Sexting – 90 % av oss har gjort det!

Vi har alle skrevet en småfrekk og kanskje litt kinky melding til noen vi har lyst på. Dirty talk på SMS, eller sexting, er en trend som har kommet for å bli. Det er pirrende å få SMS-er med sirlige instruksjoner på hva kvelden kommer til å bringe, hva kan man gjøre feil?

Her er noen tips til hva du bør gjøre og hva du bør unngå.

1. Skriv alle ordene fullt ut og korrekt. Ikke gå i fella og bruk forkortelser som gr8 eller luv u. Før, da telefonene hadde alfabetet integrert med talltastene, ble ord gjerne forkortet for å spare uendelig mange tastetrykk. På dagens smarttelefoner ligger alle bokstavene åpne, bruke dem! Det gjør språket mer flytende, og lettere både å lese og forstå for mottakeren.

2. Ikke bruk følelsesikoner (emojis) for å pynte på det du skriver. Skriv heller gode og utfyllende meldinger du ikke trenger å pynte med runde fjes, hjerter eller andre rariteter. Flere undersøkelser viser at vi oppfatter ikonene forskjellige og da oppstår det lett misforståelser. La heller partneren nyte teksten du skriver enn å løse ikonets mystiske mening.

3. Unngå akronymer. Akronymer er ord dannet av initialer. For eksempel LOL, DNB, NRK, CIA osv. Akronymene ødelegger flyten i tekstmeldingen, og hva er vel mer kjedelig enn å måtte slå opp et ord man er usikker på midt i en intim setting.

4. Det er lett å bli for ivrig når man skal flørte via meldinger. Hva enn du gjør, ikke send et nærbilde av dine intime deler. Det sies at et bilde sier mer enn tusen ord, men når ordene er «hva i huleste er det der?» har det feilet. Det slukker rett og slett begjæret og det kan være vanskelig å tenne igjen.

5. Ikke bland alkohol og sexting. Enhver telefon bør gå i lås etter en gitt tid på døgnet, når det er størst sjanse for å skape forviklinger med intime meldinger til gamle flammer eller edru kjærester. Det er mulig du føler deg som E.L. James når du skal formidle dine erotiske tanker, men vi vet alle at dagen etterpå ser man at prestasjonen ikke var helt i forfatter

6. Sist og viktigst; slett mens dere tekster! Før slettet man meldinger hele tiden, telefonen ble rett og slett full etter noen få SMS-er. Det hører fortiden til, i dag lagres det uendelig lenge om man ikke rydder opp. Ekstra pinlig dersom man skal låne bort telefonen til en kollega, bestemor eller den nye kjæresten og meldingene ligger der i sin fulle prakt.

Kilder: telegraph.co.uk, undersøkelsen er publisert av Drexel University’s Women’s Health Psychology Department