Antrekk til arbeidsintervju

"Fitta er allerede våt, våt etter å ha sett på meg selv! Jeg røyser meg, fører dildoen flere ganger inn og ut, det renner av meg nå!"

Endelig var det mandag, helga gikk så utrolig sakte! Helg er noe jeg egentlig misliker, jeg er en dame med karrieren i fokus. Dermed blir helg bare oppskrytt tull, jeg vil jobbe! I dag er det endelig tid for nytt spennende arbeidsintervju, denne jobben har jeg hatt lyst på lenge og endelig ble den ledig! Markedsfører for det største kjøpesenteret i Finnmark, denne jobben var min! Jeg var godt forberedt, men helga kom, og ting gikk sakte.

I løpet av helgen har jeg sikkert sett utallige pornoklipp på nettet for å få tankene mine over på andre ting! Orgasme er min løsning, når tankene raser og jeg trenger å roe litt ned rett og slett. Men nå sitter jeg i bilen, på tur til intervjuet. Jeg innså sent i går kveld at jeg har ikke riktig antrekk til denne typen intervju. Hvordan kunne jeg være så blond? Okei, intervjuet starter ikke før 1300. Da har jeg tid til å stikke på en butikk og finne det riktige antrekket og dermed kan jeg gå rett fra butikken og rett inn på intervjuet, genialt!

Jeg parkerer bilen i kjelleren på parkeringshuset og tar rulletrappen opp til senteret! Det er pyntet til jul, koselig julemusikk og lys. Jeg liker julen, men på annen side hater jeg å ha fri så derfor satser jeg bestandig på og holde meg opptatt gjennom hele desember. Valget av butikk var enkelt, men å plukke ut riktig antrekk var ikke så enkelt. Jeg tar med meg flere antrekk og setter kursen mot prøverommene. Tiden er på min side, så jeg har god til å finne riktig antrekk!

Vel inne på prøverommet, satser jeg på å prøve en sort, litt trangere kjole. Den er veldig min stil og får meg til å se profesjonell ut, synes jeg selv. Jeg kler raskt av meg ned til undertøyet, og smetter på meg kjolen! Ser raskt at dette var riktig valg, tar opp telefon og sender ett bilde til min beste venninne for å få hennes mening. Det tar lang tid, hun svarer ikke. Hva gjør jeg nå?

Jeg må prøve noe annet, drar ned glidelåsen på siden og lar kjolen lande på gulvet. Der står jeg og ser meg selv i speilet, langt blondt hår og ett nydelig rosa undertøyssett. Dette settet får meg til å føle meg sexy. Jeg stryker meg over brystene utenpå bhen. Jeg tar av meg bhen, kanskje kjolen ser bedre ut med puppene løs? Niplene er stive, det er litt kjølig inne på prøverommet. Jeg stryker meg på magen, og lar hendene gli nedover lårene og bakover til rumpa. Av en eller annen grunn blir jeg kåt av å se på meg selv! Trusa glir jeg lett av meg, nå står jeg helt naken foran speilet og beundrer meg selv! Fitta er nybarbert, og det lukter nydelig kokos fra fuktighetskremen jeg bruker!

Jeg begynner å danse litt for meg selv der jeg står! Bak meg er det en liten benk, jeg setter meg ned på den og med ett uhell dytter jeg vesken min ned på gulvet. Ut av vesken triller den lyse rosa dildoen min, jeg kjenner jeg blir flau! Det var absolutt ikke med hensikt at den skulle være der, ikke i dag! Jeg må ha glemt å ta den ut etter jeg panikk ryddet hjemme når mamma plutselig kom på besøk. Jeg titter på meg selv i speilet igjen, kjenner at det bygger seg opp en spenning i meg. Hodet og tankene mine raser, jeg må fokusere! Tar godt grep om dildoen, sprer beina og trykker den inn i fitta!

Fitta er allerede våt, våt etter å ha sett på meg selv! Jeg røyser meg, fører dildoen flere ganger inn og ut, det renner av meg nå! Plutselig kommer det en lyd fra en dør som smeller igjen! Jeg skvetter til og bøyer meg ned for å se hva som skjer. Det har kommet en annen person i prøverommet ved siden av meg. Men jeg klarer ikke stoppe nå, kåtheten har overtaket! Jeg setter meg stille og rolig ned på benken og sprer beina alt jeg kan. Fortsetter å føre dildoen i rolige bevegelser inn og ut av fitta.

Jeg tar meg selv i å stønne lavt, men jeg klarer ikke være helt stille, det får stå sin prøve! Det blir vått på hånden min, det renner av meg! Jeg fortsetter, klyper meg i niplene mine med den ene hånden, mens den andre fører jeg dildoen med.

Det bygger seg opp raskt nært til en orgasme, jeg er redd for å hyle når jeg kommer! Tar tak i trusa mi, putter den i munnen og biter hardt over den! Orgasmen nærmer seg nå, klarer ikke holde igjen! Jeg hyler lavt, dildoen ramler i gulvet med et smell mens det renner safter fra meg på gulvet! Det er vått på gulvet og trusa mi er full av spytt etter jeg har hatt den i munnen! Bøyer meg raskt ned, ingen reaksjon fra naboen. Telefonen vibrerer, det er venninna mi! Kjolen er godkjent! Trusa er søkkvåt, jeg legger den igjen i søppelbøtta i prøverommet. Drar på meg kjolen, og haster ut av prøverommet og mot disken for å betale!

Når jeg har betalt, så spør hun i kassen “er du fornøyd med valget ditt?” “Alltid” svarer jeg med bestemt stemme og forlater butikken med hevet hode og fokusert på neste oppgave, intervjuet! I heisen på tur opp til 4. etasje hvor intervjuet skal finne sted, legger jeg merke til at noe mangler! Klærne mine, undertøyet og dildoen ligger igjen i prøverommet! Men det får vente, nå har jeg en jobb jeg skal lande først!