Vær miljøbevisst når du velger leketøy

Her får du noen gode tips til hvordan å være mer miljøbevisst og å velge grønnere på soverommet!

Miljøvennlige materialer

Leverandører og produsenter av sexleketøy har blitt mer miljøbevisste de siste årene, og nye materialer som ikke tærer like mye på miljøet har kommet til. Metall, sten og glass er noen eksempler. Sexleketøy laget av hundre prosent silikon er også et godt valg.

Velg oppladbart

Invester i et sexleketøy av god kvalitet som har lang levetid. Stadig flere sexleketøy blir laget uten batterier, og heller med en oppladbar motor. Disse holder gjerne lengre, og er ikke minst miljøbesparende.

Noen gode miljøvennlige valg

We-Vibe er et av selskapene som setter stort fokus på miljøet. De lager kvalitetsleketøy i øko-vennlig materialer, og følger strenge EU-direktiver. De har karbon-nøytral produksjon, oppladbare leketøy og resirkulerbare innpakninger på sine produkter.

Fun Factory har et godt rykte for sin gode kvalitet. Deres produkter lages i ren silikon, og lades ved hjelp av et «Click’n Charge»-system.

Womanizer er et godt valg om du ønsker et sexleketøy som har god kvalitet og som lades med magnet. Womanizer har fått et godt rykte av en grunn!

Je Joue lager flotte designleketøy til par, kvinner og menn. Alle produktene lages i hundre prosent silikon, og lades med magnet.

Retur og miljørabatt

Uansett hvor lettvint det er: Ikke kast det ødelagte eller gamle sexleketøyet ditt som vanlig avfall. Lever det heller inn til oss! Kondomeriet gir deg 20 prosent rabatt på ditt nye vibrerende sexleketøy hvis du leverer ditt gamle sexleketøy til oss for retur. Les mer om vår miljørabatt her!