Tøm og røm...

Hvorfor er det egentlig slik at mange menn står opp, reiser eller virker avvisende så fort utløsningen er over og orgasmen har lagt seg? 

Se for deg scenariet: Dere har sex, du går for å hente noe å drikke til dere, og der står han plutselig fullt påkledd og sier han må dra hjem. Svaret på hvorfor en del menn oppfører seg slik er ikke entydig. Nettstedet ivillage.com spurte sine lesere, og brukte svarene til å utarbeide noen tips. Kanskje kan noen av dem også vise seg nyttige for deg?

Han vil være i fred

Kanskje han ønsker å forgylle samleiet og fantasere om hvor fantastisk han var i sengen, men frykter at sannheten kan være en annen. Om du ikke hadde samme ekstatiske opplevelse som ham, vil det synes i ansiktet ditt, og da er det best for ham å stikke.

Han liker ikke småkosing

En annen grunn en del menn oppgir, er at de ikke er så glade i å kose og småprate etter at dere har hatt sex, noe de antar at kvinner ønsker. Kanskje vet han ikke hvordan han skal takle det. Derfor rømmer han før du setter i gang.

Han føler seg ekkel

Kanskje føler han seg svett og ekkel etter at dere har utvekslet kroppsvæsker, og ønsker ikke nærkontakt med deg før han har tatt en dusj. Det i seg selv kan være såpass pinlig å innrømme at han helst vil gjøre det hjemme.

Han er egoist

Kanskje tenker han rett og slett mest på seg selv, han er tilfredsstilt og mest opptatt av å vite hvordan det har gått med favorittfotballaget hans i serien.

Alt dette er normalt, men det betyr selvsagt ikke at det er verken hyggelig eller riktig. Ta det opp med ham før neste gang. Kanskje er han ikke klar over hvordan du opplever dette. Ser du ingen bedring, bør du kanskje vurdere om en mann som ikke ønsker intimitet, eller bryr seg om dine behov, er den rette for deg.

Kilde: ivillage.com