoppet opp ved den svulmende bulen i buksen. Så snudde hun, og gikk rolig av gårde mens jeg fulgte etter.

Inne på soverommet, dro hun meg raskt inntil seg og kysset meg så hardt og intenst at jeg ble andpusten og kjente det banke i kjønnet mitt, som nå var så hardt at det nærmest gjorde vondt. Hun løsnet noen knapper til i blusen, og dro den sakte over hodet.

Med lette bevegelser fikk hun hektet av BH-en
og slapp brystene ut. De var store og bløte,
med knallharde nipler.

Et lite stønn unnslapp leppene mine, før jeg lot ansiktet mitt begraves mellom dem, og begynte å kysse og småbite. Jeg merket at jeg var svimmel, men var usikker på om det var vinen som for alvor hadde begynt å virke, eller om det rett og slett bare var på grunn av den intense erotiske stemningen som rommet nå lå innhyllet i.

Et par stille klynk rev meg ut av tankene igjen, idet jeg kjente de grådige fingrene hennes dra av meg skjorten. Hun hadde skrudd opp tempoet, og dyttet meg baklengs ned på sengen. Uten problemer løsnet hun beltet, og dro buksen rett av meg. Pikken stod som en jernstav til værs, og hun klarte ikke å la være å slikke raskt over det lilla pikkhodet før hun fortsatte med sin egen bukse.

Den glattbarberte fitten hennes gjorde meg om mulig enda kåtere, og jeg klarte bare med største anstrengelse å ikke kaste meg over henne. Jeg prøvde å dra henne oppå meg. Jeg lengtet etter å kjenne den trange, klissvåte fitten hennes tre seg nedover pikken min, og se de deilige puppene danse mens hun red meg i galopp mot orgasmelandet. Men hun ristet på hodet, og blunket lurt til meg. ”Ikke enda”, hvisket hun, før hun bøyde seg ned ved siden av sengen og dro frem en liten, mørkelilla fløyelspose.

Jeg kunne se opphisselsen hennes i det lett tilslørede blikket,
og det tente meg enda mer.

”Lukk øynene” kommanderte hun, og jeg lystret uten å nøle. I løpet av få sekunder hadde hun knyttet et blindfold over øynene mine. Stoffet kjentes kaldt mot huden min, og det var pirrende å ikke kunne se hva hun deretter dro frem fra posen. Jeg kjente at hun rørte pikken min med noe. Så spente jeg hele kroppen, og stønnet høylytt idet hun tredde noe nedover det hamrende lemmet mitt.

Hadde jeg ikke visst at hun satt ved siden av meg i sengen, hadde jeg trodd det var hun som hadde begynt å ri meg. Først sakte, så raskere og raskere. Jeg kjente en sitrende følelse spre seg fra pungen opp i magen, deretter oppover i kroppen og nedover i føttene. Det gikk raskere og raskere, og ble deiligere og deiligere. Jeg bremset med alt jeg hadde, uten noen nytte.

I et rasende tempo kjente jeg den mest eksplosive orgasmen jeg kunne huske bygge seg opp, og jeg ble slynget ut på noe som kjentes som en uendelig bølge som kastet kroppen min frem og tilbake i evigheter, og pikken pumpet ut enorme mengder sæd som så rant ned i skrittet mitt igjen. Den varmende og sitrende følelsen fortsatte å bølge i meg mens hun roet ned galoppen.

Det gikk plutselig opp for meg at jeg fremdeles hikstet og stønnet om hverandre, og jeg kunne høre henne le hest mens hun frigjorde pikken min helt, og sugde den ren. Blindfoldet ble fjernet, og jeg fikk se henne igjen. Øynene hennes var mørkegrønne og fylt med et begjær jeg ikke hadde sett der tidligere, og halsen hennes og de struttende brystene var rødflekket av opphisselse.

Jeg kunne ikke noe for det. Jeg måtte se hva det var som hadde sendt meg så til de grader hardt inn i paradiset. En fleshlight lå fremdeles og dryppet på nattbordet hennes, og var selve beviset på at det – tross alt – ikke var hun som hadde ridd meg til himmels. Tilfreds satte jeg meg opp i sengen, og tok tak i henne.

Jeg flyttet blindfoldet fra mitt eget hode og over på hennes, før jeg dyttet henne ned på rygg, dro armene rett ut til siden og spredte beina hennes så langt det gikk. Det glinset i fittesaft og kåthet i det glatte kjønnet hennes, og før jeg klarte å fortsette med overraskelsen jeg hadde planlagt for henne, måtte jeg smake.

Jeg blåste kilende lett på henne for å advare henne om at noe var på vei, før jeg lot tungen gli raskt opp og ned i sprekken. Hun vred på seg og stønnet høylytt, og jeg skjønte at jeg ikke kunne vente lenger. Hun klarte ikke å ligge i ro, så kåt var hun. Jeg åpnet nattbordskuffen min, og dro frem et bondagetau i silke, som jeg knyttet hardt rundt både hender og føtter, og surret deretter godt rundt sengen slik at hun ikke klarte å rikke seg.

