17. Mai 2011

Det hele skjedde en stille, vakker , varm og sommerrik dag..Ja på selveste 17 mai. Min kjære og jeg var utpå å tok en titt på alle de glade og festkledde folkene som vimset rundt omkring i gatene. Vi stoppet opp litt for å kjøpe oss en is på en bensinstasjon. Vi ble der en stund, spiste opp isen og koste oss. Vi drev å små flørta med hverandre. Det endte opp med litt klining. Vi satt i hver vårs seter i bilen, og kost og tok på hverandre. Vi hadde ikke pult den morgenen. Så vi var begge kåte. Veldig kåte. Vi var begge velkledd å pene. Ble opphisset av hverandre i de nydelige klærne vi hadde på. Han hadde på seg en ola bukse, skjorte og dress jakke.

Og hu hadde på seg en svart tighst, og en utringet singlet med en genser over. Etter at isen var spist opp, og vi hadde små koset litt, så sa gutten: Å jeg er så kåt på deg, kan vi ikke finne ett sted hvor jeg kan ta deg, ute. Jo sa jeg med en lav og opphisset stemme. Jeg kunne ikke unngå å se ned i skrittet hans mens han begynte å kjøre mot et sted der vi kunne ha oss litt for oss selv.. Jeg så at det ble strammere og strammere nedi buksa hans. Å jeg kunne ikke lavære å ta på han. Jeg tok hånda forsiktig ned mot skrittet hans. Å sååå stiv han var. Jeg trodde ikke mine egene øyne. Han bøyde seg litt fram å tok meg på musa, og litt på puppa mine mens han kjørte vidre. Etter en liten stund så fant vi det perfekte sted hvor vi kunne kose oss.

Han stoppet bilen, tok av seg beltet, løsna litt på dress jakka og tok den av. Han kneppet opp den øverste knappen i skjorta si. Så begynte vi å kline, og ta masse på hverandre. Jeg var våt. Kliss våt. Jeg er så spreng kåt sa han og råklinte med meg mens han tok og knadde puppa mine. Hånda mi fant det bulende skrittet hans. Den kjempe harde, stive og klare kuken hans ville bare ut. Den ropte om hjelp. Vi klinte og koste på hverandre. Jeg kyssa han og begynte å kneppe opp skjorta hans, og han begynte å kneppe opp buksa si. Å vips så sprtatt den store, harde kuken hans ut. Jeg kunne se at boxeren som han hadde sjøvet ned på knærne var kliss våt forran der kuken hadde vært.

Jeg så på den dryppende våte kuk huet hans, og begynte å suge og slikke han. Å kom igjen a, nå må jeg bare ha deg sa han. Han kom rundt bilen på min side. Vi klinte litt, og så reiste jeg meg opp. Brettet buksa ned på knærne å bøyde meg mot bil setet. Så stakk han den giga harde kuken sin inn i den vårte dryppende fitta mi. Jeg kjente et jeg var klissvåt da han stappa inn pikken sin i meg. Å det kom gode slafsete lyder fra fitta mi. Han elsker deg. Han tok meg hardt og skikkelig. Jeg stønnet, og klarte nesten ikke å stå på beina da den digre orgasmen min kom.

Jeg ble enda våtere. Å ja jenta mi stønnet han: nå kommer jeg snart også. Så kom han. Det var den spruten som kom inni meg. Jeg ble enda våtere. Han sprutea så mye, og han var kjempe kåt. SÅ små koste vi litt. Kledde på oss, og satte oss i bilen å kjørte tilbake. Vi hadde flaks, for da vi skulle reise så kom det en bil. Vi lata som om vi lufte hunden våres.