Andreas fra hytteturen

"Han hadde en overraskelse til meg. Han sa «slapp av», og så satte han en butt plugg med glidemiddel på mot analåpningen, og presset den inn. Jeg kjente jeg begynte å svekkes i bena, men Andreas holdt meg oppe"

Jeg har tidligere fortalt om jenteturer til Trysil. Der vi 4 venninnene endte til sengs med vær vår fra kameratgjengen på.nabohytta. Ca. 1/2 år etter hytteturen var jeg på byen med noen kollegaer. Vi hadde jobbet mye overtid og hadde bestemt oss for å feire med en tur på byen. For nå var vi endelig ferdig. Gubben hadde reist på hytta med ungene og bikkja. Linda og Jane på jobben var bedre kjent med utelivet en meg. Så de avtalte seg imellom hvor vi skulle gå. Vi ble enige om å reise på Grünerløkka, der satte vi oss på en av de kjente stedene. Vi bestilte vært vårt glass med vin og jeg kjente at jeg fant roen.

Ettersom jeg bor langt fra jobben hadde jeg booket meg inn på et hotell. Jeg fant ut at jeg hadde gått tom for røyk, så jeg gikk en tur ut for å kjøpe et par pakker. Idet jeg kom ut fra 7 eleven gikk jeg bokstavelig talt rett på Andreas fra hytteturen. Han lyste opp når han så meg, tankene mine gikk raskt tilbake til hytteturen og kjempe-pikken hans. Så jeg spurte om han hadde noen planer. Det hadde han ikke. Jeg fortalte jeg var ute med kollegaer og at han ikke kunne bli med inn dit. Han spurte hvilket hotell jeg hadde lagt meg inn på. Så kunne vi møtes på et avtalt klokkeslett. Klokken 01.30 kom jeg gående inn i foajeen på hotellet, der satt allerede Andreas og ventet. Han gikk mot heisen. Vi sto ved siden av hverandre og sa ingenting. Vi gikk inn i heisen og jeg trykket på etasjeknappen.

Andreas smilte forsiktig. Vi gikk ut og jeg viste veien til rommet. Vi kikket oss rundt før vi smatt inn på rommet. Rett etter vi kom innenfor døren begynte vi å rå-kline. Hendene utforsket hverandre og klærne forsvant plagg for plagg. Da vi var helt nakne gikk vi inn i dusjen og vasket hverandre, før vi la oss ned i dobbeltsenga. Andreas la seg på rygg, så sa han «sett deg på ansiktet mitt» Han ga meg en tungebehandling av musa som var helt fantastisk. Mykt, vått, rått og følsomt. For første gang i mitt liv kom jeg så voldsomt at jeg sprutet. Jeg var helt skjelven i hele kroppen. Så snudde jeg meg og sto på alle fire. Andreas satte den mot den plaskvåte musa mi. Den skled sakte, men sikkert inn. For en deilig følelse det var å kjenne musa bli fylt opp. Jeg sto der på alle fire og ventet på å få en finger eller to opp i rumpa. Men plutselig stoppet han opp og bøyde seg litt til siden. Han hadde en overraskelse til meg. Han sa «slapp av», og så satte han en butt plugg med glidemiddel på mot analåpningen og presset den inn. Jeg kjente jeg begynte å svekkes i bena, men Andreas holdt meg oppe.

Med pluggen i rompa, monsteret i musa og noen myke fingre lekende over klitoris, begynte det på nytt å bygge seg opp mot en orgasme. Jeg skrek ut og på nytt sprutet jeg i en fantastisk orgasme. Ikke lenge etter tømte han seg inni meg. Jeg kunne faktisk kjenne at han sprutet i meg. Han trakk den ut av meg og jeg snudde meg rundt og gapte over monsterpikken. Jeg sugde ut de siste dråpene. Så snudde Andreas meg rundt og lirket ut butt pluggen, og satte monsteret mot rompehullet. Denne gangen skled den sakte men sikkert innover, han helte mer glidekrem på staven. Det gjorde litt vondt, men jeg var fast bestemt at denne skulle inn. Han lot den gå sakte ut og inn. Jeg hadde endelig fått smaken på analsex. Elsker det rett og slett. Han pustet tyngre og han sa «nå kommer jeg i rompa de». Han trakk seg ut og vi ble liggende på magen begge to.

Vi kikket på hverandre og smilte, snakket litt om hytteturen før vi sovnet. Dagen etter hørte jeg han kledde på seg og gikk. Jeg lot som jeg sov, ville ikke prate med han. For her lå jeg igjen, øm i musa og i stussen med fryktelig dårlig samvittighet. Men følelsen i kroppen etter 2 sprutorgasmer veide nok litt tyngre. Dette var siste gangen jeg var utro mot mannen min. Jeg har møtt Andreas på kjøpesenteret i nærheten av der vi bor, men vi smiler kun diskré til hverandre. Men mannen min har fått jevnlig tilgang til rompa og han er storfornøyd.