Nyhet fra Womanizer: – Terningkast 5!

Sigrun (23) testet trykkbølger mot g-punktet med verdensnyheten Womanizer OG. –Jeg har aldri opplevd en slik orgasme. Denne overgikk all forventning, forteller hun.

Womanizer har gjort det igjen. Verdensnyheten Womanizer OG spås å bli den «neste store» av eksperter hos Kondomeriet. Og om du er fan av Womanizer og nysgjerrig på g-punktstimulering, bør Womanizer OG definitivt stå på ønskelisten denne jula.

Orgasmefremkallende trykkbølger, pirrende vibrasjoner og en ny, revolusjonerende måte å stimulere g-punket på. Alt dette og mer byr nemlig den nye g-punktvibratoren fra Womanizer på.

– Med Womanizer OG har jeg fått smaken på hva en ekte g-punktorgasme innebærer!

Det forteller produkttester Sigrun (23) som har fått en ny g-punktfavoritt i nattbordskuffen.

Artikkel-Womanizer-OG-sigrun5.jpg

Artikkel-Womanizer-OG-kjøpsknapp.jpg

– Overgikk all forventning

Womanizer OG er en g-punktvibrator litt utenom det vanlige. Sexleketøyet er det første i historien som gjør det mulig å stimulere g-punktet med Womanizer sin kjente og orgasmefremkallende trykkbølgeteknologi.

Og som om ikke det var nok: Den vibrerer også!

Da produkttester Sigrun testet ut den nye g-punktvibratoren fra Womanizer, hadde hun ikke høye forhåpninger.

Hun hadde testet ulike g-punktvibratorer tidligere, uten at de falt i smak. Med Womanizer OG fikk hun seg derfor en orgasmisk overraskelse.

– Denne overgikk all forventning! De innvendige trykkbølgene utgjorde en veldig stor forskjell på orgasmefronten. Jeg har aldri opplevd en slik orgasme før som jeg gjorde med Womanizer OG!

artikkel-Womanizer-OG-faktaboks.jpg

Artikkel-Womanizer-OG-kjøpsknapp.jpg

Sexolog: – Kan gjøre det enklere å oppnå g-punktorgasme

Er du blant dem som ennå ikke har fått en g-punktorgasme, men som ønsker å oppleve de orgasmiske gledene som det følsomme punktet i skjeden gir? Da kan du komme langt med en g-punktvibrator som Womanizer OG i leketøysamlingen, mener sexolog i Kondomeriet, Ingrid Bakker.

artikkel-naughty-nice-sexolog.jpg

– G-punktet kan være vanskelig å nå frem til på egen hånd, men med en g-punktvibrator kan det bli enklere og deiligere å både treffe og stimulere orgasmepunktet i skjeden, sier hun og fortsetter:

– For mange er dessuten et sterkt og energisk trykk mot g-punktet avgjørende for at orgasmen skal dukke opp, og her stiller Womanizer OG sterkt, med både pirrende vibrasjoner og trykkbølger.

Artikkel-Womanizer-OG-kjøpsknapp.jpg

– Terningkast 5

Før man i det hele tatt begynner å stimulere g-punktet, bør man vente til opphisselsen er på topp, råder sexologen. Også dette er Womanizer OG perfekt til, ifølge produkttesteren.

– Sexleketøyet kan brukes både som en g-punktvibrator og på klitoris, og det er like fantastisk innvendig som utvendig, mener Sigrun.

Når hun blir bedt om å trille terning, gir hun Womanizer-nyheten terningkast 5!

– Womanizer OG gjør det veldig enkelt å oppleve en g-punktorgasme, da det er enkelt å finne frem til g-punktet. Det var orgasme fra første gang jeg testet ut produktet, og følelsen ble bare mer og mer intens for hver gang.

Artikkel-Womanizer-OG-sigrun6.jpg

Artikkel-Womanizer-OG-kjøpsknapp.jpg

Orgasmegaranti

Om du er nysgjerrig på g-punktstimulering, er dette sexleketøyet verdt å prøve, mener produkttesteren.

– Jeg vil absolutt anbefale denne videre til alle som kanskje har slitt med å finne g-punktet, eller slitt med å få g-punktorgasme. Dette er et leketøy som alle kan lære seg å bruke, så lenge man bruker god tid på å bli kjent med produktet.

Artikkel-Womanizer-OG-sigrun.jpg

Kondomeriets sexolog sier seg enig.

– Det kan ta litt tid før du knekker koden med Womanizer OG, siden den er så annerledes fra alt annet på markedet, men når du først gjør det, så kan orgasmen sitte!

Men selv om du har en Womanizer fra før av, vil trykkbølgene til Womanzier OG føles helt annerledes innvendig og gi en helt ny type stimulering i kombinasjon med vibrasjonene, understreker sexologen.

Hun poengterer også at alle er forskjellige, og at det er viktig å huske på at det som funker for noen, ikke nødvendigvis fungerer for alle. Derfor tilbyr Kondomeriet orgasmegaranti, slik at det skal gjøre det enklere å finne det sexleketøyet som passer for akkurat deg.

Artikkel-Womanizer-OG-kjøpsknapp.jpg