Hun gispet overrasket, og jeg begravde ansiktet mitt dypt mellom beina hennes igjen til hun var helt ytterst på kanten til å renne over. Hun jamret høylytt, og jeg kjente små skjelvinger gå gjennom kroppen hennes i takt med klynkene hun lot slippe ut, og jeg skjønte at det nå var på tide å hente frem det nyeste tilskuddet til leketøyskuffen.

Jeg trakk meg brått ut fra den innsjøen underlivet hennes hadde blitt, og måtte bruke et øyeblikk på å hente meg inn igjen. Duften og smaken av fitten hennes, forsterket av alkoholen i vinen, gjorde meg så beruset at det svimlet for meg, og jeg kjente en velkjent dunking fra underlivet, idet pikken min sakte, men sikkert begynte å reise seg igjen.

Jeg åpnet skuffen på ny,
og trakk frem en burgunderrød Womanizer Duo,
som jeg lenge hadde gledet meg til å teste ut.

Silikonet kjentes mykt mot hendene mine, og selv om det var langt fra nødvendig, valgte jeg å smøre den inn med litt glidemiddel for å være sikker på at turen ble behagelig. Jeg stoppet opp og kikket ned på henne. Hun lå fortsatt og hev etter pusten, og hun hadde begynt å tigge om at jeg måtte fortsette. Hun var rødflammet over hele brystet nå, og det rant svetteperler fra pannen hennes nedover det myke stoffet som forhindret henne fra å se hva jeg gjorde.

For å erte henne litt ekstra, hentet jeg frem en liten dråpe med orgasmekrem og smurte raskt på klitten hennes, som svulmet enda mer opp og jeg merket at åndedrettet hennes ble raskere igjen. Jeg smilte fornøyd med meg selv, og forsynte meg med en liten porsjon selv også, før jeg igjen kunne fokusere på den dype grotten hennes.

Jeg førte den ene enden raskt inn i henne, og sørget for at klitten ble dekket godt av riktig del av leketøyet. Jeg slo den på, og gikk rett til høyeste styrke. Kroppen hennes løftet seg alt det tauene tillot, og hun lå i bue på sengen og ropte.

Jeg kunne formelig se orgasmene skylle gjennom henne, først en gang, så to ganger, så tre – og fire, og fem.

Hun ristet i vellyst og nytelse, og hele kroppen hennes nærmest lyste av erotikk og opphisselse, idet orgasme nummer sju tok fatt i henne og slynget henne ut i verdensrommet, der hun fløt på en sky av
rent velbehag som dysset kroppen hennes behagelig ned igjen i sengen der jeg endelig slapp henne fri fra både Womanizer, tau og blindfold.

Hun ble liggende med et lurt, lite smil og fnise ukontrollert for seg selv, før hun etter noen minutter klarte å åpne øynene og sukke fornøyd mot meg. Men helt ferdige var vi likevel ikke. Hun smattet glad når hun så den oppsvulmede og stive pikken min, og heiste seg opp på alle fire, med rumpen høyt i været. Jeg lot meg ikke be to ganger, og entret henne hardt og brutalt.

Hun var våt og varm, og jeg kunne fremdeles kjenne lette, små orgasmesammentrekninger dunke gjennom fitten hennes mens jeg støtet inn og ut så fort jeg klarte. Hun stønnet hver gang jeg bunnet henne, og jeg hørte på måten hun pustet på at hun klatret mye raskere enn jeg gjorde. Igjen ropte hun høyt, og jeg ble presset ut av henne idet hun sprutet i en orgasme så sterk at et jeg i et øyeblikk var sikker på at hun svimte av.

Så snudde hun seg sakte rundt, tok hardt grep rundt pikken min, la leppene bestemt rundt hodet og begynte å suge og runke meg så taktfast og bestemt at jeg for andre gang i løpet av kort tid, ble kastet ut av kroppen min og seilte av gårde på en bølge av ekstatisk nytelse. Jeg falt sammen over henne, og vi ble liggende i armene hverandres mens vi begge smilte og pustet tungt i kor.

Der ble vi liggende og kjenne på tilfredsheten og velbehaget som fremdeles herjet svakt i kroppene våre. Det gikk ikke lang tid før vi sovnet. Men før vi sovnet, var vi begge skjønt enige om at ikke skulle bli lenge til neste gang vi skulle kose oss med berusende vin, god mat og overraske hverandre med nye innkjøp.

En siste gang snek jeg meg til et blikk på min nydelige kone. De røde flammene som hadde omkranset brystene hennes, var begynt å blekne, og de duvet svakt der de lå innrammet av det lange, mørkeblonde håret hennes. Pusten gikk roligere, knoppene fremst på brystene var mykere og leppene formet et lite smil. Jeg måtte smile, jeg også. Jeg gledet meg allerede til neste date.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse lignende erotiske novellene: