bootycall | Kondomeriet

bootycall

Jeg satt hjemme i sofaen, kunne ikke tenke på noe annet enn HAN!

Jeg satt hjemme i sofaen, kunne ikke tenke på noe annet enn HAN! På den store saftige kuken hans, mot den våte fitta mi. Jeg kjente jeg ble kåtere og kåtere, sendte han en melding med teksten "Jeg trenger deg inni meg nå!". Fikk svar tilbake at han var hjemme hos meg om 20 minutter og at jeg måtte gjøre meg klar. Det måtte ha vært de lengste 20 minuttene i mitt liv. Jeg sto og så ut av vinduet, og endelig svinget bilen hans inn på parkeringsplassen. Han var bare så utrolig deilig at jeg kjente jeg ble våt bare av å tenke på hva jeg kom til å få servert ikveld.

Han kom inn døra, og før han fikk tatt av seg skoene dro jeg han med meg inn på soverommet. Dyttet han ned på senga og begynte og kysse han. Han tok rundt meg med de muskuløse armene hans. Skøv han bort mens jeg tok noen steg bak, begynte og kle av meg. Når jeg sto der uten noen klær reiste han seg. Han tok på meg. Han tok tak i de fyldige brystene mine, tok tak i hodet mitt og kysset meg hardt og lenge. Jeg begynte til slutt og kle av han. Begynte med t-skjorten og jobbet meg nedover den perfekte kroppen hans. Da jeg kom ned til buksen hans, så jeg at han allerede var begynt og bli stiv. Jeg viste at jeg må suge han NÅ! Tok av han buksen, satte meg ned på kne mens jeg tok den store saftige kuken hans i hånden min og begynte og runke han forsiktig. Jeg kjente jeg ble våtere og våtere og klarte ikke vente mer. Jeg begynte og suge han, det var så godt og kjenne han inni munnen min der han vokste enda mer. Jeg tok hele han inn i munnen min og sugde han til jeg ikke klarte og puste mer. Han tok tak i hode mitt og begynte og skyve det enda mer ned over kuken hans mens han stønnet. Jeg viste at han likte dette.

Jeg reiste meg opp og begynte og kysse han på halsen, han tok tak i meg og beordret meg til og legge meg ned på senga. Han begynte og fingre meg, bare følelsen av å ha han inni meg fikk meg nesten til og komme. Han la hodet sitt mellom fotene mine og begynte og slikke meg. Det var ingen som hadde klart og tilfredstille meg slik som han klarte. Jeg var på tur til og komme og det visste han. Han stoppet opp og sa han ville ha meg på alle fire framfor han. Jeg gjorde som han sa, for jeg visste hva som kom til og skje nå. Han tok tak i hoftene mine og førte kuken sin så langt han klarte inn i musa mi og begynte å øke tempoet. Jeg stønnet høyt og hørte han likte dette like mye som meg. Jeg var så nør ved og komme. Han stoppet opp igjen... han tok en finger og begynte og massere rumpehullet mitt før han stakk en finger forsiktig inn. Han tok igjen tak i hoftene mine i et fast grep og førte kuken sin sakte inn i rumpa mi. Jeg skrek ut i nytelse.

Han fortsatte, fortere og fortere og jeg kjente jeg var på tur til og komme. "Hardere" "fortere" skrek jeg ut, og da kjente jeg en orgasme dvele inni meg som gikk helt ut i fingerspissene mine, og jeg kjente han fylte meg opp og han kom samtidig som meg. Vi datt sammen begge to og ble liggende i stillhet, bare den tunge pusten vår som fylte rommet. Han reiste seg opp, begynte og kle på seg. Da han var fult påkledd bøyde han seg over meg og hvisket "kl 20 imorgen hos meg, fitta di skal skrike etter mer når jeg er ferdig med deg". Jeg smilte, kysset han og sa "jeg vill ikke være noe annet sted imorgen. Han reiste seg og gikk ut, jeg hørte bilen hans kjøre av sted. Jeg lå der og smilte, og tenkte på hvilke planer han hadde for imorgen.