Slik faller han for deg

Mange sammenfallende faktorer skal til for at drømmemannen faller pladask for deg. Her er noen tips til hvordan du kan hjelpe ham på veien.

Vær deg selv 

Den mest utløsende faktoren er selvsagt at du tar vare på både utseende og sjel, slik at du har en positiv utstråling. Det betyr ikke at du trenger å se ut som en supermodell, men å legge litt trykk på hvordan du tar deg ut, skader ikke. For at du skal fortsette å være den du er, må du også passe på at du ikke slutter med hobbyene dine, eller dumper venner til fordel for ham. Plutselig er du nemlig ikke deg selv lenger, bare en forelsket barbiedukke. Det liker verken vennekretsen eller potensielle kjærester.

Ikke vær for tilgjengelig

Pass på at du ikke er den som alltid ringer ham. Grunnen er ganske enkel at hvis det stadig er du som tar initiativet til å treffes eller å slå av en prat, kan du ikke være helt sikker på at han virkelig liker deg. Kanskje tar han bare imot det som kommer, fordi det er så praktisk.

Menn elsker sexy damer. I jakten på den ultimate sexgudinnestilen, bør du imidlertid unngå å falle i ”hore”-fellen, nemlig at du plutselig ender opp med å virke billig, i stedet for stilig og sexy. Det gjelder både for hva du har på deg og det du sier til ham. Ikke spill for mye på sex den første tiden, i hvert fall ikke før dere kjenner hverandre litt bedre. Grensen for hva som passer endrer seg imidlertid underveis i forholdet.

Kast deg ikke i seng altfor tidlig i forholdet. Baseres hele fundamentet på sex, kan det bli vanskeligere å fungere som et par også utenfor sengen.

Omtanke teller

Hva skal man så gjøre? Gjør småting for ham som viser at du bryr deg. Små tjenester i hverdagen som gjør dagen hans bedre, kan ikke misforstås. Du kan også støtte ham slik at han fremstår i et godt lys. Skryt gjerne av ham til andre.

Dessuten bør du vise at du ikke finner deg i hva som helst, verken fra ham eller andre, så behold din integritet. Menn liker en dame som sier ifra, men selvsagt uten å være en kjeftete masekopp.

Sist, men ikke minst: Menn liker ikke press. Verken om samboerskap, giftemål eller barn. La disse temaene ligge til det passer seg å snakke om en felles framtid. 

Kilder: ivillage.com, Francesca di Meglio og Lisa Daily.