Badstua

Midnattssola hang så vidt over horisonten. Vi var bare å ute og luftet oss etter noen minutter i badstua. Hele den kvelden hadde vært litt anspent, sikkert fordi vi hadde diskutert litt tidligere på dagen.. Men etter noen minutters luftetur, så gikk vi inn i badstua igjen. Vi satt ikke helt inntil vær andre, jeg kikket bort på henne. Hun var nydelig, der hun satt. Jeg kunne ikke tenke på annet enn å se henne uten bikinien akkurat nå.

Svetten rant nedover kroppen hennes, hun var så fin. Jeg kjente jeg ble hard, jeg så diskret bort på henne igjen. Jeg tok forsiktig tak i henne og begynte å dra henne mot meg. Så plutselig satt hun der, inntil meg og begynte å kle av seg. Niplene hennes var harde, og rosa. Jeg begynte å kose med puppene hennes. De er ikke verdens største, men uten tvil de vakreste! Tungen min gled inn i munnen hennes, jeg kysset henne som aldri før. Jeg kysset rundt omkring på halsen hennes.

Jeg jobbet meg ned mot puppene hennes. Jeg lot tungen streife omkring på brystene hennes, mens fingrene sakte nærmet seg den våte fitta hennes. hun var så våt, jeg lot fingrene skli inni henne mens jeg gjorde et forsøk på å massere klitorrisen hennes med tommelen. Hun stønnet, og nøt vær minste lille bevegelse. Jeg sluttet etter vært å suge på brystene hennes, men jeg kjente stadig at pikken min vokste. Den ble bare større og større, og når hun tok tak i den så var den hardere enn noen gang!

Hun runket meg, hun lot den lille handen hennes gli over Pikken min. Hun hadde lyst på den. Hun var så vakker der hun satt foran meg! Jeg kjente at ho bare ble våtere og våtere mens fingrene mine gled ut å inn av henne. Bikini trusa hennes plaget meg litt, så jeg dro den av. Kanskje ikke på den mest elegante måten, men etter jeg hadde kastet den vekk så putta jeg den stive kuken min inn i henne. Jeg sto på kne foran henne, mens jeg førte kuken min ut og inn av henne. Hun satt der og tok seg selv på klitoris og stønnet bare høyere å høyere! Jeg holdt begge hendene på rompa hennes mens jeg kysset henne på brystene og halsen.

Noen ganger presset jeg underlivet hennes mot meg, det var så deilig å høre henne stønne høyt når jeg traff langt inne i henne. Etter noen minutter ba jeg henne stille seg på alle fire foran meg, jeg strøyk henne hardt mellom beina før jeg kjørte pikken min inn i henne igjen. Det var så godt, å stå bak henne mens jeg holdt hardt fast rundt midjen hennes. Jeg dro henne inntil meg og kjørte henne sikkelig hardt! Jeg slo henne forsiktig på rompa av og til. Jeg dro pikken min forsiktig ut av henne etter en stund. så satte hun seg på benken foran meg. Jeg så rett inn i fitta hennes, den var knall rosa!

Kjønnsleppene var store, og det var vått! Saftene nærmest rant ut av henne, jeg klarte ikke holde tunga unna. Jeg lot tunga seile over fitta hennes, jeg elsker å slikke henne. Hun vred seg av ren nytelse, hun stønnet og dro ansiktet mitt mot fitta hennes. Hun ropte navnet mitt litt småhøyt, og jeg begynte å fingre henne mens jeg slikket henne intenst. Jeg trodde det gikk for henne, men jeg tok vist feil. Så sendte hun meg bare et blikk, som sa det går bra.

Så satte hun seg på benken under, og så meg i øynene mens hun holdt kuken min mot munnen sin. Hun kysset forsiktig rundt pikken min mens hun kikket opp på meg av og til. Jeg bare elsker det blikket hun gir meg før hun begynner å suge meg. Så plutselig kjenner jeg bare tunga hennes massere kukhodet mitt, så tar hun tak rundt meg og suger kuken min. Det var så deilig, å kjenne varmen fra munnen hennes. Det var så deilig å se når hun slukte hele kuken min! Det var så deilig å se henne ha lyst på kuken min.

Til slutt så tok ho den ut av munnen og begynte å runke meg, mens hun sugde den innimellom. Det hele endte med at jeg sprutet delvis på ansiktet hennes, halsen og brystet. Et øyeblikk senere, kikket vi bort på vær andre og smilte. Vi sa ikke stort den kvelden. Det ble fort mørkt, selv om midnattssola var oppe. Så vi tente noen lys. Så sto vi og vasket vær andre i halvmørket. Den samme kvelden så sovnet vi nakne tett inntil vær andre. Den kvelden kommer jeg ikke til å glemme med det første.