Båtturen | Kondomeriet

Båtturen

«Han måtte bytte på hvilken hånd han hadde på hvilken jente, og båten fikk kjøre på laveste fart så han ikke kjørte på land noe sted»

Den lille svippturen med båten ble ikke helt som han hadde tenkt seg, men han klagde ikke, for to minutter siden hadde han hatt to våte, nakne jenter i båten. Synd de kledde på seg igjen, men siden da hadde badet i undertøyet før han utfordret dem, lattermildt selvfølgelig, til nakenbading, hadde de ikke undertøy på seg. Det var jo klissvått og de ville bli syke. Ikke at klærne skulte så mye, Lill hadde noe som måtte være verdens korteste kjole og Susann hadde bare tredd på seg den lange, halvgjennomsiktige toppen, de hadde tråkket over buksene hannes på vei opp i båten, så de var gjennomvåte de også.

Han flørtet litt med dem begge, de flørtet igjen og sendte hverandre et blikk eller to han måtte smile av, de så ut til å lagt merke til blikkene han sendte dem når de badet, selvom han hadde prøvd å skjule det ved hjelp av solbrillene. Jentene smilte til hverandre før Lill satte seg opp over rattet på båten, med et bein på hver side av rattet og Susann satte seg på sete ryggen hans, med et bein på hver side av hoftene hans. Han kjente Susanns nakne lår mot sidene av ryggen og visste at hvis han bare så 1 mm nedover så han rett på det blottlagte underlivet til Lill. Pulsen hans økte, han måtte se, han måtte røre, men han gjorde alt for å besinne seg, de var jo venner. Men jentene var to, og de så, og de tok på, de strøk ham over det nakne brystet, de førte hendene hans fremover og bakover og utfordret han med blikk og kroppsspråk til han ga etter.

Hendene hans fant nakne lår, pupper uten BH, og han strøk, klemte og masserte. Han måtte bytte på hvilken hånd han hadde på hvilken jente, og båten fikk kjøre på laveste fart så han ikke kjørte på land noe sted. Han merket fort at jentene likte det han gjorde, for han hadde plutselig fire hender over hele seg, og Lill hadde begynt å stønne. Hendene hans fant to våte fitter samtidig, jentene spredde beina mer som i refleks og Lill hadde fått opp buksene hans med den ene hånda og var nå på god vei ned i bokseren med den. Fingrene hans jobbet med klitorisene til begge jentene, mens Lill runket og strøk han på pikken og Susann kysset og småbet han, akkurat på de stedene han likte.

Jentene stønnet nesten i kor, han kjente at Susann nærmet seg orgamse da hun slapp han og bare lente seg bakover, så han stakk to fingre inn i henne mens han brukte tommelen på klitoris til han kjente sammentrekingene hennes. Lill var nok ikke langt unna hun heller, men så ringte mobilen, Susann måtte hjem... De kjørte til land og møtte, David, sjåføren til Susann som om ingenting hadde skjedd, han måtte riktignok stupe uti en tur selv for å roe seg ned og for å pikken til å slutte å stå, men begge jentenehadde tatt seg sammen og smilte og lo som ikke noe. Han gliste for seg selv. Susann og David kjørte, David skulle riktignok komme rett tilbake, men for en halvtimes tid var Lill og han alene.

Hun hadde satt på seg tørre bukser, men hadde fortsatt ikke undertøy. Han måtte bare fortsette, han satt seg bak henne i sofaen og smøg fingerene mellom beina hennes. Først på utsiden av buksa, så åpnet han glidelåsen og gled på innsiden. Gang på gang fingret han henne nesten til orgasme, han kilte klitoris, han kjørte fingerene ut og inn mens han hvisket i øret hennes "hadde det ikke vært god med noe stort og hardt mellom beina nå". Rett før hun kom ga han seg, gang på gang. Tilslutt ble hun nesten sint, men aller mest frustret. de hadde jo alltid sagt at de aldri skulle ha sex med hverandre pga vennskapet, men han kunne i det minste bruke fingrene til hun kom. Han bare gliste, og satte seg opp når David kom tilbake.

Hun klarte så vidt å ta seg sammen, fortsatt liggene med ryggen mot han, mellom beina hans i sofaen. De satt og så på film, og siden David satt med ryggen halvveis mot dem benyttet han enhver sjanse til å røre litt ved henne, han holdt henne våt og varm i nesten tre kvarter før David sa god natt. David hadde knapt lukket døren før han hadde hånda nede i buksa hennes, han la henne helt over seg, forsatt med ryggen mot hans brystkasse og fant punktet hennes, på dette stadiet var hun allerede så våt og kåt at hver minste berøring på fitta hennes hadde effekt. Hun stønnet, pusten var bare små hiv og hun spredde beina mer og mer, men forsatt hadde hun buksene på.

Han fortsatte å hviske henne i øret om hvordan han skulle kjøre den harde pikken sin i den våte fitta han bare hun tok av seg buksene. Hver gang hun nærmet seg orgasme sluttet han akkurat lenge nok til å utsette den, tilslutt rev hun nesten av seg buksene sine og han var like kjapp med sine egne. Fortsatt med henne på rygg over ham kjørte han pikken i henne, hardt, mens fingerene masserte klitoris så hun mer stønnet enn pustet, han kjørte i henne hardere og hardere, masserte klitorisen raskere og raskere til han kjente at hun kom, da kom de sammen i et fyrverkeri av en orgamse.

Slappe lå de ved siden av hverandre før de smilte litt, dro på seg buksene og tok en røyk. "Dette blir mellom oss" sa han, "Selvfølgelig" sa Lill og smilte litt. Et kvarter senere sa de god natt, og han tenkte "Dette kan være starten på en fantastisk sommer"