Bare se -ikke røre | Kondomeriet

Bare se -ikke røre

M & M er eneggede og ja veldig like men allikevel litt ulike- den ene hyggelig & søt som jeg falt for og den andre litt frekkere utgave.

Noen ganger er det best å bare se og tenke og ikke gjøre mer med det- som regel er det det smarteste. Spesielt dersom det er tvillingsøsteren til kjæresten din.. MEN- det er ikke lett- spesielt ikke når tonen er god.. M & M er eneggede og ja veldig like men allikevel litt ulike- den ene hyggelig & søt som jeg falt for og den andre litt frekkere utgave. Alltid litt frekkere- både i kles stil og språk- hun kunne vippe meg fra praktiske greier til kåte tanker på null komma svisj og det visste hun og likte å leke med. Men hun hadde balansen når søsteren var til stede, hårfint.

Hun flyttet til egen leilghet og trengte hjelp til handy greier- jeg skulle være med noen kvelder slik at det var klart før innflytting- det var kun en gammel sofa i leiligheten eller var alt tomt- badet var fint- resten måtte males. Maling- hvordan i all verden kan maling være interessant? Vel jeg har nå bedre male erfaring enn tidligere.. Vi skulle male som f i 2 kvelder- gulv > vegger & tak- august er varmt- veldig- derfor blir det mindre klær på når en maler, check. Hun hadde kun topp og kort tigths på- jeg jobbet i malingsflekket fotballshort og bar overkropp. Tak & vegger gikk fint- vi malte hvert vårt rom ropte til hverandre & sang til radioens glade toner.

Jeg sendte henne lange blikk når hun var i synsfeltet og hun hadde mange kommentarer til shortsen min når jeg var i stigen- hun kunne virkelig få fart på tankene. Kuken banket ofte og godt i shortsen - og jeg så at de deilige niplene hennes av og til var veldig veldig godt synlige. Kom og hjelp meg med gulvet ropte til meg, jeg gikk ned av stigen og inn til henne. Der stod hun på alle fire og struttet med den deilige stussen mot meg- uten klær! wow sa jeg og fikk liret av meg : er det den som trenger hjelp eller du? Bare se på sa hun.. ta av deg shortsen, jeg vil se hvor godt du liker det du ser. Jeg var ikke sen om å be- hun fulgte meg med blikket og det formelig lyste av øynene hennes- hun var like kåt som meg.

Ååhh den var god å hard- godt at den fikk slippe ut nå sa hun med slørete blikk. Hun tok på de deilige brystene sine med malingsflekkede hender og knadde dem og knep brystvortene- jeg tok godt tak rundt kuken og runket rolig mot henne.. Bare se stønnet hun og jeg hm hmm et som svar.. hun snudde baken mot meg og struttet stussen slik at rumpeballer og våte deilige fittelepper gled fra hverandre. Vi stønnes begge to og pulsen steg- hun begynte å gni fingre mot den våte fitta og med rolige roterende bevegelser smørte hun safter utover og bakover.. jeg kunne kjenne den deilige duften og satte meg på kne bak henne.. bare se.. stønnet hun med skjelvende stemme..

Kuken kunne umulig bli hardere og jeg var helt hypnotisert- det var nesten som i en transe- jeg bøyde meg nærmere og pustet rolig mot rumpen hennes- like over hvor fingrene hennes holdt på.. hun skalv litt og stønnet.. baare se..hun lot langefinger og ringfinger skli inn i fitteåpningen. Hun økte takten og stønnet hardere.. jeg var nærmere og blåste rolig mot rumpehullet som trakk seg sammen i takt med bevegelsene hennes.. hun stønnet og lot fingrene sveipe over rumpehullet med våte deilige safter.. jeg var nå så nær at jeg kunne kjenne varmen hennes... hun lot fingre gli inn og stønnet veldig veldig tungt og begynte å lage jaahh hmmjaa lyder samtidig som kroppen begynte å skjelve.

Jeg lot tungen sveipe over rumpeballene og lekte meg nedover mot rumpehullet.. hun presset seg bakover og styrte rumpehullet mot tungen min.. det var fantastisk å kjenne tungespissen gli litt innenfor .. hun kom... og kom igjen -hun kom voldsomt og var fremdeles i rykninger når hun kommanderte meg til å sprute utover baken hennes. Det var de lengste strålene jeg noen gang har sendt av gårde- mange lange stråler med varm og klissete sæd. Hun stod enda på alle fire og smurte sæden utover- pesende og stønnende lot hun en finger med sæd presse inn i rumpen mens den andre hånden masserte fitta frenetisk til hun skalv på ny og sank sammen- pesende, svett og stønnende.. smilende..