Sexy juleaktiviteter for voksne

Er du litt smålei av de tradisjonelle juleaktivitetene som pepperkakebaking, grøtspising og handling av julegaver? Legg heller en sexy vri på det hele og kom både i julestemning og humør for deilig sex!

Frekke pepperkaker

Kle dere i noe lekkert undertøy og server en julegløgg dere liker. Kjøp en ferdig pepperkakedeig så fokuset ikke blir på om deigen har riktig konsistens. Tenn lys og sett gjerne på litt romantiske julesanger.. Så lager dere litt frekkere pepperkaker! Bruk fantasien! Klarer du å lage din partners pupper eller penis i pepperkakeform? Lag ting dere forbinder med hverandre eller sex og tør å være litt drøy. Etterpå kan dere pynte pepperkakene slik at mesterverket blir komplett samtidig som julegløggen lager god stemning. 

Sving julen inn

Nei, du skal ikke sette på en gammel dansebandplate men henge opp en spennende sexhuske! Sving dere rundt i alle posisjoner dere måtte klare å komme på og husk nisseluer! Sjekk ut sexhuskene her.

Juleshopping med en tvist

Det kan fort dras i det langtekkelige når man skal handle julegaver. Hva med å sprite om tilværelsen litt ved å gjøre shoppingen litt mer sexy? Dra å handle sammen. Er du dame så lar du undertøyet bli igjen hjemme. La din partner få se konturene av dine bryster under t-skjorta og informer han om at mangelen på truse gjør at du blir så sensitiv og lett opphisset. Fortell han hva du ønsker å gjøre med han når dere kommer hjem. Kanskje får dere gått innom en av Kondomeriets butikker for litt inspirasjon? Bygg opp en deilig stemning. Kanskje ikke alle gavene blir handlet, men dere får i hvert fall forrykende sex i gjengjeld! 

Overraskende deilig gave

Sett av en kveld hvor du gir deg selv i gave til din partner! Er du mann, så pakk inn utstyret og deg selv med noe silkebånd dere har til overs. Husk til-og-fra-lapp! For dere damer kan en sexy julekjole være prikken over i-en som gir din partner en julefeiring han sent vil glemme. Finn nytt, sexy undertøy her. Dere kan jo for eksempel ha hver deres kveld, hvor partneren står i fokus og får en deilig gave de vil takke deg for langt inn i det nye året!

Sex-sokken

Noen får en julestrømpe på selve julemorgenen. Men i år er du lei av klementiner og alt for små sjokolader. Gi hverandre en julesokk fylt med sexleketøy som klitorisvibratorer, penisringer og smakfulle glidemidler! Et glidemiddel med smak er ikke bare nyttig for å gi rikelig med fuktighet, men finner du en smak du liker så er det jo ingenting som gjør oralsex bedre! Sjekk ut smakfulle glidemidler her. Noe godteri må det jo så klart være, men i riktig stil. Penisformet vingummi med frukt-smak og penisringer av sukkertøy burde gjøre susen.