Sexleketøy – dette er nordmenns favoritter

Sexleketøy er kommet for å bli, og aldri før har så mange nordmenn eid et sexleketøy som nå. Her er årets bestselgere!

Holdninger til sex endrer seg kontinuerlig i takt med utviklingen i samfunnet, og det som var ansett for å være “kinky” for generasjonen før oss, har nå blitt et normalt tilskudd for å opprettholde et godt og variert sexliv blant nordmenn i dag.

Flere og flere bruker leketøy for å kose seg alene eller med en partner. På høstparten i 2016 ble det gjennomført en undersøkelse om nordmenns sexvaner i regi av Kondomeriet, utført av Norstat. I undersøkelsen svarer hele 79 prosent av oss at det er greit å bruke sexleketøy for å få et bedre sexliv. Disse sexleketøyene ønsker vi oss i 2018:

We-Vibe Touch klitorisvibrator:

Klitoris er for de fleste kvinner den sikreste veien til orgasmen. Faktisk trenger 75 prosent av kvinner stimulering av klitoris ved samleie for å oppnå orgasme, mens opp mot 90 prosent trenger klitorisstimulering når de onanerer. Touch fra We-Vibe er en av våre bestselgende klitorisvibratorer og er fin å bruke alene, samt sammen med en partner.

Touch fikk terningkast 6 i magasinet KK sin vibratortest i sommer, og er blitt en storfavoritt blant våre kunder. Med en kraftig motor og et elegant og ergonomisk design, ligger den perfekt i hånda og gir gode og dype vibrasjoner. 

–  Kommer på 30 sek! Har prøvd flere klitorisvibratorer og denne er bare utrolig. Jeg har for det første aldri klart å komme med en kjæreste tilstede før denne. I tillegg til at jeg alene, uten noen distraksjoner, klarer å komme på ca 30 sekunder når jeg har den på max. Helt fantastisk!! (Noobie, 24.11.2017)

Du finner den her.

Fleshlight Stamina Vagina

Onani vil aldri bli det samme igjen! Fleshlight Stamina er sexleketøyet som selger absolutt best til menn. Det er en diskré masturbator som ser ut som en lommelykt på utsiden. På innsiden skjuler det seg et hyperrealistisk silikonstoff, og riller og nupper som stimulerer penis. Dessuten kan du styre vakuum selv. Det sies at om du kan holde ut i 10 minutter med denne, så holder du ut i 20 minutter med hvem som helst!

– Har hørt mye bra om Fleshlight og bestemte meg for å prøve, noe jeg ikke angrer på! Dette er den første Fleshlighten jeg bruker, så har ikke så mye å sammenligne med, men dæven! For en følelse! Ekstra deilig å kunne bestemme vakuum. En vanvittig deilig Fleshlight som vil bli hyppig brukt! Bruker den med vannbasert glid. Kjøp, du vil ikke angre. Eneste du vil angre på, er at du ikke har kjøpt den tidligere! (Olem31, 09.10.2015)

Du finner den her.

Womanizer Starlet

Womanizer kan minne om en vibrator, men stimulerer i stedet alle 8000 nervetrådene i klitoris ved hjelp av pulserende trykkbølger. Womanizer gir deg faktisk orgasme uten direkte berøring av klitoris eller vibrasjon, og mange kvinner får sine første multiorgasmer med dette leketøyet. Starlet er miniversjonen av den populære womaizer premium, og har de fire mest populære programmene.

118664_wom_starlet_coral1.jpg

Du finner den her.

Sono No.24 penisringer

Sono No. 24 er et penisringsett som vi selger utrolig mye av! Med en kraftig utbygging og et skrudd design, holder de seg på plass økta ut. En penisring er større enn den andre, slik at du kan bruke de rundt roten av penis og testikler samtidig. En penisring kan hjelpe deg med å oppnå en hardere ereksjon da blodet holdes lettere ute i penis, og kan brukes alene eller med en partner. Enkelte føler de holder ut lengre før utløsning.

– Deilige ringer som fungerer bra med Fleshlight og glidemiddel. Flinke jenter som anbefalte det på kondomeriet Bergen (...) (Torsetn, 10.07.2017)

Du finner den her.

Mer Lyst Snerten analplugg

Snerten analplugg er en liten buttplug i bøyelig silikon med sugekopp i bunn og fire kuler i økende størrelse nedover. Snerten analplugg passer for absolutt alle, men er spesielt fin for nybegynnere. Med et vannbasert glidemiddel kan du pirre deg selv eller partneren ved å føre analpluggen ut og inn med deilig glid.

Du finner den her.

Luksus Sensitiv glid

Luksus Sensitiv er et vannbasert glidemiddel som kan nytes alene, i selskap av et sexleketøy eller til intim utfoldelse sammen med en partner. Glidekremen gir en glatt og silkemyk følelse under samleie, og er perfekt å bruke sammen med alle typer sexleketøy, kondomer eller ved analsex. Kanskje ikke så rart at vi selger litervis av dette?

– Har testet en del forskjellige glidemiddel men dette er en klar favoritt og vi har alltid 2-3 tuber av denne liggende i skuffen. Vårt faste glidemiddel. God glid og god varighet, vannbasert og kan brukes med leketøy. (...) (Marius, 10.08.2018)

Du finner den her.

Perineum Tickler prostatavibrator:

Salg av sexleketøy til menn har økt betraktelig, med hele 27 prosent på nett sammenlignet med samme periode i fjor. Mannen har som kjent et eget “sweet spot”, også kalt prostata eller p-punktet, som best nåes via analen. Når dette punktet stimuleres kan mannen oppleve en sterkere og lengre orgasme. Nå har norske menn fått øynene opp for de sterke orgasmene som kommer av analstimulering.

Du finner den her.

Fifty Shades Darker rabbitvibrator

Rabbitvibratoren fra Fifty Shades Darker er en storfavoritt blant våre kvinnelige kunder. “Kaninørene” pirrer klitoris mens de dype vibrasjonene i skaftet kjærtegner g-punktet. En sikker vei til orgasme! 

– Denne er perfekt! Jeg er kjempeførnøyd! Størrelsen er perfekt, jeg fikk orgasme ved første bruk. Jeg har hatt problemer med å få orgasme, men denne løste alle problemer! (...) (SiljeMarie, 14.05.2018)

Du finner den her.

Alle sitatene i saken er hentet fra våre kundeanmeldelser på nett. Flere anmeldelser kan leses under de ulike produktene.

Kilde: Kondomeriet.no, kk sin vibratortest 2018.